Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

kai buvom tryse islaisdavom maistui apie 500. dabar (penkiese) plius maisto produktu pabarangimas - apie 1000 (cia su kavinemis, maistu darzelyje ir alko) ar tai daug... nzn... bet tiek gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 01 15, 16:12)
Skaiciuojam islaidas nuo sausio 1d (2 suauge)...kolkas maistui, cia ieina ir alkoholis, buities prekes (tualet. pop., valymo priemones, sampunai, veido kaukes ir pan) - 350lt. Maisto kokiai savaite  dar yra, tad apsipirksim turbut tik koki kita treciadieni, ir iki menesio galo planuoju isleisti dar apie 150 lt...tikiuosi pavyks  ax.gif

oho kiek mažai? blink.gif kur kabliukas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2014 01 15, 19:31)
oho kiek mažai? blink.gif kur kabliukas?  bigsmile.gif

man paciai idomu biggrin.gif visgi siandiena apsipirkom nemazai buities prekiu, tai nusprendziau skaiciuoti maista tik maista su alkoholiu, be jokiu sampunu, popieriu ir valikliu....bus tiksliau smile.gif kadangi mazai ka pirkau is buities iki siandienos, tai kokius 30lt galima atimti is tu 350...taigi 320 ant maisto per 2savaites....o noreciau tilpti i 500lt ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eden@: 15 sausio 2014 - 21:10
QUOTE(Eden@ @ 2014 01 15, 22:08)
man paciai idomu  biggrin.gif visgi siandiena apsipirkom nemazai buities prekiu, tai nusprendziau skaiciuoti maista tik maista su alkoholiu, be jokiu sampunu, popieriu ir valikliu....bus tiksliau  smile.gif  kadangi mazai ka pirkau is buities iki siandienos, tai kokius 30lt galima atimti is tu 350...taigi 320 ant maisto per 2savaites....o noreciau tilpti i 500lt ax.gif  smile.gif

maistas iš kaimo, konservuotos gėrybės? g.gif kas per valgymo įpročiai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2014 01 15, 22:08)
man paciai idomu  biggrin.gif visgi siandiena apsipirkom nemazai buities prekiu, tai nusprendziau skaiciuoti maista tik maista su alkoholiu, be jokiu sampunu, popieriu ir valikliu....bus tiksliau  smile.gif  kadangi mazai ka pirkau is buities iki siandienos, tai kokius 30lt galima atimti is tu 350...taigi 320 ant maisto per 2savaites....o noreciau tilpti i 500lt ax.gif  smile.gif

Mes taip pat dviese, bandau talpintis į 500 mėnesiui, kol kas visai neblogai gaunasi rolleyes.gif Bet aišku dar ne mėnesio pabaiga, o pirktis daug ko reikia... doh.gif Paramos gaunam tik bulvių ir kokių marinuotų daržovių, tai vis šis tas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2014 01 16, 18:57)
maistas iš kaimo, konservuotos gėrybės?  g.gif  kas per valgymo įpročiai? biggrin.gif

gaunam grybu ir konservuotu agurku, pomidoru. kartais morku ir bulviu. valgymo iprociau paprasti sakyciau, nei ka mandro valgom, nei tik kruopas. namie visad yra vaisiu (obuoliai visad, apelsinai, bananai kai akcijos), uzkandziu (javainiai, sokoladas, cipsai ir pan), greito maisto (zuvies pirsteliu, koldunu). mesa valgom 2kart per savaite, daugiau tikrai nesinori, gaminu visad namie is to, ka turime. pasidarau sarasa, ka kada gaminsiu ir stengiuosi jo laikytis. kolkas sekasi labai gerai. smile.gif
pvz vakar pusryciam buvo vaisiai, pietum MB makaronai su tunu ir kukuruzais, man ryziai su kiausiniu, vakarienei man varske, MB karsti sumustiniai. Maista beje valgome skirtinga smile.gif
Atsakyti
laba,

na jungiuosi ir as i jusu buri smile.gif daviau sau tiksla maistui isleisti iki 1000. atsidejau pinigus ir bandysiu suktis (2 suauge 2 vaikai) smile.gif i sita suma talpinsiu maista ir buities reikmes, wc popierius milteliai ir t.t
mokesciai ir vaiku darzeli i sitas neitraukiu islaidas. dziaugsiuosi jei tilpsiu su maistu biggrin.gif startuoju 20 d ir iki kitos 20 d biggrin.gif lotuliukas.gif

