Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Elata @ 2013 11 07, 11:10)
Dėl dešrelių tai galite arba pati prisikimšti, arba nuvežti tiems, kurie kemša

Na žinoma 4u.gif Reikia tik truputėlio daugiau pastangų smile.gif Kai laikas suskaičiuotas minutėmis, patogu yra rinktis parduotuvinį - greitą variantą, bet... teks suktis.

Ačiū už whole30 lietuviškai. Tik ką įdėmiai perskaičiau. Liūdna tik dėl vyno - taip skanu tas 150 gr. vakare biggrin.gif
Atsakyti
voresta, prašau trumpai parašykite kuom blogas linų sėmėnų aliejus?

nes aš būtent jį ir kokosų aliejų, naudoju naikinti candidai ax.gif šlykštus man jo skonis, prisiverčiu tik manydama, kad jis man padės..
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2013 11 07, 10:18)
kuom blogas linų sėmėnų aliejus?

Linų sėmenų aliejus yra sudarytas iš polinesočiųjų riebalų rūgščių, o jos labai nepatvarios, greitai oksiduojasi, aliejus sugenda, tad patekęs į organizmą jis pridaro daugiau žalos nei naudos. Jei jis būtų šviežiai spaustas, tai dar dar, bet pastovėjęs kelias dienas toks aliejus jau būna žalingas. Kaip ir visi sėklų aliejai, beje. Be to, sėmenų aliejus rekomenduojamas naudoti dėl omega3 rūgščių, tačiau omega3 rūgštys, esančios tame aliejuje yra ALA, o žmogui reikalingos EPA ir DHA (kurių yra gyvūniniuose riebaluose ir žuvyje), tad ALA tenka persiversti. Galų gale išnaudojama daugiau energijos perverčiant, o naudos būna mažai.
Atsakyti
Sveikos, nuobodziauju Rygos orouoste. Labai didelis tarpas, nes lektuvas kyla ti 4 val. Mergaites, laikykit kumstukus. Skrendu su ne kokia savijauta, darbas pastarosiom savaitem tiek issunke, kad vakar neurorubina leidausi ir mano IS pradejo rodyti nagus. Basiai bijau, vyras isleido neramia sirdimi. Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
LumiLumi, laikykis 4u.gif "Dirzy xvost pistaletom" biggrin.gif Viskas bus gerai, mane prieš paprasčiausią poilsinę kelionę jaudulys smarkiai ima, o tau tai turėtų būt visai baisu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 11 06, 19:54)
Dėkui, bandysiu ir aš tada su prekybcentriniu prasisukti, žiūrėsiu, kas gausis.

Kadangi jau įkritau į temą, tai pasidžiaugsiu, kad per beveik 2mėn paleo nebuvo nei vieno migrenos priepuolio (prieš tai nutikdavo bent kartą per mėnesį).
Svoris nekrinta, laikosi stabilus, gal proporcijas ne tokias riebalų/anglių/baltymų statausi  g.gif  Nors nelabai ir yra kam kristi, nebent kokis 3kg.
Nors mano tikslas ne svoris - prie paleo perėjau dėl sveikatos problemų, tai tikiuosi pasitvarkius mitybą jos neišbujos.

4u.gif
man tas pats. tik va ana savaite buvo ziaurus migrenos priepuolis sad.gif
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 07, 09:37)
Sveikos, nuobodziauju Rygos orouoste. Labai didelis tarpas, nes lektuvas kyla ti 4 val. Mergaites, laikykit kumstukus. Skrendu su ne kokia savijauta, darbas pastarosiom savaitem tiek issunke, kad vakar neurorubina leidausi ir mano IS pradejo rodyti nagus. Basiai bijau, vyras isleido neramia sirdimi. Labai tikiuosi, kad viskas bus gerai.

