Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Sveikos,

Ryt darysiu štai šitai, tik sau be sūrio, šeimynai gal su smile.gif Dar su pinijom ir migdolų drožlėm smile.gif
http://niamniammm.bl...ir-sauleje.html

Šiandien po paros budėjimo pirmą kartą pavalgiau pas draugę svečuose-krūvą vištos ir vieną kalakuto sparnelį kažkokiam l. skaniam marinate, plius žirneliai ir agurkai. Vakarienei visokių "galų" turėjau-moliūgų salierų košės, lašišos kelis gabalėlius, jautienos troškinio ir dar kiaušą ant brokolių pasikepia laugh.gif Nežinau, dabar kažkokia labai pilna, net jokios kavos nesinorėjo su kokoso sviestu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 09, 11:19)
Mhm, šaldytuve reikia laikyti pamerktus migdolus, nes kitaip surūgs ar supus.

mazyte smulkmenele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 11 09, 05:30)
Šelma  wub.gif  kaip gražu.

QUOTE(rytorasa @ 2013 11 09, 10:01)
va, kaip gražu... 

QUOTE(Akutee @ 2013 11 09, 15:15)
Selma wow

Ačiū ax.gif

Diena praėjo fantastiškai thumbup.gif Pavalgiau kepto kiaušo su šonine ryte 6,30 (kadangi kėliausi 5,30, tai ir išalkt spėjau) ir per pietūs- 15 valandą virtos vištienos su daržovėm thumbup.gif Ir 3 moterys blanknotuose "Paleo" pasižymėjo cool.gif Išgyrė, kad net veidas šviečia- jokie sausainukai ir pyragiukai net neviliojo rolleyes.gif
QUOTE(Hippie @ 2013 11 09, 22:09)
imponavo jo galantiškumas, mandagumas, darbštumas, rodomas dėmesys, savo nuomonės turėjimas ir noras keistis ir tobulėti

O, taip, jis toks wub.gif
Jaučiuosi liekna ir energinga clap.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 09 lapkričio 2013 - 23:44
QUOTE(Šelma @ 2013 11 09, 23:38)
Ir 3 moterys blanknotuose "Paleo" pasižymėjo  cool.gif Išgyrė, kad net veidas šviečia- jokie sausainukai ir pyragiukai net neviliojo 

Jaučiuosi liekna ir energinga clap.gif:

thumbup.gif Aš irgi ramioaia išgyvenau kolegos jubiliejų ir viršininko eilinį gimtadienį, kartu šventė, bet ką priirko-nieko "valgomo" nebuvo-balta maksiminė mišrainė, duona pirktinė su vyniotiniais ant viršaus, raikyta vaakumuota dešra, pirktinis tortas, alyvuogės su E621 ir cukrum, sausainiai su glaistais ir mandrinai, vynuogės. Tai pasidariau kavos, patarnavau verdant ar bėgant vandens, padarant kavos, supjaustant tortą, dėl vaizdo paėmiau 2 mandarinus ir kekelę vynuogių (parnešiau vaikams biggrin.gif), o į viršininko klausimą "ar jau valgei torto" atsakiau, kad "taip taip, jau du gabalus biggrin.gif"

Valio ploja.gif 4u.gif Šiandien kita aukštukė nors ir paniurnėjo, kad dabar nėr kuo mane pavaišint, kad labai su manim problematiška (niek one problematiška-dėl visa ko net savo maisto atsinešiau cool.gif ), bet pripažino, kad pilvas plokščias kaip lenta smile.gif Kas yra dar labai toli nuo tiesos, o gal jis ir niekada nebus visai plokščias po 3 nėštumų su +25kg kaskart, bet progresas toj plotmėj net man akivaizdus.
Atsakyti
O as buvau vakar pas drauge, sventem jos gimtadieni. Ji tokia saunuole, zino ka as valgau ir ko nevalgau, tai stala paruose paleo, nes ir ja prispaudziau su gluteinais ir saldesiais. Desertui buvo sviezios figos idarytos ozkos pieno suriu:) Net torto nebuvo, va:)
Atsakyti
Nidulia, super faina draugė smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Vakar buvau sunu parodoj visa diena biggrin.gif Labai geru emociju pasikrovus visam savaitgaliui thumbup.gif
As dazniausiai migdolus uzpilu vandeniu, palieku pernakt, ryte nupilu, o pacius migdolus dar palieku saldytuve kad ir dviem dienom - nebuvo niekad suruge taip smile.gif
LumiLumi - laikykis mergyt 4u.gif 4u.gif Viskas bus gerai, apsiprasi, pirmos dienos pacios baisiausios 4u.gif As y UK atvykus toky soka patyriau, kad tikraja to zodzio prasme negalejau nieko valgyt net savaite laiko doh.gif Sakyk Hallo, meine name ist ....., ich spreche kein Deutsch biggrin.gif 4u.gif
Kiek jusu pradejot whole nuo spalio pabaigos? 4u.gif
Pagaliau suradau kelia atgal y foruma, pasirodo norejau savo profily redaguot ir netycia istryniau save doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 10, 10:47)
Pagaliau suradau kelia atgal y foruma, pasirodo norejau savo profily redaguot ir netycia istryniau save doh.gif  doh.gif  biggrin.gif