nes dabar islaidos musu nesamoningos.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 18, 19:47)
laba,

na jungiuosi ir as i jusu buri smile.gif daviau sau tiksla maistui isleisti iki 1000. atsidejau pinigus ir bandysiu suktis (2 suauge 2 vaikai)  smile.gif i sita suma talpinsiu maista ir buities reikmes, wc popierius milteliai ir t.t
mokesciai ir vaiku darzeli i sitas neitraukiu islaidas. dziaugsiuosi jei tilpsiu su maistu biggrin.gif startuoju 20 d ir iki kitos 20 d biggrin.gif  lotuliukas.gif 

nes dabar islaidos musu nesamoningos....  doh.gif

Kokius įpročius planuojat keisti, kad tokį tikslą pasiektumėt? smile.gif
Atsakyti
Nuo gruodžio vėl pradėjau spaustis su maisto pirkiniais, nes nepastebėjau, kaip išleidžiama suma pradėjo kopti virš 600 Lt (man vienai, anksčiau išleisdavau dvigubai mažiau). Gruodį sutilpau į 400 (šventinės vaišės ne namie). Šį mėnesį jau išleidau 200, planas sutilpti į 350.

Išlaidos stipriai išauga per visokius nenaudingus užkandžius. Sūrelius, bandeles... Dar dažnokai buvau pradėjus pietauti kavinėse, valgyklose, užuot gaminusi namie pietus į darbą. Na ir šiaip, atrodo, gali sau leisti, tai ir to ir ano užsimanai ir nusiperki, nors visai nereikia, kad ir kokio riešutų sviesto, pomelų, ledų dėžutę, grynai dėl malonumo, o ne dėl valgymo poreikio.
Atsakyti
Digse, bet visai atsisakyt malonumu irgi negalima...dirbam ariam, tai manau esam nusipelne ir pasilepint wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarise: 19 sausio 2014 - 11:47
QUOTE(dontstop @ 2014 01 19, 10:57)
Kokius įpročius planuojat keisti, kad tokį tikslą pasiektumėt?  smile.gif

na visu pirma tai pietus nestis i darbą, nes kaip gali sau leisti tai tiesiog "patingi" su vyru abu pietaujam tai i diena iseina vid. 25 lt.
25 *20 jau 500 iseina i ora.. nors visada galima isideti ka is namų.
kitas blogis islaidos alkoholiui doh.gif vidutiniskai i diena skaiciuoju 10 lt. Tai vyras vakarienei aluko buteliuka kita karta as suųsigundau d-ligt. savaitgali aisku vynas, alus isina daugiau. tai 30 * 10 dar 300 lt

va 800 lt tikrai galiu sutaupyti. blush2.gif

as nekalbu apie vaiku lepinimus su kinderiais ir visokiais guminukai doh.gif sulciu pilnas rusys bet vis koki pokiuka ar kubusa perku. tai irgi apmazes.

dar bandyt apsipirkineti bent kas savaite. Nes dabar tas po darbo uzvaziavimas i parduotuve doh.gif tada ir buna "ai lyg surio kokio skanesnio" siandien filmas geras gal cipsu, siemku ir t,t, vaikam aiksu prie kasos kinderiai ir t,t, atvaziuoji pieno isvaziuoji min 50 lt isleidus.

tai jei pavyks man labai pasijaus, nes dabar jau tokie islaidus doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mes dviese niekaip is 1000 neislendam unsure.gif Buvo pora men kai tikrai vos ne dvigubai maziau isleidom, bet cia buvo rudens privalumai (obuoliai, bulves is kaimo, marinuotos darzoves is anytos ir pan.),atsidet galejom, o paskui vel viskas is pradziu doh.gif As darbe beveik nevalgau, vaisiu kokiu, vyras max 10 lt pietums isleidzia, o kai kada idedu jam. Beje, del dejimosi is namu..Kartais tikrai tai nera pigesnis variantas g.gif Juk ir tai reikia pirkti. Ir niekaip nesuprantu, kodel mes tiek daug isleidziam g.gif Alko neperkam, cigareciu ne, na ikrais ir krevetem kasdien tikrai nesimaitinam, tai kur g.gif Man asmeniskai nepadejo cekiu rinkimas ir analizavimas, nes as ir taip zinau, kam isleidziu, ka megstam, nera pas mus nei sokoladuku, ne icipsu.. mistika biggrin.gif
Atsakyti