Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos ir kitos zarazos

Labas, Hellp!!! 

Gal kuri turedama ureaplazma parvum isigydete ir galite patarti? Nu kiek geriu antibiotikais nepadeda :(

ką ginė sako?

aš tai bakteriogramą dariausi, tuomet lengviau išrašyt tinkamus antibiotikus.

Turėjau ir parvum ir urealyticum. Abi po antibų dingo

Atsakyti

Labas vakaras

gal kas turi patirties, nes nežinau ar iš 9-o gyd išgirsiu kažką kito. esmė ta, kad buvo radę ureaplazma parvum . su draugu gydėmės,jis pasveiko po pirmo kurso, mano gydymas užtruko. na galutiniam variante pas mane irgi nebenranda tos bakterijos, beeeeeet... vistiek rodo makšties uždegimą. visos gyd ginekologės ramina, kad taip būna, pas moteris užsidega, mano  organai atrodo sveiki, jokios vaginozės nėra, grybelių,šūdelių, visokių trichosomų,chlamidijų ir ktnėra..na išdarėm visus tyrimus..jokių nemalonių pojūčių ir pan nejaučiu. nei niežti,nei smirda, nei teka...na jos nemato nuo ko gydyt, nes kartais taip BŪNA...tai gal kuri žinote, ar būna, kad rodo uždegimą, bet viskas sveika? 

nes tik vienintelisvyras gyd rekomenduoja gydytis tą uždegimą , sakė būtina, jam ten nepatinka ten kažkas..ar gali būt, kad 7 moterys bandytų nugydyt...?? :unsure:  :unsure: 

gal pas kažkurią irgi buvo uždegimas tik ant popieriaus, be jokių padarinių... tiek pinigų ant tu ginekologių ir tik ramina,kad viskas gerai..nesuprantu..kaip gali būt užegimas ir gerai

Atsakyti