svarbiausia nusiramink... nebus nervu- nebsu ligu.
relax, viskas vistiek bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif Vorestos deka pradejau ir aš skaitinėti jūsų temą ir "užsikabinau " blush2.gif
Pradžiai bent jau duonos, bulvių ,mokoronų ir visokio kitokio panašaus blogio atsisakau, bet vakar po visos dienos mesos,riešutų ir riebalų jaučiausi, kaip uzsidejus dyyydelį gelbėjimo ratą ant pilvo biggrin.gif Vos ne puse savo gyvenimo stengiausi skaičiuoti kalorijas, kad negrįžtų kažkada buvęs didelis svoris, tik su varške ir juoda duona gyvendavau, o čia-bac-galima mėsą ir lašinius valgyti biggrin.gif

Tai va, savijauta buvo nelabai kokia, užmigau pilnu skrandžiu smile.gif

Tai toks klausimukas: ko gero, užkandžiai tarp pagrindinių valgymų negalimi ( pvz. obuolys, riešutai )
Be to , dabar parduotuvese daug visokių trapučių, pvz iš pūstų rudų ryžių su užrašu: be cukraus, be gliuteno , tai jų irgi negalima ? g.gif

Tarp kitko, mesa, kepta ant kokosų aliejaus man irgi nepatiko,namiškiams , manau, taip pat, nes kotlietų pilna lėkštė šaldytuve stovi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 07 lapkričio 2013 - 09:58
QUOTE(LumiLumi @ 2013 11 07, 10:37)

Lumi, laikom kumščius ir tikim, kad viskas bus gerai!
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 11 07, 10:57)
Sveikos  ax.gif Vorestos deka pradejau ir aš skaitinėti jūsų temą ir "užsikabinau " blush2.gif
Pradžiai bent jau duonos, bulvių ,mokoronų ir visokio kitokio panašaus blogio atsisakau, bet vakar po visos dienos mesos,riešutų  ir riebalų jaučiausi, kaip uzsidejus dyyydelį gelbėjimo ratą ant pilvo biggrin.gif  Vos ne puse savo gyvenimo stengiausi skaičiuoti kalorijas, kad negrįžtų kažkada buvęs didelis svoris, tik su varške ir juoda duona gyvendavau, o čia-bac-galima mėsą ir lašinius valgyti  biggrin.gif

Tai va, savijauta buvo nelabai kokia, užmigau pilnu skrandžiu smile.gif

Tai toks klausimukas: ko gero, užkandžiai tarp pagrindinių valgymų negalimi ( pvz. obuolys, riešutai )
Be to , dabar parduotuvese daug visokių trapučių, pvz iš pūstų rudų ryžių su užrašu: be cukraus, be gliuteno , tai jų irgi negalima ?  g.gif

Tarp kitko, mesa, kepta ant kokosų aliejaus man irgi nepatiko,namiškiams , manau, taip pat, nes kotlietų pilna lėkštė šaldytuve stovi  g.gif

Virškinimas palaipsniui susitvarkys, gali būti, kad pas jus per mažas druskos kiekis skrandyje. Užkandžiauti negalima. Netinka jokie trapučiai ir pan. Kotletus galima kepti orkaitėje, tada nereikės jokių riebalų.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika, norala, dar viena mano "auka" . 4u.gif aš tik ir ieškau, kaip čia ką dar nuo duonos "išgelbėti" smile.gif
Na, tiek skanėstų atradusi, šiek tiek perlenkei lazdą, bet nieko, perprasi, kad riešutai kartais vidurius kietina ir virškinas sunkiai, išmoksi neužkandžiauti tarp valgymų, sužinosi, kad tas kultūrinis obuolys nelabai ko vertas, o trapučiai išvis niekalas-pramonės išmislas- alia sveika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 07 lapkričio 2013 - 10:27
Tai tikiuosi, kad viskas ateis su laiku, palaipsniui ... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 07 lapkričio 2013 - 11:05
Sveikos smile.gif
Maximoje:

user posted image
Atsakyti