Sveika, sakau ko tu ten kaip inactive member buvai. Tai pažymėjau kad būtum active. biggrin.gif
Kaip tu laikaisi, kaip svoris, sveikata? Man atrodo mes bent penkios whole30 esame. Man jau trys kg tikrai nusiritino. Nežinau kiek tiksliai, nes nepasisivėriau pradėdama. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, pur pur gali ir mane klijuot prie whole30, mano pilvas prie stuburo klijuojasi lotuliukas.gif neturiu svarstykliu, tai svori suzinosiu tik i lt gryzus ax.gif
Einu kiausu keptis su kokiu nors zalesiu.
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 11 10, 11:41)

As taip ir nepradejau doh.gif Imsiu nuo ryt grieztai doh.gif Apturejau roto virusa nuo treciadienio, tai linksminaus wc:ax: blush2.gif Svorio nukrito irgi biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
po visų pasirodžiusių straipsnių ir masinės paleo psichozės, nusprendžiau pati pabandyti. Duodu sau 1 mėnesį - numest porą kg ir susitvarkyt veido odą. Būtent dėl daugybės neaiškios kilmės spuogų prieš 5 savaites nustojau vartot cukrų - atsisakiau visų saldumynų, mano griekas - 1a.š. cukraus į kavą ar varškė su šaukštu šaldytų braškių. Tiesa, svoris nenukrito, nes saldumynų kiekį kompensavau visu kitu nesaldžiu maistu.
Taigi prieš pradedant paleo pasidalinsiu savo planuojama mityba, nes į majonezų gaminimą namuose ar negirdėtų vaisių/daržovių ar aliejų naudojimą įsiliet nežadu dėl laiko ir finansų biggrin.gif Taigi, jei iš to, ką parašysiu, jums pasirodys, kad net pradėti neverta, tai taip ir sakykit - jūs tame reikale protingesnės 4u.gif
Mano pusryčiai - vaisiai įvairiam pavidale(dažniausiai obuoliai,kriaušės, slyvos, deja, pirktinės), nes taip įpratau jau anksčiau ir būtent užvalgius kažko "vandeningo" ryte jaučiuos gerai g.gif Pusryčiauju visada darbe - kolegės su kavos puodeliu ir sausainukais, o aš su vaisiais ar kokia žaliąja arbata laugh.gif
Pietūs - višta, kalakutas, balta žuvis, retai - jautiena. Troškiniai, kepsniai (seniausiai viską kepu alyv. aliejuj.). Garnyras- agurkai,pomidorai, kalafiorai, žalieji žirneliai su majonezu. Kartais paskaitau, kad riebiai valgot. Aš ne, viską nusisausinu. Riebiai man tiesiog neskanu. Nebent pati mėsa iš savęs riebi.
Vakarienė- mano siaubas biggrin.gif po sporto grįžtu ir prisikertu nesąmonių. Kas, kad nesaldžių, bet vistiek į kūną eina. Vakarienė būtų panaši į pietus. Tik dar riešutų saujos nepamirščiau biggrin.gif Kiaušinius valgau, bet ne itin.... Geriau būtų varškė biggrin.gif

Tai va, prašau pakonsultuoti, mane, neišmanėlę, ar labai krypsiu nuo normų. Esu stastistinė lietuvė, neauginanti kiaulių ir neturinti ūkininkų, iš ko pirkti kažką ekologiško. Man arčiau namų Maxima ar IKI ūkis biggrin.gif
Atsakyti
nefifi: nebus is taves paleolistes, jeigu riebalu valgyt nenori. ir cukru tebevalgai, grynam ir vaisiu pavidale. trumpai tariant, visiskai nekerti apie ka cia kalba eina.
Atsakyti