Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Hippie @ 2013 11 07, 23:03)
Kiek laiko virėt gumbą?

Is manes tokia vireja, kad tik su sakute smaigstau, kada jau minkstas trynimui, tada ir isjungiu. Gal gavos kokia 10 min., gal daugiau - niekada nezvilgcioju y laikrody blush2.gif Geriau patikrint pora kartu ir tiek 4u.gif Sviestuko dar galit sauksta ydet, as svogunu laisku prisipjausciau - nu pasaka wub.gif Net uz yprasta bulviu kose skaniau thumbup.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

skaiciau ir uzkliuvo noras/klausimas apie receptus. Ir kazkaip pagalvojau, juk jei megsti tam tikras (konkrecias) darzoves ir ju derinius su tam tikra mesa (ar kt baltymu ) ir tinkamu riebalu, kam gi reikia tu receptu ? cia siaip apmastymui. Juk kuo viskas paprasciau, tuo geriau.... nu sory, tik mintis.
nes as pvz galiu dienu dienas ta pati valgyti, man kazkaip neatsibosta. kt dalykas, kad as vis tik nesugebu 100 proc paleo laikytis. na bet turiu sau pasiteisinima ir tiksla smile.gif cia buvo gera mintis kazkurios merginos (gal Elatos), kad ta kuri kategogirkai 100 proc nepereina prie paleo, tai taip ir niekad 100 proc nepereina smile.gif kaip tik man smile.gif

na cia as klausiau apie vaikus. vaiku amzius 5, 3, 1 metai. zodziu daug ka pakeiciau, bet vadovaujuosi, kad svarbu geriau maziau baronku, blynu, bet bent jau truputi koses palieku. stengiuosi ir stengiuosi visk daugiau mesos+ darzoves, sriubos irgi tinkamos, nu zodziu ir manau, kad svarbiausia nevartotu to parduotuviniu slamsto su cukrum ir miltais, o visa kt namie gaminta MAISTA tegul valgo. Maniskiai sveiki, nealergiski, be abejo uzpuola persalimo virusines ligos. zodziu komentuokit prasau toos, kurios turit tokio amziaus mazulius biggrin.gif tongue.gif tongue.gif

dar toks klausimas apie riebalus: juk geriausiai vartoti juos ne kaitintus. tai tarkim troskinu darzoves keptuveje ant vandens ir tik basidedama i lekste dedu alv alieju, taukus arba sviesta. bet tikrai pastebejau, kai idedi riebalo ir palieki pasitroskinti, tos darzoves gerokai skanesnes. kaip jus darote ?
labos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 07, 23:01)
Is manes tokia vireja, kad tik su sakute smaigstau, kada jau minkstas trynimui, tada ir isjungiu. Gal gavos kokia 10 min., gal daugiau - niekada nezvilgcioju y laikrody blush2.gif Geriau patikrint pora kartu ir tiek 4u.gif Sviestuko dar galit sauksta ydet, as svogunu laisku prisipjausciau - nu pasaka wub.gif Net uz yprasta bulviu kose skaniau thumbup.gif

Aš visą didelį neluptą gumbą gerai nuploviau ir sūdytam vandenį verdu, užstačiau 40min., eisiu bakstelt po 15-os ax.gif Moliūgus tai trumpai pavirsiu, kad tik susitrintų ir tiek, valgysim su savos gamybos kalakutų kepenėlių paštetu.
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2013 11 08, 00:16)

Man labai greitai pabosta meniu, todel vis bandau dviraty isradinet 4u.gif Nesu didele labai jau fane mesos, kartais geriau darzoves su riebalu valgau - kaip tik savaite po atostogu ir buvo tokia ne mesine doh.gif As darzoves isverdu, istroskinu, isjungiu, uzpilu riebalu ir palieku. Tada jau trinu ar siaip valgau - kaip fantazija nesa smile.gif O kad troskint paciam riebale, tai ne ne schmoll.gif Stengiuos nekaitinti be reikalo smile.gif Vaikams galit ir blynu paleo karts nuo karto iskept 4u.gif As pati ju neturiu, bet kadangi sunenas praktiskai mane irgi mama vadina, dukterecia prilipus buna, kai gryztu ir as juos ir maudau, ir maitinu, ir rengiu, ir aukleju, tai pasireiskiu karts nuo karto biggrin.gif
Hippie, ohoho, nelupta sakai ir ciela? g.gif Ydomu, kiek uztruksit g.gif Tikiuos liks laiko iki darbo pamiegot 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 07, 23:43)
Hippie, ohoho, nelupta sakai ir ciela? g.gif Ydomu, kiek uztruksit g.gif Tikiuos liks laiko iki darbo pamiegot 4u.gif  4u.gif

