QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 11 10, 13:08)
*kodėl faršo nereikia pirkti, tai suprantu, o kodėl neperkat ir nevalgot kumpio, kulšelių ir kt.?
*aleliuja

mano mintis parašėte! n e g a l i u niekaip išmokti teisingai apsipirkti, dažniau negu saldumynus (juos tai bent suvalgom

) pirkalioju visokius pagardukus: kimštas alyvuoges, paprikutes... nes labai gražiai atrodo

, grįžtu namo 1 k. pavalgau ir likučiai stovi sau kol jų kas nors nepribaigia
*
nežinau, nevalgom, negaminam, nebent labai retkarčiais ar iš tėvų ką nors atsivežam pagaminto.. toks įprotis tiesiog, net nežinočiau kur ir ką pirkti, ten visokias sprandines, kumpius, man tie dalykai mistika kažkokia

jei nematau skyriuje krūtinėlės ar lašišos, man reiškia ten nėra ko ieškoti daugiau
va va, tas šūdniekaliavimas kainuoja liūto dalį. Jei kasdien valgytume tik "normalaus" maisto pusryčius, pietus, vakarienę, tai išleistume žymiai mažiau. Bet taip norisi atrodo pasilepinti, ir tai jau tapę įpročiu

Nors tikrai moku taupyti, buvau studentė, kuri maistui išleisdavo po 250 lt per mėnesį

gal čia iš tos operos, kaip sutaupyti, kai gyvenimas to daryti neverčia. Daugmaž norėtųsi išleisti mažiau ir gaila, kai pamatai, kiek pravalgei, ir norėtųsi turėti daugiau pinigėlių taupymui ar stambesniems pirkiniams, bet kol uodegos niekas nespaudžia, tai ir nevaržaisi