QUOTE(Nidulia @ 2013 11 07, 22:54)
o kodel? Gal tiesiog nusistaciusi pries telika, yra ir tokiu zmoniu, kurie pries tevevizoriaus ziurejima.
anam bute turejom, nes buvo. o siam ner.. bet kazkaip ir nepirksim, pasirarem kad jo nereik. nors man tv geriau nei kompas-gerai kad turim tik viena, nes kai buvo du - kiekvienas ilinkes sedi ten
Papildyta:
QUOTE(bituteba @ 2013 11 07, 23:16)
sveikos
skaiciau ir uzkliuvo noras/klausimas apie receptus. Ir kazkaip pagalvojau, juk jei megsti tam tikras (konkrecias) darzoves ir ju derinius su tam tikra mesa (ar kt baltymu ) ir tinkamu riebalu, kam gi reikia tu receptu ? cia siaip apmastymui. Juk kuo viskas paprasciau, tuo geriau.... nu sory, tik mintis.
nes as pvz galiu dienu dienas ta pati valgyti, man kazkaip neatsibosta. kt dalykas, kad as vis tik nesugebu 100 proc paleo laikytis. na bet turiu sau pasiteisinima ir tiksla
cia buvo gera mintis kazkurios merginos (gal Elatos), kad ta kuri kategogirkai 100 proc nepereina prie paleo, tai taip ir niekad 100 proc nepereina
kaip tik man
dar toks klausimas apie riebalus: juk geriausiai vartoti juos ne kaitintus. tai tarkim troskinu darzoves keptuveje ant vandens ir tik basidedama i lekste dedu alv alieju, taukus arba sviesta. bet tikrai pastebejau, kai idedi riebalo ir palieki pasitroskinti, tos darzoves gerokai skanesnes. kaip jus darote ?
labos
as ir jau pora savaiciu edu kotletus beveik kasdien. MB turbut jau nelabai...nors jis tai ryzius tai grikius tai makaronus valgo prie ju.
o del riebalu-as kepu ant ghee .arba orkaiteje be nieko