QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 20:54)
O migdolų pieno nenorite pasidaryti?
Man kažkodėl migdolų pienas kavoje labiau patinka nei kokoso.
O drožles aš irgi supermarketuose perku. Esu pirkusi ir ekologiškų, bet jos dešimt kartų brangiau kainuoja ir man tiek piniginė neleidžia, juolab skonis nesiskiria
Kol kas nebandžiau kavos nei su kokosų, nei migdolų pienu, tai reikės išsibandyti su abiejais
Būčiau dėkinga už receptą
Papildyta:
QUOTE(Vailet2 @ 2013 11 06, 20:56)
Kokoso drožles pirkau ekologiškas ir paprastas parduotuvėj ir kažkaip skirtumo nepastebėjau
Tik nepamirškit, kad jose daug ląstelienos, kietina vidurius, paskui dėl blogos savijautos Paleo nekaltinkite
Visų pradedančių bėda ta pati "KĄ ČIA SKANAUS PASIGAMINTI"
Dėkui, turėsiu omeny
Drožlių šiaip nenaudoju, tiesiog iš jų daryčiau kokosų pieną, kaip alternatyvą karvės pienui į kavą.
Šiaip pati stebiuosi, kad labai retai teaplanko mintys "ką čia skanaus pasidaryti", nors prieš pradedant paleo kasdien valgydavau saldainių/sūrelių/sausainių.
Beje, dėl vidurių. Pastebėjau, kad perėjus prie paleo "rimtas reikalas" tapo iš tiesų labai rimtu.. Ir jeigu jaučiu, kad viduriai kietėja, tai neperšaunama kava viską sutvarko