Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(samira123 @ 2014 02 12, 22:27)
jau beveik pusė mėnesio prabėgo, kaip visoms sekasi?

Pas mus neįprasta situacija - apsipirkimas tebuvo vienas didelis (pirmą mėn savaitę), bet iš karto išleidom didžiąją biudžeto dalį - virš 450 (o viso biudžetas mėnesiui 600 ). Nepaisant to tikiu, kad užsibrėžtą tikslą pasieksime smile.gif Likusį mėnesį nepirksime mėsos, žuvies, paukštienos (kad ir kokios būtų akcijos biggrin.gif ), kruopų, makaronų, padažų, prieskonių, šaldytos tešlos, šaldytų ir konservuotų daržovių, alkoholio, sulčių vaikui, sūrio, varškės. O pirksime: šviežių vaisių ir daržovių, pieną, varškės desertus vaikui, duoną ir batoną, mineralinį. Jei pradėsim nebetilpt į biudžetą - pereisim prie paprasto vandens lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samira123 @ 2014 02 13, 08:58)
Labas rytas,

Delfyje kaip tik straipsnis apie apsipirkimo klaidas http://www.delfi.lt/...s.d?id=63999914

aš lankymąsi kavinėse dar skirstau į maistą ir į pramogas. Pvz, jei petaujam mieste ar vakarienei perkam picą, tada maistas, jei einam su draugais pasisėdėti, tada jau pramogos.

Zhaliaakee, kur čia tokios brangios picos? mes jau kuris laikas užsisakinėm iš express picos, tikrai skanesnės nei čili, ir kaina max 22 lt be pristatymo (visada patys nuvažiuojam pasiimt, tiksliau važiuodami namo užsukam pasiimt).

Aha, skaičiau tą straipsnį. 1 punktas tai grynai nusivažiavimas į lankas. Bet jau man taip atrodo. irnesakyk.gif Vis tiek apsipirkinesiu kartą į savaitę. tongue.gif

Kur čia tokios picų kainos? 22 lt čia kokio dydžio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 02 13, 10:00)

http://vivapizza.lt/#lt/picos/
http://www.picumenas.lt/
http://www.noriupico.../picos/vilniuje
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 02 13, 10:00)

šeimyninės picos, mes imam firminę, tai ji gaunasi 22, o jei paprastą, tai 20 mirksiukas.gif

Upokšnis jau atsakė. www.noriupicos.lt
Atsakyti
QUOTE(samira123 @ 2014 02 13, 08:58)
Zhaliaakee, kur čia tokios brangios picos? mes jau kuris laikas užsisakinėm iš express picos, tikrai skanesnės nei čili, ir kaina max 22 lt be pristatymo (visada patys nuvažiuojam pasiimt, tiksliau važiuodami namo užsukam pasiimt).

kodėl brangios? juk picos, o ne pica g.gif šeimyninė - 20 Lt, didelė - 10 Lt, o 3,16 Lt- dėžutės ir padažas (extra indelis). Jau, rodos, esu minėjusi, kad mes ne dviese šiuo metu valgom, o dar mano brolį maitinam, kol mama ligoninėj 4u.gif

Man tie patarimai visai geri atrodo. Tiesa, kad mano sąrašas, kurį ir taip retai kada suruošiu (taisausi), būna ne visai apgalvotas, dažniausiai, jei svogūnus pabaigėm, tai juos ir užrašau... taip pat ir su visais produktais. O va dėl apsipirkimo pilnu skrandžiu, tai g.gif jei tuščias pilvas, tai pastebiu, kad visokių nesąmonių priperku, bet jei pilvas pilnas ir sąrašas po nosim yra, tai tikrai nepirksiu vien tik servetėlių schmoll.gif Dėl savaitinio apsipirkinėjimo, dar tik pradedančioji esu, bet tikrai buvo taip, kad galvoju, va prisipirkau maisto ir nereiks į pardę daugiau nie ka da laugh.gif o jau kitą dieną pieno prireikė doh.gif
Atsakyti
Mes dviese jau išleidom 250 lt, paskutinėm dienom biškį daugiau sau leidom, ir va... doh.gif Na bet šaldytuvas visko prikrautas, tai šią savaitę nieko rimtesnio pirkti nereikės, tik kokios duonos, tikiuosi biggrin.gif Aišku dar rytojui kokį tortuką reikės nupirkti, bent minimaliai paminėti tokią dieną vistiek norisi blush2.gif

Su tuo apsipirkinėjimu pilnu skrandžiu, tai dalis tiesos yra. Nes jau yra buvę, kad einu pirkti kitos dienos gaminimui, bet kadangi skrandis pilnas, tuo metu nieko nenoriu, tai tik kokią smulkmeną prigriebiu, o galiausiai kitą dieną vistiek į parduotuvę reikia pėdinti. doh.gif
Atsakyti
As asmeniskai picu nesisakau, o jas tik kepu namuose, man savikana daug pigesne iseina. Vienu kartu kepu dvi dideles picas, kuriu vienu kartu nesvalgo, uztenka pavalgyt ir dar lieka kitam kartui ir pauzkandziauti. Ir tikrai i 20Lt telpu, gal net pigiau iseina smile.gif
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 02 13, 13:46)
kodėl brangios? juk picos, o ne pica g.gif šeimyninė - 20 Lt, didelė - 10 Lt, o 3,16 Lt- dėžutės ir padažas (extra indelis). Jau, rodos, esu minėjusi, kad mes ne dviese šiuo metu valgom, o dar mano brolį maitinam, kol mama ligoninėj 4u.gif

