Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Sveikos
QUOTE(bituteba @ 2013 11 07, 23:16)
zodziu komentuokit prasau toos, kurios turit tokio amziaus mazulius biggrin.gif  tongue.gif  tongue.gif


mano tokio amziaus, bet nepakomentuosiu nieko, nes eina i darzeli, o ka ten gauna, tai ir valgo smile.gif

QUOTE(rytorasa @ 2013 11 08, 08:02)
aš teliką turiu, bet nelabai randu ką per jį žiūrėti. Gaila man laiką švaistyti bežiūrint reklamas ir kažkokius paistalus. Retai pasitaiko laida verta dėmesio... rolleyes.gif


as lietuvisku kanalu ir laidu irgi neziuriu. Turiu savo mylima kanala fox-life, tai per ji serijalus paziuriu pries einant miegot biggrin.gif ai is lietuvisku ziurim muzikines laidas -x faktorius, lietuvos balsas...
o visokiu lietuvisku ziniu negaliu pernest schmoll.gif neziuriu, neskaitau jokiu delfi ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 11 08, 00:47)
Vakare pakepinau ant  ghi šparaginių ir keli sūdyto lašinuko griežinėliai, be kokoso sviesto laugh.gif


O šparaginės ne prie ankštinių??? Jas galima? Nes aš toookių skanių prisiauginau šiemet, prisišaldžiau ir nusiminiau biasiai pamačius, kad ankštinių negalima g.gif

QUOTE(vassara @ 2013 11 08, 00:54)
ikisau BORGES EXTRA LIGHT olive oil i saldytuva, po visos dienos, nei vienos drumzles nematau  g.gif


Arba būsiu prisimelavus ir sumaišius su šituo
Pati sukišiu grįžus.

QUOTE(rytorasa @ 2013 11 08, 10:50)
Kai statėm namuką, MB užsiminė, kad gal miegamąjam pasikabinam TV. Spėkit kokio atsakymo sulaukė? "Tik per mano lavoną"...  lotuliukas.gif


Maniškis irgi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutkele:): 08 lapkričio 2013 - 09:16
QUOTE(vassara @ 2013 11 08, 00:54)
ikisau BORGES EXTRA LIGHT olive oil i saldytuva, po visos dienos, nei vienos drumzles nematau  g.gif


Jis ir netirštės. Sudėtis: rafinuotas alyvuogių aliejus ir aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus. Čia mišinys, o ne grynas pirmo spaudimo al.

Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 11 08, 10:26)
Jis ir netirštės. Sudėtis: rafinuotas alyvuogių aliejus ir aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus. Čia mišinys, o ne grynas pirmo spaudimo al.


bet, logiškai mąstant,tai ta dalis kuri nerafinuota turėtų tirštėti, ane? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 08 lapkričio 2013 - 09:44
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 08, 10:14)
O šparaginės ne prie ankštinių??? Jas galima? Nes aš toookių skanių prisiauginau šiemet, prisišaldžiau ir nusiminiau biasiai pamačius, kad ankštinių negalima 

Sakė- galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 11 08, 10:43)
bet, logiškai mąstant,tai ta dalis kuri nerafinuota turėtų tirštėti, ane?  smile.gif

turėtų tirštėti dalis aliejaus, kurią sudaro sočiosios riebalų rūgštys, o ji gali būti nuo 3 iki 20 proc. Jei labai mažai, tai ir netirštėja.
Atsakyti
ankštiniai subrendę- krakmolas- netinka, ankštiniai "vaikai"- tinkami.

apie mitybą - vaikai maitinami blogiau , nei karo metu.
http://www.telegraph...in-the-war.html
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 07, 22:54)
o kodel? Gal tiesiog nusistaciusi pries telika, yra ir tokiu zmoniu, kurie pries tevevizoriaus ziurejima.



anam bute turejom, nes buvo. o siam ner.. bet kazkaip ir nepirksim, pasirarem kad jo nereik. nors man tv geriau nei kompas-gerai kad turim tik viena, nes kai buvo du - kiekvienas ilinkes sedi ten doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bituteba @ 2013 11 07, 23:16)
sveikos smile.gif

skaiciau ir uzkliuvo noras/klausimas apie receptus. Ir kazkaip pagalvojau, juk jei megsti tam tikras (konkrecias) darzoves ir ju derinius su tam tikra mesa (ar kt baltymu ) ir tinkamu riebalu, kam gi reikia tu receptu ? cia siaip apmastymui. Juk kuo viskas paprasciau, tuo geriau.... nu sory, tik mintis.
nes as pvz galiu dienu dienas ta pati valgyti, man kazkaip neatsibosta. kt dalykas, kad as vis tik nesugebu 100 proc paleo laikytis. na bet turiu sau pasiteisinima ir tiksla smile.gif cia buvo gera mintis kazkurios merginos (gal Elatos), kad ta kuri kategogirkai 100 proc nepereina prie paleo, tai taip ir niekad 100 proc nepereina smile.gif kaip tik man smile.gif


dar toks klausimas apie riebalus: juk geriausiai vartoti juos ne kaitintus. tai tarkim troskinu darzoves keptuveje ant vandens ir tik basidedama i lekste dedu alv alieju, taukus arba sviesta. bet tikrai pastebejau, kai idedi riebalo ir palieki pasitroskinti, tos darzoves gerokai skanesnes. kaip jus darote ?
labos 4u.gif


as ir jau pora savaiciu edu kotletus beveik kasdien. MB turbut jau nelabai...nors jis tai ryzius tai grikius tai makaronus valgo prie ju.

o del riebalu-as kepu ant ghee .arba orkaiteje be nieko
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 07, 17:16)
Paskaityk visa stripsni ir suprasi kodel 3 o ne 5 ar 6 valgymi smile.gif
http://www.unimed.lt...niai/insulinas/


Paskaičiau , ačiūsmile.gif
O tai kaip su skysčių vartojimu ? Man, prie mano vartojamų medikamentų, reikia daug gerti skysčių per dieną. Stengiuosi gerti žolelių, žalią arbata ir kt...
Tai jas galima gerti tarp valgymų , aišku, nesaldintas ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 11 08, 11:39)
Paskaičiau , ačiūsmile.gif
O tai kaip su skysčių vartojimu ? Man, prie mano vartojamų medikamentų, reikia daug gerti skysčių per dieną. Stengiuosi gerti žolelių, žalią arbata ir kt...
Tai jas galima gerti tarp valgymų , aišku, nesaldintas ?  g.gif

Žolelių, raudonąją arbatą galima gerti tarpuose. Žinoma vanduo 4u.gif
O cukrus bet kokiu atveju nėra gerai.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 08, 12:05)
ankštiniai subrendę- krakmolas- netinka, ankštiniai "vaikai"- tinkami.



Valio thumbup.gif

O tada švieži žirniai, jauni tokie, dar "neišsipūtę"? Galima bus juos? Nes toks skanumynas pavasarį rolleyes.gif
Atsakyti
Galima žirniai smile.gif svarbu, kad būtų neperaugę ir ne džiovinti. Aš dabar dažnai nusiperku žirnelių konservuotų, tik reikia žiūrėt, kad be cukraus būtų.
Atsakyti