QUOTE(cushy @ 2013 11 08, 12:05)
Galima žirniai
svarbu, kad būtų neperaugę ir ne džiovinti. Aš dabar dažnai nusiperku žirnelių konservuotų, tik reikia žiūrėt, kad be cukraus būtų.
Žali jauni ar žali šaldyti žirneliai (nes sušaldomi jaunučiai) tinka, o konservuoti nelabai
Na, bent jau pagal ISWF, o kitose nemačiau žirnių išskyrimo, tiesiog jie kaip ankštiniai visai neleidžiami.
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 11 08, 12:18)
mes turim ir svetainej ir miegamajam
ir ko cia nesuprast?
kad kiti turi kitokiu iprociu nei jus?
Mano tėvai irgi turi televizorius virtuvėj, svetainėj, miegamajame. Na, jei jie šeštadienį ryte nori kavą išgerti miegamajame su rytiniu filmu, ar virtuvėje gamindama valgyti, mama nori Duokim Garo pažiūrėti tai aš nematau nieko blogo. Aš pati televizoriaus nei turiu, nei žiūriu, tačiau kartais jaučiu, jog nebežinau, kas vyksta Lietuvoje ir pasaulyje. Nes jau geriau pažiūrėti Panoramą kartą dienoje nei skaityti delfi, kur visiški marazmai rašomi. Visomis temomis.
Papildyta:
QUOTE(bituteba @ 2013 11 08, 00:16)
skaiciau ir uzkliuvo noras/klausimas apie receptus. Ir kazkaip pagalvojau, juk jei megsti tam tikras (konkrecias) darzoves ir ju derinius su tam tikra mesa (ar kt baltymu ) ir tinkamu riebalu, kam gi reikia tu receptu ? cia siaip apmastymui. Juk kuo viskas paprasciau, tuo geriau.... nu sory, tik mintis.
nes as pvz galiu dienu dienas ta pati valgyti, man kazkaip neatsibosta. kt dalykas, kad as vis tik nesugebu 100 proc paleo laikytis. na bet turiu sau pasiteisinima ir tiksla
cia buvo gera mintis kazkurios merginos (gal Elatos), kad ta kuri kategogirkai 100 proc nepereina prie paleo, tai taip ir niekad 100 proc nepereina
kaip tik man
dar toks klausimas apie riebalus: juk geriausiai vartoti juos ne kaitintus. tai tarkim troskinu darzoves keptuveje ant vandens ir tik basidedama i lekste dedu alv alieju, taukus arba sviesta. bet tikrai pastebejau, kai idedi riebalo ir palieki pasitroskinti, tos darzoves gerokai skanesnes. kaip jus darote ?
labos
Aš visiškai sutinku, kad tų receptų nereikia. Arba turi kelis ypatingoms progoms, o kažkokių specialių receptų kiekvienai dienai vis kitokių tai kam jie. Užtat mane nervina tie laiškai "atsiųsk receptų". Žmonės galvoja gal, kad aš neturiu ką veikti, tik sėdėti ir jiems receptus spausdinti, rinkti ir siuntinėti.
Aš daržoves troškinu su riebalais
Tarkim kopūstą ant ghi.. Niam. Niam niam niam