Man tie patarimai visai geri atrodo. Tiesa, kad mano sąrašas, kurį ir taip retai kada suruošiu (taisausi), būna ne visai apgalvotas, dažniausiai, jei svogūnus pabaigėm, tai juos ir užrašau... taip pat ir su visais produktais. O va dėl apsipirkimo pilnu skrandžiu, tai g.gif jei tuščias pilvas, tai pastebiu, kad visokių nesąmonių priperku, bet jei pilvas pilnas ir sąrašas po nosim yra, tai tikrai nepirksiu vien tik servetėlių  schmoll.gif Dėl savaitinio apsipirkinėjimo, dar tik pradedančioji esu, bet tikrai buvo taip, kad galvoju, va prisipirkau maisto ir nereiks į pardę daugiau nie ka da laugh.gif o jau kitą dieną pieno prireikė doh.gif

Del pieno tai visuomet prie paprasto pieno nusiperku ir tetra peke, kuris yra brangesnis, bet kai uzsinori ir turi pieno namuose, nereikia del jo lekti i pardutuve, nes kai nuvaziuoji pieno prisiperki ir dar visko, ko tikrai nereikejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2014 02 13, 15:08)
As asmeniskai picu nesisakau, o jas tik kepu namuose, man savikana daug pigesne iseina. Vienu kartu kepu dvi dideles picas, kuriu vienu kartu nesvalgo, uztenka pavalgyt ir dar lieka kitam kartui ir pauzkandziauti. Ir tikrai i 20Lt telpu, gal net pigiau iseina smile.gif

O tai ką jūs dedate ant picos, kad dvi didelės išeina pigiau nei 20Lt ? Man pigaiu tikrai nesigauna, bet skaniau ax.gif
Atsakyti
Kai kepdavau namuose, tai jau būdavo, jei kepti, tai kepti doh.gif tikrai 20 LT+ išeidavo vien tik ant viršaus prikrauti, kepdavau plonapades, bet kokias keturias, skirtingas. Šiaip picos brangus malonumas tiek namie keptas (nebent kepama likučius sunaudojant), teik užsakant, vien tik dėl to, kad jas suvalgius greit vėl alkis ateina, bet apie tai jau čia buvo kalbėta. Suvalgėm vakar picą, kitos po kokio pusmečio užsimanysim, jei ne po visų metų irnesakyk.gif

o pirkti brangesnį pieną, tam kad paskui neeiti į parduotuvę pigesnio, tai man netaupu. Aš geriau save auklėsiu, kad einant pieno imti tik 3 Lt, kad nekiltų pagunda, ko nors dar prigriebti, ir jei nupirksiu už likusius 15 ct degtukų, tai mat juos galas, vis tiek buityje sunaudosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2014 02 13, 14:24)
O tai ką jūs dedate ant picos, kad dvi didelės išeina pigiau nei 20Lt ? Man pigaiu tikrai nesigauna, bet skaniau  ax.gif

Darausi pati picos pada pagal beata, jei noriu kepti is ryto uzsiminkau tesla pries eidama miegot, o jei planuoju vakarienei tada uzminkau tesla is ryto, o po piet kepu, cia greitas 5 minuciu reikalas. Ant pado tepu majoneza su kecupu, dedu surio, kepinto farso, sonines arba kokiu desreliu ir marinuotu agurku. Picos tikrai skanios ir socios, ir pavalgius tikrai nesinori iskarto valgyt biggrin.gif O kaina paskaiciuokit pacios kiek uz ka perkat tokia ir savikaina, surio sunaudoju apie 600g, farso 500 g, desros nezinau gal kokie 300g, agurku turiu savu. Dar pati pasidarau cesnakini padaza tai niam niam, tikrai pigiau ir daugiau biggrin.gif

QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 02 13, 14:29)
Kai kepdavau namuose, tai jau būdavo, jei kepti, tai kepti doh.gif tikrai 20 LT+ išeidavo vien tik ant viršaus prikrauti, kepdavau plonapades, bet kokias keturias, skirtingas. Šiaip picos brangus malonumas tiek namie keptas (nebent kepama likučius sunaudojant), teik užsakant, vien tik dėl to, kad jas suvalgius greit vėl alkis ateina, bet apie tai jau čia buvo kalbėta. Suvalgėm vakar picą, kitos po kokio pusmečio užsimanysim, jei ne po visų metų irnesakyk.gif

o pirkti brangesnį pieną, tam kad paskui neeiti į parduotuvę pigesnio, tai man netaupu. Aš geriau save auklėsiu, kad einant pieno imti tik 3 Lt, kad nekiltų pagunda, ko nors dar prigriebti, ir jei nupirksiu už likusius 15 ct degtukų, tai mat juos galas, vis tiek buityje sunaudosiu lotuliukas.gif

na kai man salia namu parduotuves nera, reikia pavaziuoti su masina man tai apsimoka geriau namie pieno turet nei lekti vos jo prisireikus smile.gif o ir tetrapake perku is maximos farm milk, tai jis ti 2,35 kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 02 13, 13:46)

na, mes keturiese imam vieną šeimyninę, man 2 vaikai suvalgo tiek pat, kiek 1 suaugęs. būna kad kartais ir lieka koks gabaliukas picos (būtent tos firminės).

dėžutės ir padažas nekainuoja
Atsakyti
Mes,kai dar kepdavom namie picas,tai kaina ju tikrai didesne nei 20 lt gaudavos.Nes perki normalu suri,o ne surio produkta,kuri deda picerijose,tas pats ir su pomidoru pasta,darzovem ir pan.

O del ejimo i parduotuve tik del pieno,tai as siuo klausimu esu tvirta.
Galiu eit nors ir su simtine,ar kortele,bet einu tik pieno.
Ir pardavejos taip keistai pasizuri,kai nuskenuoja tik viena pieno pakuti lotuliukas.gif
Atsakyti