Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Wallis @ 2013 11 06, 21:11)
Gal kuri girdejot ar pati netgi patyret, ar galetu padeti jam paleo? smile.gif

manyčiau, kad bent kažkiek padėti tikrai gali. Tik va kaip jam tą informaciją pateikti gražiai tai neįsivaizduoju.
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 11 06, 21:09)
O naminiame majoneze nieko blogo nematau- kiaušiniai, aliejus, druska. Tik aliejų tinkamą reikėtų naudoti.

Niekas ir nesakė, kad majonezas blogas. O kas jūsų nuomone yra tinkamas aliejus? Konkrečiai pavadinimu ir brandu įvardinkit.
Atsakyti

Merginos ar galima valgyti žalios mėsos dešreles? Aš jas išverdu ir pakepu ant ghee.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 06, 16:34)
Kažkas klausė dėl vaikų mitybos? O kokio amžiaus vaikai?

Aš saviškiui griežtai atėmiau visus grūdus
Iš pradžių alkanas vaikščiojo. O dabar kerta tooookias porcijas.

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 11 06, 16:51)
Taip pat seminaro metu labai gražiai išaiškino, kad Omega6, šitiek peikiamas, yra geriau už Omega3. Taigi, graikiškų riešutų retkarčiais vieną kitą suvalgyt galima , bet tik nekaitintų.Papildyta:

na ir baziniai dalykai lygiai taip pat išdėlioti atskirose lentynėlėse  mirksiukas.gif

Dabar eisi susirinkti saviskiu? biggrin.gif Apraminai, nes vyras vis po kelis riesutus sugrauzia. Susirinko ir issidziovino.

Mergos, ar negali man tas niezejimas buti nerviniu pagrindu? Juk maistas pas mane idealus. Kodel klausiu. Pagavau, kad po mamos skambucio viska eme niezeti, kur anksciau net zymiu nebuvo. Sedziu dabar issikasiusi ir krutine, ir ranka, ir pasmakre. O galva tuoj iki smegenu issikasysiu. Valgiau siandien vistos krutinele su pavirtomis darzovemis ir pacios daryta pasteta su raugintais kopustais. Daugiau nieko.
Papildyta:
QUOTE(**Leila** @ 2013 11 06, 21:30)
Merginos ar galima valgyti žalios mėsos dešreles? Aš jas išverdu ir pakepu ant ghee.

Jei pati kemsi, zinoma galima, juk zinai kokia mesa dedi. Krautuvines, tai neaisku ko ten primalta. O kam dar kepi isvirusi? Juk perkaitini mesa visiskai.
Papildyta:
Gal kuri girdejot ar pati netgi patyret, ar galetu padeti jam paleo? smile.gif

Tai aisku, kad padetu, juk tam net surasytas autoimunininko protokolas.
http://whole9life.co...-Autoimmune.pdf
psoriaze - autoimunine liga. Anglu kalba buvau ne karta aptikusi kaip psoriazininkai sveiksta su paleo. Gliutenus tai pirmiausia mesti lauk, piena - irgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 06 lapkričio 2013 - 20:48
QUOTE(Wallis @ 2013 11 06, 19:11)
... Man kazkaip labai nepatogu lyst pas zmogu i dusia, nu bet negaliu praleist to pro akis...
as truputeli ilgiau palaukciau, kol sustipres abipusis pasitikejimas ir tada uzsiminciau... atsimenu mano buvusiam darbe ir apie hemarojus kalbos uzvirdavo... tarp vyru rolleyes.gif bet tai jau pradirbe 6-7 metus kartu buvom.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 06, 21:40)
thumbup.gif  thumbup.gif
Dabar eisi susirinkti saviskiu?  biggrin.gif

ne, jau daugiau nerinksiu šiemet , kažkiek burundukam ir papūgoms turiu pririnkus.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 11 06, 21:43)

Jei pati kemsi, zinoma galima, juk zinai kokia mesa dedi. Krautuvines, tai neaisku ko ten primalta. O kam dar kepi isvirusi? Juk perkaitini mesa visiskai.
Papildyta:

Kemšu ne pati. O pakepu nes taip skaniau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 21:29)
manyčiau, kad bent kažkiek padėti tikrai gali. Tik va kaip jam tą informaciją pateikti gražiai tai neįsivaizduoju.
Papildyta:

Niekas ir nesakė, kad majonezas blogas. O kas jūsų nuomone yra tinkamas aliejus? Konkrečiai pavadinimu ir brandu įvardinkit.

