Obuolius i ltetinius dedu tarkuotus burokine tarka + cukrus + cinamonas, todel spalva ju jau sukant buna rudesne, atsildau saldytuve ir tada pakepu arba tiesiai saldytus dedu i keptuve ir uzdengus dangti kaitinu. Spalvos labai nenagrinejau, bet man skonis svarbiau, tai man jis toks pats kaip ir svieziu neuzsaldytu lietiniu

QUOTE(barbarise @ 2013 11 24, 10:26)
Obuolius i ltetinius dedu tarkuotus burokine tarka + cukrus + cinamonas, todel spalva ju jau sukant buna rudesne, atsildau saldytuve ir tada pakepu arba tiesiai saldytus dedu i keptuve ir uzdengus dangti kaitinu. Spalvos labai nenagrinejau, bet man skonis svarbiau, tai man jis toks pats kaip ir svieziu neuzsaldytu lietiniu
siandien kaip tik tokius lietinius kepiau. Skanu! Iki siol apsiribojau varskes, surio ir mesos idarais 

QUOTE(arana81 @ 2013 12 14, 23:27)
siandien kaip tik tokius lietinius kepiau. Skanu! Iki siol apsiribojau varskes, surio ir mesos idarais 

Smagu kad patiko!
Man dar su grybais skanu

Pagaliau išbandžiau sušaldytus o poto atšildytus ir pekepintus lietinius.
Nu visai nieko. Skonis tikrai mažai kuo skiriasi nuo šviežiai pagamintų. Svarbiausia, kad greita ir patogu kai tingisi galvoti ką pavalgyti.
Nu visai nieko. Skonis tikrai mažai kuo skiriasi nuo šviežiai pagamintų. Svarbiausia, kad greita ir patogu kai tingisi galvoti ką pavalgyti.

QUOTE(arana81 @ 2013 12 15, 00:27)

Aš kaip įdarą dedu pakepintą šlapianką,virtas morkas ir žirnelius,arba tarkuotą fermentinį sūrį

Norėčiau šiek tiek pagyvint temą
Išbandėm apsipirkimą Lenkijoje.
Įspūdžiai liko nevienareikšmiški, bet turbūt antrą kartą nevažiuočiau
Mūsų šeimai nelabai apsimokėjo, įvertinant išlaidas kurui ir laiko sąnaudas.
Kas mano nuomone TEN pigiau:
mineralinis
vaikiškos sultys
jogurtai
varškė
įvairūs sūriai, išskyrus fermentinį
Tokios pat kainos, kaip pas mus:
sausi pusryčiai, miusliai
pienas
kefyras
mėsa, paukštiena
alkoholis
saldumynai
Brangiau, nei pas mus:
vaisiai
daržovės
kosmetika, higiena
konservuotos daržovės
kruopos
makaronai
gyvūnų maistas ir kt susijusios prekės
kramtomoji guma
duona
batonas
apskritai visokios pramoninės prekės
Pasirinkimas visumoj daug menkesnis, šis dalykas labai nuvylė

Išbandėm apsipirkimą Lenkijoje.
Įspūdžiai liko nevienareikšmiški, bet turbūt antrą kartą nevažiuočiau

Kas mano nuomone TEN pigiau:
mineralinis
vaikiškos sultys
jogurtai
varškė
įvairūs sūriai, išskyrus fermentinį
Tokios pat kainos, kaip pas mus:
sausi pusryčiai, miusliai
pienas
kefyras
mėsa, paukštiena
alkoholis
saldumynai
Brangiau, nei pas mus:
vaisiai
daržovės
kosmetika, higiena
konservuotos daržovės
kruopos
makaronai
gyvūnų maistas ir kt susijusios prekės
kramtomoji guma
duona
batonas
apskritai visokios pramoninės prekės
Pasirinkimas visumoj daug menkesnis, šis dalykas labai nuvylė

DontStop - kokiuos pc prekinotes? Nes bent jau pries metus tai dauguma isvardintu kaip brangesni produktai lenkijoj buvo pigiau nei pas mus...
QUOTE(barbarise @ 2014 01 11, 20:17)
DontStop - kokiuos pc prekinotes? Nes bent jau pries metus tai dauguma isvardintu kaip brangesni produktai lenkijoj buvo pigiau nei pas mus...
Tesco, Lidl ir Kaufland

QUOTE(barbarise @ 2014 01 11, 19:17)
tai, kad ir galima rast pigiau. Nesutinku su dontstop su kai kuriom prekem. As galiu rast PL pigiau: duona, bulkas, visus pieno produktus, mesa ir jos gaminius, ypac vistu slauneles, darzoves, ypac vaisius, kosmetika ir chemija. Kas man tikrai brangiau atrodo, tai saldaines, alkoholis ir cigaretes. Kitus produktus galima pigesnius rast, o net jei kaina tokia kaip litais, tai vistiek isverciant zlotus i litus gaunasi pigiau.

Paisgirsiu, šian Norfoje nusipirkau 1 kg Tchibo kavos už 20 Lt. 9,99 lt už 500 g.

QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 01 11, 22:04)
tai, kad ir galima rast pigiau. Nesutinku su dontstop su kai kuriom prekem. As galiu rast PL pigiau: duona, bulkas, visus pieno produktus, mesa ir jos gaminius, ypac vistu slauneles, darzoves, ypac vaisius, kosmetika ir chemija. Kas man tikrai brangiau atrodo, tai saldaines, alkoholis ir cigaretes. Kitus produktus galima pigesnius rast, o net jei kaina tokia kaip litais, tai vistiek isverciant zlotus i litus gaunasi pigiau.
Tikrai pritariu, Lietuvoje daugelis prekiu brangesnes. Patikrinau del idomumo kiek siandien tie patys produktai kurios pirkau Lenkijoje kainuoja e-maxima (na aisku ten gal siek tik didesnes kainos, negu iprastoje parduotuveje, bet vis tiek)tai visi 2-6 lt brangesni LT.
QUOTE(MajaLi @ 2014 01 12, 23:55)
Tikrai pritariu, Lietuvoje daugelis prekiu brangesnes.
tiesiog kai zmogus pirma karta vaziuoja prekintis i PL, nezino kur ir ka pirkt, tai prisiperka visokiu niekalu ar brangiu produktu, o paskui skundziasi, kaip neapsimoka. Bet jei neapsimoketu, tai PL prie PC aikstelese nestovetu tiek masinu lietuviskais numeriais