QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 31, 15:28)
Taip, vienas dalykas tokią orkaite turėjau galvoje. Neturiu kol kas, galvoju pirkti ar ne.
Kiek suprantu galima:
- ant skardos sudėti paprieskoniuota vištiena, mesa, šaldytas daržoves;
- daryti troskinius su mėsa-kruopom-daržovėmis, alia plova,
- cenakus,
- kepti mėsos smota,
- ant skardos sudėti iš šaldiklio koldūnus, lietinius su idaru, per dieną atitirps orkaitėje
Be abejo viskam reikia skirti laiko. Nenorėkim, kad produktai patys išliptu iš šaldytuvo ir atsigultu i orkaite.
Dar galvoju apie multifunkcini puodą. Yra tema čia forume. Susirasit, jei bus įdomu.
apie koldunus ar lietinius nepagalvojau, reiks pabandyti.
su troskiniais esme, kad ryte skubant i darba, tai beveik neimanoma. man skaniausii troskiniai, kuriuose daug skirtingu darzoviu, tai vien ju supjaustymas kiek truktu..
cenakai irgi, skusti bulves, pjaustyti kitas darzoves, o jeigu dar mesa apkepant atskirai?
tai va belieka mesos smotai, kibinai ir kazkokios koses, i kurias nedaug reikia ko prideti. pvz plova as visad kepu su atskirai troskinta mesa, tai vel kiek ruosimosi
daugiafunkscini puoda tevam Kaledom padovanojom, labai super dalykas, labiausiai patenkinti del visokiu marmalu gaminimo, apkepu ir del sriubos virimo. va toks puodas mna patiktu, imeti pora skustu bulviu gabaliuku, burokeliu stiklainiuka, dar kokio rukyto gyvuno dalele, prieskoniu ir grizus gauni garuojancius barscius

nekalbu apie sriubas is pupeliu ar kokiu perliniu kruopu,kurios amzinybe verda, cia butu iseitis tikrai puiki