Truko 50min. virimas Bauer puode, jau sutrintas su moliūgu, pakeptais ghi sviestuke svogūniukais ir nervina-rytojaus laukiu biggrin.gif Einu dar briuselius pasigaminsiu.
Atsakyti
ryte pajutau, kad herpes spuogiukas ant lupos dygsta sad.gif vidury dienos jau gerai iskiles buvo. o dabar vakare tik susigriebiu, kad eme ir susitrauke, rytoj jau sveika lupa bus. o as jau buvau nusiteikus savaite su "bulba" ant lupos vaiksciot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 11 08, 01:25)
buvau nusiteikus savaite su "bulba" ant lupos vaiksciot wink.gif

lotuliukas.gif Kaip cia taip greitai jis sunyko? Gal arbatmedziu tepei?
Atsakyti
nieko nedariau. buvau iskapscius kremuko, neatsimenu dabar pavadinimo, na mazoj tokioj 5g tubelej buna, bet pasiziurejau, kad galiojimas pries du metus pasibaiges, tai istrenkiau i siuksline. o pasirodo tam spuogui nieko ir nereikejo...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 07, 23:54)
o kodel? Gal tiesiog nusistaciusi pries telika, yra ir tokiu zmoniu, kurie pries tevevizoriaus ziurejima.

aš teliką turiu, bet nelabai randu ką per jį žiūrėti. Gaila man laiką švaistyti bežiūrint reklamas ir kažkokius paistalus. Retai pasitaiko laida verta dėmesio... rolleyes.gif

QUOTE(vassara @ 2013 11 07, 23:54)
ikisau BORGES EXTRA LIGHT olive oil i saldytuva, po visos dienos, nei vienos drumzles nematau  g.gif

smile.gif

QUOTE(bituteba @ 2013 11 08, 00:16)
dar toks klausimas apie riebalus: juk geriausiai vartoti juos ne kaitintus. tai tarkim troskinu darzoves keptuveje ant vandens ir tik basidedama i lekste dedu alv alieju, taukus arba sviesta. bet tikrai pastebejau, kai idedi riebalo ir palieki pasitroskinti, tos darzoves gerokai skanesnes. kaip jus darote ?
labos 4u.gif

patroškinu daržoves be riebalų, po to dedu riebalus.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 08, 00:14)
apsigydziau spuogus, tai pastebejau, kad negaliu jokio pieno baltymo schmoll.gif

Nu va, kaip gerai thumbup.gif Kai žinai, nuo ko spuogai, tai to maisto kažkaip ir nebesinori. Aš naudoju tik lydytą sviestą, o kai užsimanau ko nors varškinio- ožkos pieno varškės sūrį. Nuo jų man viskas ok.

QUOTE(jautiena @ 2013 11 08, 02:25)
ryte pajutau, kad herpes spuogiukas ant lupos dygsta sad.gif vidury dienos jau gerai iskiles buvo. o dabar vakare tik susigriebiu, kad eme ir susitrauke, rytoj jau sveika lupa bus. o as jau buvau nusiteikus savaite su "bulba" ant lupos vaiksciot wink.gif

Man irgi buvo pradėjęs kilt, arbatmedžiu pora sykių patepiau, ir stebuklas thumbup.gif vakere jau nieko nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 11 08, 09:02)
aš teliką turiu, bet nelabai randu ką per jį žiūrėti. Gaila man laiką švaistyti bežiūrint reklamas ir kažkokius paistalus. Retai pasitaiko laida verta dėmesio... rolleyes.gif
smile.gif

drinks_cheers.gif treti metai kai išvis nežiūriu TV- jis visas vyro dispozicijoje. Na, laidą apie paleo, tai pažiūrėsiu...jei nepamiršiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 08, 09:25)
drinks_cheers.gif  treti metai kai išvis nežiūriu TV- jis visas vyro dispozicijoje. Na, laidą apie paleo, tai pažiūrėsiu...jei nepamiršiu  biggrin.gif

garsiai šaukit prieš rodant, aš tai pastoviai pamirštu ką nors svarbaus pažiūrėti... doh.gif biggrin.gif O kada ją rodys?
Atsakyti