QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 31, 14:10)
Čia matyt kaip kam. Man tų 10-15 min pakanka tik sriubai, troskiniui pašildyti, atsildytu blynelių pakepti. Na dar garų puode galima žuvies kepsnį su darzovemis pagarinti.
Per tiek laiko neįsivaizduoju ką galima dar pasidaryti. Rimto ir ne pusfabrikačių.
Nors grįžtu vėliau ir 18 val., bet kartais norisi kažko geresnio ir skiriu vakarienei daugiau laiko.
Per tiek laiko neįsivaizduoju ką galima dar pasidaryti. Rimto ir ne pusfabrikačių.
Nors grįžtu vėliau ir 18 val., bet kartais norisi kažko geresnio ir skiriu vakarienei daugiau laiko.
Nu vat ir as taip manau. Gaminu kas vakara, savaitgali stengiuosi kazka daugiau pasiruosti (tarkim, kad ir mesa pamarinuoti ar bolognaise padaza pasiruoti), picos tesla uzsimaisau is vakaro, kad pakildinti. Treciadieni kepiau pyraga, tai vakarienes neberuosiau, kepeme karstus sumustinius.
Bet net ir tie greitai paruosiami patiekalai uzima nemazai laiko - jei ne kepimas, tai pasiruosimas, darbo vietos sutvarkymas ir pan. Tiesa, as vakaru sau neturiu

Donstop, aciu uz komentara del kuskuso. As ji ruosiu klasikiniu budu, kuris reikalauja darzoviu apkepinimo ir troskinimo. O tatai uzima nemazai laiko. Todel kuskusas mano namuose nera priskiriamas prie greitai paruosiamu patiekalu. Del to ir klausiau...
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 31, 14:28)
na ir man keista
tai jei eina i mokykla, manau, sugebetu patys kazka susimeistraut ar pasisildyt
o dabar taip gaunasi, kad ir nesamoniu privalgo, ir neismoksta savim pasirupint 

Nesamoniu valgymas yra vienas is paauglystes elementu. Gal atrodo keista, kai paaugliu namie nera. As save pamenu, kai sluodavome viska, ka saldytuve rasdavome. Uogiene is stiklainiu kabindavome

QUOTE(Eden@ @ 2014 01 31, 15:30)
tikrai nera taip, kad puse val ir stoviu prie puodu...
Labai pritariu

QUOTE(Saulius017 @ 2014 01 31, 19:12)
Kažkaip įtariu, kad tikriems produktams būtų ne tokia jau didelė suma!
Pas mane tikri produktai - didziausia dalis. Ypac jei prie ju priskirti mesa ir suri (kalcio saltinis, vaikai labai megsta, tai perku kiekviena savaite).
Pasiulymas palenktiniauti labai puikus, bet as nesijungiu del laiko trukumo. Jei "varzybos" bus kartojamos vasara - tada mielai