QUOTE(Pireja @ 2014 01 30, 22:43)
Na as sunkiai isivaizduoju normalia vakariene, kuri pasigamina per 10-15min. Nebent tikrai kokia desrele, karsti sumustiniai, virtas ar keptas sumustinis.
Mes vakarieniaujame 20h, taip iprate, be to, valgome ilgai, tai 20h30 man tikrai neatrodo per velu.,
Bet darzoves pries tai kazkaip termiskai juk apdorojote?
bet tam, kad vakarieniauti 20val, reikia tada vistiek prieš tai pavalgyti, nes jei darbe pietūs 12 val., tai aš grįžus iš darbo 19 val, jau esu labai išalkus, tai man laukti, kol ten kas pasigamins...
Be to, elementariai ir laiko gaila, jei gamini pusvalandį - valandą, po to kol pavalgai, tai to vakaro kaip ir nebelieka
Beje, ačiū pasidalinusioms idėjomis - tikrai gerų dalykų radau, prisiminiau omletus (

), sudomino kuskusas, reiks kokią košę pabandyt