Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(pumpica @ 2013 11 06, 10:04)
Sveikos,

o tai gal kuri nors sutiko dalyvaut ir laidoj "Pries srove" ?  ax.gif nes as irgi gavau zinute nuo zurnalistes, bet atsisakiau biggrin.gif LumiLumi?  ax.gif

Lumi irgi atsisakė. Gal Silveris sutiks smile.gif Claudio ir jo draugas Donatas berods irgi pasirašė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 10:03)

Beje, vakar dariau alfredo padažą (na, žinot, fettuccine alfredo kur būna), tik tinkantį paleo - iš žiedinio kopūsto. Galvojau mirsiu koks skanus. Aš dabar jį su viskuo noriu valgyti biggrin.gif

Galima receptuka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 06, 10:15)
Galima receptuka? smile.gif

2 skiltelės česnako, susmulkintos
1 svogūnas, susmulkintas
0,5 arb. š. druskos
0,5 arb. š. šv. maltų pipirų
1 žiedinis kopūstas
2 puodeliai sultinio
1 š. Dijono garstyčių
2 š. maistinių mielių dribsnių (nutritional yeast)
2 š. baltojo vyno acto
0,5 laimo sulčių (arba citrinos)

česnaką ir svogūną su druska ir pipirais apkepti, suberti sulaužytą žiedinį kopūstą (na, į žiedynėlius), pakepti kelias minutes, supilti sultinį, pakepti/pavirti 7-10 min kol suminkštės, supilti viską į blenderio indą, sudėti likusius ingredientus ir sublendinti iki vientisos masės.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 05, 22:15)
Šelma 4u.gif

http://www.geragyven...odel-nevartoti/
Net sucypiau garsiai, nes tik perskaicius man dasuto, kad as du menesius nesu I rankas paemusi ingaliatoriu (astmai) nes poreikio nebuvo ir ingaliatorius nosiai, nes kazkur prapuole chroniska sloga. Ot, kaip prie gero greitai priprantama  4u.gif

smile.gif man tas pats buvo su nosim. bet deje - grizo simptomai ir nebekvepuoju nakti. matyt kazkoki suda valgau..
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 05, 22:43)
Sakyciau, kad visos seklos - nieko gero, juk tai sekla, turinti savo apsaugini luksta ir t.t.
http://www.homosanit...nynas_pralaidus
O kam apskritai kazkame volioti mesa?

man ir atsirado poreikis voliot. nes troskinti jau atsibodo. norisi tikro karbonado bigsmile.gif kuris buna kietas jei niekur nevolioji

snd turiu mesos, kaip tycia malta mesa jau suvalgiau..
o vakar man paverze breketus, snd skauda kaip sad.gif net lasini sukramtyt negalejau...MB sako tai tu ji c iulpk kaip saldaini biggrin.gif sakau jo, nori kad supykintu mane?
Atsakyti
Elata ačiū smile.gif
O kas čia tokio "maistinių mielių dribsnių " g.gif būtina dėti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 09:03)
O aš pusryčiams valgau, ką pasigaminu iš vakaro. Pvz. užvakar valgiau įdarytą baklažaną, o vakar ant grilio keptos mėsos smile.gif

ir rytais sildai?
Atsakyti
Mhm, ar šildot maistą pakartotinai??
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 11 06, 10:30)
ir  rytais sildai?

ne, valgau šaltą biggrin.gif aišku, kad šildau, come on, I have a life, negaminsiu juk šviežio maisto tris kartus dienoje.

SOWELU, maistinių mielių dribsniai suteikia sūrio skonį patiekalams, jei nevartojat pieno produktų. Kaip ir visuose receptuose galima nedėti visų ingredientų, bet skonis skirsis.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Su mb pradejom whole30 dieta, skaitau temas, bet gaila nedaug lietuvisku receptuku.. nes pati fantazijos daug neturiu.. Norejau paklaust, ar tikrai galima itraukt i meniu saldziasias bulves? Kuo jos skiriasi nuo tikru bulviu g.gif
Ir gal kas pasidalintu galimos valgyt duonos receptu (lietuviskai) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 06, 10:34)
Mhm, ar šildot maistą pakartotinai??

būna, bet labai retai. Nieko gero tas šildymas... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(emb @ 2013 11 06, 10:53)
Ir gal kas pasidalintu  galimos valgyt duonos receptu (lietuviskai) ax.gif

user posted image

Ne, rimtai, kam jums ta duona. Paleo yra ne vienos duonos keitimas kita, bet mitybos įpročių keitimas gerais.
Atsakyti
QUOTE(darijusha @ 2013 11 06, 09:37)

MES laikomes paleo, Ne whole o tiesiog bandom maitinitis is to, ka leidzia. MB tai viduriuoja daznai  g.gif , man pilva maziau pucia  thumbup.gif
Negerai, kad vyras viduriuoja, raskite priezasti
nesinori valgyt, nes tas pats per tapati jau biski ir neidomu. ta prasme, kad ir sotus jauties, ir kai zinai, kad mesa ir darzoves VEL, tai nera ko "skanaus" uzkasti  unsure.gif
ir man taip pat, atsoka noras uzkasti, nes tik mesos gali uzkasti  biggrin.gif
Minusai - dar organizmas nesuprato kas cia vyksta, tai energijos neperdaugiausia.
Visoms tokia pradzia, et po to kaip praraus, tai bus laime. Maniskis ilgokai skundesi energijos tukumu, dabar jau I baseina vaiksto 2 kartus per savaite, prarove energija:)
kuom pagardinat mesa (vietoj padazo, salia darzoviu)  ax.gif

Avokado minkstimas sutrintas su smulkintu cesnaku
naturalus jogurtas )Dobilas) paskanintas cesnaku

QUOTE(taša @ 2013 11 06, 10:27)
smile.gif man tas pats buvo su nosim. bet deje - grizo simptomai ir nebekvepuoju nakti. matyt kazkoki suda valgau..
As atsikeliu uzgulta viena snerve, bet miegamajame nakti praviras balkonas, tai gal del to. Bet atsikelus tas uzgulimas praeina
MB sako tai tu ji c iulpk kaip saldaini biggrin.gif  sakau jo, nori kad supykintu mane?

Vargsiuke. Dar gerai, kad vyras paciulpti lasini pasiule kaip saldaini, ne kaip kitaip blink.gif
Atsakyti