Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(Mil@na @ 2014 02 06, 14:43)
Kokius riešutus perkate dažniausiai?

Dazniausiai tai graikiskus, po to migdolus, anakardziu, lazdynu...
Atsakyti

Tik pakeliuose, sveriami man britkai atrodo, rodos, ten visus juos kazkas ciupino ir po juos vaiksciojo, ant ju kosejo ph34r.gif Taip taip, kosejo ir ant tu, kurie pakeliuose, tiesiog as to nematau, sirdies neskauda biggrin.gif Dazniausiai renkuose Arimex'o dideliuose pakeliuose riesutu misinius,studentu maista, - dideli grazus riesutai, o ne nuolaizos ar siuksles smile.gif
Atsakyti

Lazdynų. O salotas gardinu kepintom moliūgų sėklom.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2014 02 05, 22:13)
o kaip tada butu jei "darytumete" jei cia vadinasi "nieko nedarysiu" biggrin.gif

Itariu tas pats mastau.gif Na nemoku as kitaip. Ateis gi artimieji, keli draugai. Zinoma, nebutu visai pinigu ir nieko nedarytum. Tikrai NIEKO smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 02 06, 14:47)
Tik pakeliuose, sveriami man britkai atrodo, rodos, ten visus juos kazkas ciupino ir po juos vaiksciojo, ant ju kosejo  ph34r.gif Taip taip, kosejo ir ant tu, kurie pakeliuose, tiesiog as to nematau, sirdies neskauda  biggrin.gif Dazniausiai renkuose Arimex'o dideliuose pakeliuose riesutu misinius,studentu maista, - dideli grazus riesutai, o ne nuolaizos ar siuksles smile.gif

sutinku as ir tik pakeliuose, sveriamu neperku smile.gif viena karta pamaciau bomza ranka grabalioja, knisasi riesutuose, nuo to laiko viskas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 02 06, 15:54)
sutinku as ir tik pakeliuose, sveriamu neperku smile.gif viena karta pamaciau bomza ranka grabalioja, knisasi riesutuose, nuo to laiko viskas schmoll.gif

Aha, aš kažkada mačiau kaip bomžas saldainius sveriamus, nesupakuotus (žinote, kur būna candy king?) įsidėjęs į burną paragauja ir išspjauna nesukramtęs atgal biggrin.gif
veee... net dabar prisiminus ir įsivaizduojant, kad gal kažkas nupirko savo vaikui nupurto
Atsakyti
As esu macius kaip zvirblis Maximoj tarp riesutu turskesi wacko.gif nuo to karto irgi nevilioja sveriama produkcija schmoll.gif
Atsakyti
Geriausiai RIMI maciau Vikio skyrelyje - indeliuose supiaustyti gabaleliai visokiu mesyciu, saltienos ir pagaliukai padeti, visi ragauja... Prieina bomzas ir pilna sauja griebia, tai greit visiems noras dingo ragauti...
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 02 06, 17:12)
Aha, aš kažkada mačiau kaip bomžas saldainius sveriamus, nesupakuotus (žinote, kur būna candy king?) įsidėjęs į burną paragauja ir išspjauna nesukramtęs atgal  biggrin.gif
veee... net dabar prisiminus ir įsivaizduojant, kad gal kažkas nupirko savo vaikui nupurto

Fui... Nors pagalvojus, tai juk ir supakuotą produkciją perkant dar ne garantija, kad koks pakuotojas prieš tai nepadarė taip pat, kaip tas bomžiukas biggrin.gif

Neseniai MB pašiurpęs buvo, kai Maximoj iš kepyklos atnešė šviežias bandeles išdelioti, tai benešant pusė bandelių iš padėklo ant žemės atsidūrė. Tai darbuotojas lyg niekur nieko susirinko tas bandeles ir sudėjo į vitriną. biggrin.gif Sakau MB, čia tik lašas jūroje, o kiek tokių atvejų būna, geriau ir nežinoti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2014 02 06, 16:40)
Fui... Nors pagalvojus, tai juk ir supakuotą produkciją perkant dar ne garantija, kad koks pakuotojas prieš tai nepadarė taip pat, kaip tas bomžiukas  biggrin.gif

Neseniai MB pašiurpęs buvo, kai Maximoj iš kepyklos atnešė šviežias bandeles išdelioti, tai benešant pusė bandelių iš padėklo ant žemės atsidūrė. Tai darbuotojas lyg niekur nieko susirinko tas bandeles ir sudėjo į vitriną.  biggrin.gif Sakau MB, čia tik lašas jūroje, o kiek tokių atvejų būna, geriau ir nežinoti.  doh.gif

maciau ne karta toki vaizdeli cool.gif taip pat zmones apciupineja pvz, kad ir duona.
bet kai nematai ir ramu smile.gif
Atsakyti
Aš ir supakuotus riešutus plaunu rolleyes.gif o iš savitarnos beveik nieko neperku, tik bandelę kartais vaikai išsiprašo. Nu negaliu žiūrėti, kaip tas bandeles rankomis visokie čiupinėja, tikrina minkšta ar ne fui fui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2014 02 06, 17:08)
Aš ir supakuotus riešutus plaunu  rolleyes.gif  o iš savitarnos beveik nieko neperku, tik bandelę kartais vaikai išsiprašo. Nu negaliu žiūrėti, kaip tas bandeles rankomis visokie čiupinėja, tikrina minkšta ar ne fui fui  schmoll.gif

aisku, kad reikia plauti riesutus ypac vaikams ir dziovintus vaisius butinai net pamirkau, nes girdejau vaisius nedziovina, o kazkokia chemija apdoroja.
Atsakyti