extra virgin alyvuogių aliejus. Dabar esu paieškose švelniausio, kad nesijaustų kartumas. Bandžiau iš šito majonezą daryti, tai jis tikrai švelnesnis nei kiti bandyti. Bandysiu dar šitą.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 11 06, 22:26)
extra virgin alyvuogių aliejus. Dabar esu paieškose švelniausio, kad nesijaustų kartumas. Bandžiau iš šito majonezą daryti, tai jis tikrai švelnesnis nei kiti bandyti. Bandysiu dar šitą.

aišku smile.gif o aš perskaičiau žinovo nuomonę, kad Lietuvoje gero alyvuogių aliejaus neįmanoma nusipirkti ir nuleidau rankas tokį rasti smile.gif
Atsakyti
labai nepatogu lyst pas zmogu i dusia, nu bet negaliu praleist to pro akis...

Bandyčiau per trečia asmenį, ne taip skausminga būna- tarkim draugei su oda didelės bėdos buvo, su Paleo susitvarkė cool.gif

QUOTE(Nidulia @ 2013 11 06, 21:43)
Mergos, ar negali man tas niezejimas buti nerviniu pagrindu?

Pas mane nerviniu, nusikasau iki rambų tokių, luyg vytele suduota, kai susinervinu, ar pavarbus būnų. Bet man po 10 dienų Paleo geriau, nugaros nebereikalauju šeimos draskyt rolleyes.gif

Man vilko apetitas. Valgiau tesingai- 3 kartus ir tik teisingą maistą, bet niekaip pasisotint negaliu, vis kažko skanaus norėjau, per pietūs gal 100 gramų lazdyno riešutų, vakare kokoso sviesto ir aliejaus kalną doh.gif Nepasakyčiau, kad stabdau, tipo įsiklausau, ko organizmas nori. Prieš kelias dienas atvirkščiai, nenorėjau- valgiau po 2 kartus ir nebais daug, bet nesinervinau, o dabar baisu kažkaip, kad kaip vilkas koks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2013 11 06, 22:30)

Parduotuvinėse žalios mėsos dešrelės tikrai daug priedų pridėta, tame tarpe ir cukraus, stabilizatorių visokių. Jei tokias perkat, ant svėrimo lipduko turėtų būt surašyta sudėtis, nustebtumėt paskaičiusi doh.gif Aš jei tokių dešrelių užsimanau, perku turgelyje. Mėsininkas patikino, kad be mėsos ten tik druska, pipirai, česnakai ir mairūnai. Tikiuosi daugiau nieko nekrauna.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 11 07, 08:55)
Parduotuvinėse žalios mėsos dešrelės tikrai daug priedų pridėta, tame tarpe ir cukraus, stabilizatorių visokių.

blink.gif Niu va - o taip dziaugiaus nusipirkus, sakiau u raugintais kopūstais išsivirsiu šiandien. reikės iš naujo mąstyt,

O mano įspūdžiai iš vakarienės. Išsikepiau mėsos pyragą su morkų plutele ir... po 10 min švariai išsivalė organizmas. Užėjo stiprūs spazmai žarnyne ir... Bet aš mąstau, kad tai tikrai ne maisto pasekmė, ar galėjo per 10 min taip sureguoti? g.gif O gal tiesiog ir organizmui reikia orientaciją pakeisti biggrin.gif

O šiaip buvo labai skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 07, 09:56)
blink.gif  Niu va - o taip dziaugiaus nusipirkus, sakiau u raugintais kopūstais išsivirsiu šiandien. reikės iš naujo mąstyt,

O mano įspūdžiai iš vakarienės. Išsikepiau mėsos pyragą su morkų plutele ir... po 10 min švariai išsivalė organizmas. Užėjo stiprūs spazmai žarnyne ir... Bet aš mąstau, kad tai tikrai ne maisto pasekmė, ar galėjo per 10 min taip sureguoti?  g.gif  O gal tiesiog ir organizmui reikia orientaciją pakeisti  biggrin.gif

O šiaip buvo labai skanu  wub.gif

Gal tiesiog ląstelienos davėte ir pasistūmė viskas biggrin.gif
Man tas Sedindriukes pyragas toks fainutis, kaip lizdelis su kiaušiukais. Tik aš vis neprisiruošiu jo išsikepti.
Dėl dešrelių tai galite arba pati prisikimšti, arba nuvežti tiems, kurie kemša (bet čia jau didesniais kiekiais, tai nebent užšaldyti po to), arba tiesiog nusipirkti gabalą mėsos, susimalti jį, pakepinti ant keptuvės ir valgyti su raugintais kopūstais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elata: 07 lapkričio 2013 - 09:10