QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 01 14, 10:29)
bet ar ne keista, kad kiti zmones tas prekes, kur jum panasiai kainuoja ar brangiau, nusiperka pigiau nei LT?
Na, duona brangu PL, o tai kiek jus mokat konkreciai uz duona LT?
Nekeista dėl kelių priežasčių:
1. dalis žmonių tiesiog nežino, kur LT rasti šiuos produktus pigiau
2. dalis žmonių teisindamiesi laiko stoka nelaksto per kelis taškus supirkinėdami kur kas pigiau
3. dalis žmonių gyvena ne Kaune, o ten kur jie gyvena nėra didelių PC (ar kažkokių kitų parduotuvių, kurios yra Kaune)
4. galbūt šias prekes galima rasti PL 10 kart pigiau, nei Kaune, bet ne tose 3 PC, kur aš buvau
5. galbūt šias prekes galima rasti PL 10 kart pigiau, nei Kaune, ir netgi kažkuriam iš tų namo minėtų PC, bet akcijos metu
Duoną aš perku po ~1,20 lt už ~800g.
QUOTE(milaaa @ 2014 01 14, 13:24)
as irgi likau Dontstop nesupratusi

brangiau buvo mazai kas(kavos pupeles pvz, gal alkoholis, nelabai idemiai ziurejau)
mes vaziavom tuomet, kai pagal lankstinukus buvo labai geros akcijos, be to vaziuojam(t.y. kurui metames) bent 2, dazniau 3

tai ta suma nera sunku prapirkti

pirkau dauuug vistienos file po mazdaug 9.5lt(pas mus pigiausiai gaunu 12.8lt), nugarine panasiai, sonkauliukai(su bent 6cm mesos ant ju) po 7-8lt, kalakutiena ir vistiena visai pigiai. nesizudziau po jokius turgus, viskas prekybcentriuose

musu seima daug suvalgo sviesto, tai perkant ten akcijini ir dar pridejus kursa, iseina vistiek pigiau. lydytas sviestas, pas mus 15lt, ten <10lt. pienas, jogurtai, grietine, suris, desreles, mesos/desros gaminiai, aliejus, majonezas, prieskoniai(pas mus tokiu net nera), skalbikliai, sampunai- galiu vardint ir vardint. isleidziu 1000+lt, menesi beveik neinu i parduotuve(tik duonos), mesos ir kitu produktu uztenka bent 2-3
ta pati sumustiniu duona(mums patiko ir tiko is tesco) apie 2zl
Milaaa, aš atsimenu tą jūsų postą apie apsipirkimą PL, būtent jis mane pastumėjo šiam ekperimentui
Mes prieš važiuodami irgi pažiūrėjom lankstinukus, kaži kokių akcijų nebuvo, bet nusprendėm vis tiek važiuoti, nelaukiant kažkokių geresnių pasiūlymų. Pagrindinis kelionės tikslas buvo rūbai, norėjau būtent šį mėn važiuoti, nes dabar išpardavimai, o sausį tik tą šeštadienį turėjau laisvą.
Su kažkuo važiuoti kartu tai mes neturim tokios kompanijos.
Aš iš mėsos nieko nenusipirkau, nebuvo jokių gerų nuolaidų mano akim, buvo mentė po 10 lt - tai ir pas mus jinai po 10 pastoviai. Neužtaikiau ant nuolaidos, kaip jūs.
Sviesto nevalgom mes, majonezų visokių, miltų, cukraus, grietinės, dešrų irgi, aliejaus 1 l metams mums, nėra prasmės užsipirkti. Nu jogurtų paėmiau kelis indelius, kiek jų bepripirksi, kai galiojimas iki sausio 24 d