QUOTE(lyrika @ 2014 01 29, 18:35)
kas liecia makaronus, tai labai juos megstu, va siandien vakariene bus tokia: garuose virtas brokolis(verdu kiauram puode virs makaronu), keptuveje apkeptos saulegrazos(sauja), keli sauleje dziovinti pomidorai, puse pakucio Favita "ale" fetos surio, i keptuve suverciu brokolius, pridedu prieskoniu ir suverciu isvirtus pilno grudo makaronus. nerealiai sotu, skanu, patiekalas toks net gan prabangus gaunasi ir, kadangi su vyru abu galim but be mesos ilgai, toks patiekalas tikras skanestas, toks ale pica gaunas
ačiū už receptą, jau antrą dieną svajoju, bet laiko nėra tinkamo

manau išbandysiu sekmadienį
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 01 30, 18:11)
Sveikos taupuolės
man iškilo toks klausimėlis, ką darotės vakarienei, kad būtų ir skanu, ir nebrangu, ir greita?
mano nr 1 buvo kuskusas. įberiu šaldytų daržovių, 'pakepu' jas ant vandens, sudedu pjaustytą svogūną, pievagrybių, porą ar ko randu šaldytuve, būna ir koks mėsgalis rūkytas (kadangi sumuštinių nevalgau, tai man į salotas ar va tokius makaliūzus sueina) ir įberiu kuskusą, užpilu vandens, kol susiplaunu indus jau maistas paruoštas

arba belekokių salotų susipjaustau, pakepu svogūną, porą, papriką, pievagrybių, mėsytės ir užberiu ant tų salotų (iceberg, paprasta salota, rocket, špinatai, agurkas kokį virtą burokėlį). palalgau lengai ir miegas geriau
QUOTE(dontstop @ 2014 01 31, 12:14)
Dar į košių temą - gan greit gaminasi bulguras.

reiks paieškot, gerai skamba.
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 01 31, 15:43)
Apie tokius ir kalbėjau
Šiaip makaronai ne pufabrikatis, o normalus dalykas, o šaldytose daržovėse maistingųjų medžiagų nė kiek ne mažiau, nei nešaldytose (kažkada specialiai ieškojau info ta tema).

paprastas
filmukas suprantančioms anglų k.