QUOTE(dontstop @ 2014 02 02, 07:56)
Gal pasidalinsit idėjomis, kas tinka pusryčiams darban?

Mano vyras irgi ima 9beveik visad - sumuštinius

)
Vyrui - sumuštiniai, lašiniai, savos gamybos kumpis, kartais padarau lavaše susuktas daržoves su mėsa, toks alia kebabas, karšti sumuštiniai (vyras darbe turi galimybę pasišildyti)
Man - varškė su uogom, tik vaisiai ar uogos, kartais darbe plikau
dribsnių košę.
QUOTE(rytojryta @ 2014 02 02, 13:55)
o kukuruzus saldyti (jei neturi savu) turbut nepasimoka

jie kokie tai brangus siais laikais patapo
o gal buna pardavime vien saldytu kukuruzu (ne misiniuose) ? man neteko "sutikti", naudoju konservuotus.
Aš dažniausiai turiu savo, jei tik uždera.
Pardavime vien šaldytų kukuruzų grūdelių nemačiau.
QUOTE(Mil@na @ 2014 02 02, 14:02)
O kodėl reikia daržoves blanširuoti?
Gal ir nebūtina. Čia jau parašė kaip kas daro.
Man tiesiog geriau jas blanširuoti šviežias ir užšaldyti, nes poto kai naudoju greičiau kažką galima pagaminti.
QUOTE(grange @ 2014 02 02, 15:57)
Ntu-Kpi tikra tiesa, norint pajusti picą, ant jos reikia nemažai. na bet ir pati pica gaunas nemaža, jau dviem vakarienei ir dar kitai dienai pvz. šaltą gali pasiimt vietoj sumušitnio. aš kepu picą, retai, kartą į kelis mėn, kai užsinorim, bet kepu. man labai patiko su tunu, neetikėjau kad gali būt skani.
Na, jei pačiai dar tešlą minkyti, tai gal ir apsimoka. Bet aš dariau tik ant pirktinio pado, tai patikėkit, mano vyrui čia tik užkandis būna.

Atrodo tai valandai prisiryji kaip reikiant, bet po valandos valgyti norisi. Aš kiek padarydavau - suvalgydavom iš kart, kitai dienai nieko nelikdavo.
Laiko pagaminti reikia nemažai, o valgio būna šnipštas.
Dėl to ir rašiau - mana čia ne maistas.
O dabar kai neturiu galimybių jos kepti, tai iš vis ramu.
Papildyta:
QUOTE(Pireja @ 2014 02 02, 21:51)
Gal esate bandziusi poru baltaja dali saldyti? As siandiena juos nuploviau, supjausciau ir sukisau i kamera. Savaites eigoje tureciau sunaudoti, bet kazkaip visai nesu tikra, kad gera saldymo buda pasirinkau.
Aš nebandžiau.
Jei užauga porai, tai juos džiovinu ir poto naudoju kaip prieskonį gaminimui.
Bet žinau, kad jis būna šaldytų daržovių mišiniuose. Vadinasi juos šaldo kažkaip.