Kas del meniu, tai sonine siandien buvo, salierai, moliugai, vistiena. Valgiau vos ne 5 kartus po kasniuku pora, nes tik neseniai gryzau Reik susiimt su mityba, oi reikia
pririjau lasiaku su svogunu 10val vakaro (maniskis naktine pamaina dirba, tai buciuotis nereiks) ir po pusvalandzio susimasciau, kad reik eit pabegiot... paatpylinejau tais svogunais, bet dabar jau nieko.
Šelma kaip gražu. Tikrai tikram Rojuj gyveni
Aš jau po pusryčių, kavą geriu, darban ruošiuosi Buvo trys kepti kiaušiniai su spirgais ir daaaug daržovių Pietum bus troškintos kalakutų širdys.
Aš jau po pusryčių, kavą geriu, darban ruošiuosi Buvo trys kepti kiaušiniai su spirgais ir daaaug daržovių Pietum bus troškintos kalakutų širdys.
QUOTE(cushy @ 2013 11 09, 05:30)
Aš jau po pusryčių, kavą geriu, darban ruošiuosi Buvo trys kepti kiaušiniai su spirgais ir daaaug daržovių Pietum bus troškintos kalakutų širdys.
Kiaušiniai ir mano mėgstamiausias pusryčių valgis, niekaip neatsibosta
Pietums makaluosiu troškinį su triušiena ir daržovėmis
Pamirkiau migdolus porą dienų, einu bandyti pieną spausti
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 11 09, 09:06)
Pamirkiau migdolus porą dienų, einu bandyti pieną spausti
kam tie ilgai mirkyti reikia? Pakanka per naktį palaikyti vandenyje.
QUOTE(rytorasa @ 2013 11 09, 10:01)
Aš rytoj į seminarą važiuosiu, tai irgi suku galvą ką ten užkandus...
kam tie ilgai mirkyti reikia? Pakanka per naktį palaikyti vandenyje.
Elatos užrodytam recepte parašyta, kad dvi dienas
Kitur skaičiau, kad pakanka 12val, bet šį kartą ilgiau pamirkiau, gal blogiau nebus
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 11 09, 10:39)
Elatos užrodytam recepte parašyta, kad dvi dienas
Kitur skaičiau, kad pakanka 12val, bet šį kartą ilgiau pamirkiau, gal blogiau nebus
Kitur skaičiau, kad pakanka 12val, bet šį kartą ilgiau pamirkiau, gal blogiau nebus
Seriously? Ha, geras, aš dabar max parą laikau, o paprastai per naktį. Aš matyt kažkur radus buvau, kad tiek reik laikyt, bet dabar žinau, kad ir su mažiau pasidaro. Juolab, kad ir vandeni keliskart pakeist reikia kai ilgiau laikai Pardon už dezinformaciją.
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 11 09, 09:39)
Elatos užrodytam recepte parašyta, kad dvi dienas
Kitur skaičiau, kad pakanka 12val, bet šį kartą ilgiau pamirkiau, gal blogiau nebus
Kitur skaičiau, kad pakanka 12val, bet šį kartą ilgiau pamirkiau, gal blogiau nebus
as palikau parai- tai man supuvo. fu
Dėkui už informaciją, kitą sykį mirkysiu per naktį
Na bet kokiu atveju dabar nesupuvo niekas, kvepia migdolais, tik neragavau dar.
Na bet kokiu atveju dabar nesupuvo niekas, kvepia migdolais, tik neragavau dar.
kadangi dažniausiai mirkom dėl fitinų sumažinimo, tai seminare lektorius pasakojo, kad, deja, tai vis vien nėra labai veiksminga. Bet juk nevalgom jų kas dieną kilogramais?
Dėl supuvimo -gali supūti, jei migdolas negyvas, t.y kaitintas, arba per šiltai padėta.
Dėl supuvimo -gali supūti, jei migdolas negyvas, t.y kaitintas, arba per šiltai padėta.
Laba diena, merginos,
labai intensyviai jus skaitau, kai ką konspektuoju, noriu pereiti prie paleo, kol kas savaitę nevalgau visai cukraus ir miltų, po truputį įkrimsiu tą paleo, tikiuosi iki galo. Man priimtina atrodo tokia mityba. Reikia. Ir dėl sveikatos (turiu odos ligų, kraujotakos), ir dėl antsvorio. Atėjo ta riba, kai arba - arba.
Kaip su rūkyta mėsa, žuvimi? priimtina ar nelabai?
dažnai mačiau, kad jūs (bendrai) viską blenderiuojat, toks klausimas iškilo, o dėl ko? dantim nereik duot darbo?
labai intensyviai jus skaitau, kai ką konspektuoju, noriu pereiti prie paleo, kol kas savaitę nevalgau visai cukraus ir miltų, po truputį įkrimsiu tą paleo, tikiuosi iki galo. Man priimtina atrodo tokia mityba. Reikia. Ir dėl sveikatos (turiu odos ligų, kraujotakos), ir dėl antsvorio. Atėjo ta riba, kai arba - arba.
Kaip su rūkyta mėsa, žuvimi? priimtina ar nelabai?
QUOTE(ivetacom @ 2013 11 08, 15:45)
Siandien ryte valge troskintus kopustus, pasternoka, saliera, svoguna ir kalakutienos gabaliukus, viska sublenderiuota ir prideta keleta saukstu sultynio, po valgio dar gavo puse saukstelio kokosu aliejaus.
dažnai mačiau, kad jūs (bendrai) viską blenderiuojat, toks klausimas iškilo, o dėl ko? dantim nereik duot darbo?
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 09, 11:49)
kadangi dažniausiai mirkom dėl fitinų sumažinimo, tai seminare lektorius pasakojo, kad, deja, tai vis vien nėra labai veiksminga. Bet juk nevalgom jų kas dieną kilogramais?
Dėl supuvimo -gali supūti, jei migdolas negyvas, t.y kaitintas, arba per šiltai padėta.
Dėl supuvimo -gali supūti, jei migdolas negyvas, t.y kaitintas, arba per šiltai padėta.
jo, visiškai jų nesunaikina, vis tiek lieka kažkiek tų antimaistinių medžiagų, na, bet nors kažkiek apmažina. O ir tiesa, kasdien juk nevalgom.
Mhm, šaldytuve reikia laikyti pamerktus migdolus, nes kitaip surūgs ar supus.
Papildyta:
QUOTE(pear @ 2013 11 09, 12:09)
Kaip su rūkyta mėsa, žuvimi? priimtina ar nelabai?
priklauso kur rūkyta. Jei namie ir ant dūmų, tai priimtina, jei mirkyta cheminiame tirpale, tuomet ne.
QUOTE(pear @ 2013 11 09, 12:09)
dažnai mačiau, kad jūs (bendrai) viską blenderiuojat, toks klausimas iškilo, o dėl ko? dantim nereik duot darbo?
čia gal mažiukui? Nes šiaip suagusiems tai blenderiuoti maisto nepatartina, nes sunaikina ląstelieną ir nuo to tik blogiau organizmui.