Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(ivetacom @ 2013 11 07, 19:42)
As kiekviena karta bet kokias darzoves blenderiuoju su mesa,  skonis visai kitoks gaunasi ir vaikas noriai valgo.

Na matote kai zmogus gali valgyti visas darzoves ir mesos rusis, tai ir klausimu gali nebekilti, o kai vaiko racionas is keliu produktu tik sumakaluotas, tai jei jam tinka kazkas norisi nors truputi paivairinti meniu tinkamu ir paleo mitybai.
Voresta aciu uz nuoroda 4u.gif

jei Tau visi paleo principai yra aiskus ir maitiniesi pagal juos, taciau vis tiek dar yra like kazkokiu sveikatos neigiamu nukrypimu, tai cia jau atskiras atvejis ir tam cia ir kalba visos, kad padeti issiaiskinti kai kuriuos dalykus, pasidalinti patirtim. o ne tas pats per ta pati, o ryzius galima? o piena galima? ...
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2013 11 07, 19:42)
As kiekviena karta bet kokias darzoves blenderiuoju su mesa,  skonis visai kitoks gaunasi ir vaikas noriai valgo.

Pasakojo draugas, kad jo draugų pora tik vaikučiui pradėjus valgyti košytes, jam (iš tiesų jai) tas piure darydavo iš tokio maisto, kokį patys valgo. Ir kadangi tėčiui labai patinka gaminti valgyti, jis labai pergyvena, kad vaikas gali užaugti išrankus maistui ar tiesiog nemėgti kažkokio produkto, tai vaikučio košytės labai plataus raciono būna: jie darosi sau vakarienę, tarkim kokią kiaulieną su žiediniais kopūstais, tai vaikutis valgo tą patį tik sublendintą. Sako: bent jau būsiu tikras, kad užaugs viską valgantis, o ne tik košėm ir saldainiais gyvas.
Atsakyti
As siandien valgiau malta versiena, tai susiblendavau virta moliuga su saliero gumbu. Nu sakes, kaip skanu buvo, kirtau as, ir bulkinis MB biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 11 07, 18:55)
jei be vaisių , neįsivaizduoju kaip iš daržovių surinkt reikalingą kiekį .

ju yra daugiau nei tu galvoji smile.gif
arba reikia ju daugiau valgyti
Atsakyti

beje, tyrimo rezulttas- gerybinis, bet vis tiek navykas.
labai patenkinta gyd. darbu. jei kam reikes plastikos chirurgo-galiu parekomnenduot
Atsakyti
Na nemanau, kad ko pritrūks valgant daug daržovių. O dėl to, kad mažai angliavandenių.. ar geriau kai jų daug ir netinkamų? Tiesą pasakius čia jau nėra jokios baimės, nes kitaip gyventi negalime. Mažiukas alergiškas absoliučiai visiems grūdams ir visiems vaisiams, išskyrus obuoliuką, kurį kasdien valgome.
Dėl bulvių būdamas kūdikis turėjo ir joms įsijautrinimą, bet po to tyrimai neberodė. Kitą sav. Vėl bandysiu patikrinti reakciją joms ir kitoms daržovėms.

Ivetacom, gal galit kelis pavyxdžius sriubų, košių pateikti? Pvz ką vakar, šiandien vaikas valgė. Aš turbūt nemoku be bulvių gaminti jam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 11 07, 19:21)
As siandien valgiau malta versiena, tai susiblendavau virta moliuga su saliero gumbu. Nu sakes, kaip skanu buvo, kirtau as, ir bulkinis MB biggrin.gif

O, mintis rytojui į paros budėjimą thumbup.gif , nes tik dabar pagalvojau, kad nieko nepasigaminau dar doh.gif Tai darysiu briuselio kopūstus su keptais svogūnais ir spirgais, paimsiu kepenėlių pašteto su saliero gumbo ir moliūgo koše ir likutį sviestžuvės ir vilkžuvės (atradinėju ne tik naujas šakniavaises daržoves, bet ir žuvų rūšis cool.gif ), pusryčiams bus liuks ir 3 kiaušai su majonezu, avokadu ir....kokiais agurkiukais (jau ir pamiršau apie tas kasdienes daržoves smile.gif)

Kiek laiko virėt gumbą?

QUOTE(Azu @ 2013 11 07, 20:45)
Taip. Žodis buvo Madonna

Būčiau sakius "Madona su kūdikiu" smile.gif
Atsakyti
Siandien valgiau anties kepenele tai taip pyrst buvo doh.gif doh.gif
apsigydziau spuogus, tai pastebejau, kad negaliu jokio pieno baltymo schmoll.gif

labas vakaras beje:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 07 lapkričio 2013 - 22:15

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 11 07, 22:14)
Siandien valgiau anties kepenele tai taip pyrst buvo  doh.gif  doh.gif
apsigydziau spuogus, tai pastebejau, kad negaliu jokio pieno baltymo schmoll.gif

O kada pradės gražėt oda? unsure.gif Nes kl kas vaizdelis ne koks, o ir MB pasiskundė, kad spuogais pradėjo jį mėtyt. Sako-čia man nuo baltymų pertekliaus gal...
Atsakyti
Pas mane per 10 dienų nei vieno naujo spuogo thumbup.gif Būdavo viens, du per savaitę.
Vakar vilku pabuvau, šiandien jau gerulė diena thumbup.gif Ryte kiaušiniai 4 kepti su šonine, kokoso svisto 3 šaukštukai su arbata. Pietums- kepta cukinija su morkų, svogūnų ir kapotos mėsos įdaru ir dar truputis sviesto kokosinio (gal man jo nebeturėt, vis noriu ir noriu frusty.gif: . Vakare pakepinau ant ghi šparaginių ir keli sūdyto lašinuko griežinėliai, be kokoso sviesto laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 07 lapkričio 2013 - 22:48
QUOTE(Hippie @ 2013 11 07, 23:40)

O kada pradės gražėt oda? unsure.gif Nes kl kas vaizdelis ne koks, o ir MB pasiskundė, kad spuogais pradėjo jį mėtyt. Sako-čia man nuo baltymų pertekliaus gal...

Man oda labai greitai susitvarke - po keliu dienu nustojo dygti spuogai smile.gif

O man jauciu svoris augti ima..Ir kas labiausiai nepatinka, viskas ant slaunu ir uzpakalio pasimato besiformuojancio celiulito forma doh.gif doh.gif As mielai priaugciau to svorio.. (dabar sveriu 50), jei tik neimtu listi tas celiulitas.. Darau vakuumini masaza, kad limfa teketu..bet nepadeda..Kai nera riebaliuko ant tu vietu, tai ir dziaugiuosi dailiomis kojomis smile.gif
Atsakyti
ikisau BORGES EXTRA LIGHT olive oil i saldytuva, po visos dienos, nei vienos drumzles nematau g.gif
Atsakyti