QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 06, 16:34)
Kažkas klausė dėl vaikų mitybos? O kokio amžiaus vaikai?
Aš saviškiui griežtai atėmiau visus grūdus
Iš pradžių alkanas vaikščiojo. O dabar kerta tooookias porcijas.
QUOTE(" voresta " @ 2013 11 06, 16:51)
Taip pat seminaro metu labai gražiai išaiškino, kad Omega6, šitiek peikiamas, yra geriau už Omega3.
Taigi, graikiškų riešutų retkarčiais vieną kitą suvalgyt galima , bet tik nekaitintų.Papildyta:
na ir baziniai dalykai lygiai taip pat išdėlioti atskirose lentynėlėse
Dabar eisi susirinkti saviskiu?
Apraminai, nes vyras vis po kelis riesutus sugrauzia. Susirinko ir issidziovino.
Mergos, ar negali man tas niezejimas buti nerviniu pagrindu? Juk maistas pas mane idealus. Kodel klausiu. Pagavau, kad po mamos skambucio viska eme niezeti, kur anksciau net zymiu nebuvo. Sedziu dabar issikasiusi ir krutine, ir ranka, ir pasmakre. O galva tuoj iki smegenu issikasysiu. Valgiau siandien vistos krutinele su pavirtomis darzovemis ir pacios daryta pasteta su raugintais kopustais. Daugiau nieko.
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2013 11 06, 21:30)
Merginos ar galima valgyti žalios mėsos dešreles? Aš jas išverdu ir pakepu ant ghee.
Jei pati kemsi, zinoma galima, juk zinai kokia mesa dedi. Krautuvines, tai neaisku ko ten primalta. O kam dar kepi isvirusi? Juk perkaitini mesa visiskai.
Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 11 06, 21:11)
Gal kuri girdejot ar pati netgi patyret, ar galetu padeti jam paleo?
Tai aisku, kad padetu, juk tam net surasytas autoimunininko protokolas.
http://whole9life.co...-Autoimmune.pdf
psoriaze - autoimunine liga. Anglu kalba buvau ne karta aptikusi kaip psoriazininkai sveiksta su paleo. Gliutenus tai pirmiausia mesti lauk, piena - irgi.