Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

O kaip su actu ir garstyčiomis. Pastarąsias vartoti galima, bet geriau ruošti jas pačiai ar pirkti paruoštas? Gal vertingiau grūdeliais? Ir kaip iš jų "pastą" padaryti? I majonezą gal galima sumaltas pilti? smile.gif
Atsakyti
LumiLumi, sėkmingai tau 4u.gif

norala, sveika prisijungusi 4u.gif

Merginos ar geriat vitaminą D g.gif Ar gali nuo jo trūkumo nagai sluoksniuotis?? Džiuagiausi, kad jie sutvirtėjo, bet kas iš to jei nusisluoksniuoja per pusę nago doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 11 07, 10:03)
Virškinimas palaipsniui susitvarkys, gali būti, kad pas jus per mažas druskos kiekis skrandyje.

Ne druskos, o druskos rūgšties mirksiukas.gif O naujokei - raginimas pavalgyti sočiai nereiškia persivalgymo, kai skrandis jau jaučia diskomfortą ax.gif
QUOTE(pumpica @ 2013 11 07, 10:38)
Sveikos  smile.gif
Maximoje:

Ar kuri nors jį tikrinot, ar kietėja šaldant? Aš kai nusiperku alyvuogių aliejų, tai kišu šaldytuvan ir žiūriu, ar stingsta. Kažkoks ispaniškas iš norfos nestingo, Boromeo iš iki pastingo, kaži, kaip šitas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 07, 10:43)
LumiLumi, sėkmingai tau  4u.gif

norala, sveika prisijungusi  4u.gif

Merginos ar geriat vitaminą D  g.gif Ar gali nuo jo trūkumo nagai sluoksniuotis?? Džiuagiausi, kad jie sutvirtėjo, bet kas iš to jei nusisluoksniuoja per pusę nago  doh.gif

geriu kai prisimenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 07, 10:46)
Ar kuri nors jį tikrinot, ar kietėja šaldant? Aš kai nusiperku alyvuogių aliejų, tai kišu šaldytuvan ir žiūriu, ar stingsta. Kažkoks ispaniškas iš norfos nestingo, Boromeo iš iki pastingo, kaži, kaip šitas?  g.gif

ant etiketes raso, kad 12C temperaturoje gali susidrumsti, atsilus pasidaro skaidrus.
pirkau extra light
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 07, 12:46)
Ar kuri nors jį tikrinot, ar kietėja šaldant?

Taip, iš įpročio sukišdavau aliejų i šaldytuvą visuomet, tai šitas tikrai stingdavo. Pirkdavau tiek, kad kitame prekybos tinkle, bet nemanau, kad tai turėtų reikšmės.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 11 07, 11:46)
Ar kuri nors jį tikrinot, ar kietėja šaldant? Aš kai nusiperku alyvuogių aliejų, tai kišu šaldytuvan ir žiūriu, ar stingsta. Kažkoks ispaniškas iš norfos nestingo, Boromeo iš iki pastingo, kaži, kaip šitas?  g.gif

Mano šaldytuvas per mažas, kad buteliukas tilptų verysad.gif Net į dureles neįsikiša biggrin.gif
SOWELU, aš ir geriu, kai prisimenu biggrin.gif bet kaip ir visus vitaminus, dažniausiai pamirštu biggrin.gif Gerai, kad man KT nereikia gerti, nes tikrai pamirščiau pusę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2013 11 07, 11:52)
ant etiketes raso, kad 12C temperaturoje gali susidrumsti, atsilus pasidaro skaidrus.
pirkau extra light

bigsmile.gif

QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 07, 11:55)
Taip, iš įpročio sukišdavau aliejų i šaldytuvą visuomet, tai šitas tikrai stingdavo. Pirkdavau tiek, kad kitame prekybos tinkle, bet nemanau, kad tai turėtų reikšmės.

ačiū

QUOTE(Elata @ 2013 11 07, 11:56)
Mano šaldytuvas per mažas, kad buteliukas tilptų  verysad.gif

Aš nelaikau ten aliejaus, tik patikrinimui sukišu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fever Ray @ 2013 11 07, 12:09)
Aš nelaikau ten aliejaus, tik patikrinimui sukišu  biggrin.gif

o man guldyt reiktų... ai, neturėčiau ką veikti biggrin.gif
Atsakyti
reiks gal tada to borgeso nusipirkt g.gif

Kas nors sukiškit šaldytuvan tą iš Sveikų produktų, irgi įdomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 11 07, 11:38)
Sveikos  smile.gif
Maximoje:
o, geras:)

QUOTE(SOWELU @ 2013 11 07, 11:43)

Merginos ar geriat vitaminą D  g.gif Ar gali nuo jo trūkumo nagai sluoksniuotis?? Džiuagiausi, kad jie sutvirtėjo, bet kas iš to jei nusisluoksniuoja per pusę nago  doh.gif

As geriu po 10000IU kasdien, nes pas mane vos kabo ant zemiausios ribos. Butu gerai, kad tyrima pasidarytum, nes be tyrimu tai net neaisku kokiomis dozemis reikia pagerti.

Mergai,1. as del majonezo. Apziurejau visu receptukus. Paziurejau filmuka, kur sluotele suplaka majoneza. Ten deda tik kiauso tryni.
Kaip darote jus? Visa kiausa musate ar tik tryni?
2. Kiek laiko virti kiales ausis, kad nebutu pervirusios, bet butu ikandamos?
Atsakyti
Dar kartelį klustelsiu, kaip dėl acto? Ir dar - ar vartotina pomidorų pasta?
Atsakyti