sveikos
skaiciau ir uzkliuvo noras/klausimas apie receptus. Ir kazkaip pagalvojau, juk jei megsti tam tikras (konkrecias) darzoves ir ju derinius su tam tikra mesa (ar kt baltymu ) ir tinkamu riebalu, kam gi reikia tu receptu ? cia siaip apmastymui. Juk kuo viskas paprasciau, tuo geriau.... nu sory, tik mintis.
nes as pvz galiu dienu dienas ta pati valgyti, man kazkaip neatsibosta. kt dalykas, kad as vis tik nesugebu 100 proc paleo laikytis. na bet turiu sau pasiteisinima ir tiksla
cia buvo gera mintis kazkurios merginos (gal Elatos), kad ta kuri kategogirkai 100 proc nepereina prie paleo, tai taip ir niekad 100 proc nepereina
kaip tik man
na cia as klausiau apie vaikus. vaiku amzius 5, 3, 1 metai. zodziu daug ka pakeiciau, bet vadovaujuosi, kad svarbu geriau maziau baronku, blynu, bet bent jau truputi koses palieku. stengiuosi ir stengiuosi visk daugiau mesos+ darzoves, sriubos irgi tinkamos, nu zodziu ir manau, kad svarbiausia nevartotu to parduotuviniu slamsto su cukrum ir miltais, o visa kt namie gaminta MAISTA tegul valgo. Maniskiai sveiki, nealergiski, be abejo uzpuola persalimo virusines ligos. zodziu komentuokit prasau toos, kurios turit tokio amziaus mazulius
dar toks klausimas apie riebalus: juk geriausiai vartoti juos ne kaitintus. tai tarkim troskinu darzoves keptuveje ant vandens ir tik basidedama i lekste dedu alv alieju, taukus arba sviesta. bet tikrai pastebejau, kai idedi riebalo ir palieki pasitroskinti, tos darzoves gerokai skanesnes. kaip jus darote ?
labos