QUOTE(mylimukeA @ 2014 01 30, 11:42)
Bet ar atidarytas jis ilgiau laikosi?

Jei neklystu, nuo atidarymo taip pat sugenda kaip įprastas pienas. Skirtumas, kad neatidarytą galima ilgai laikyti.
man tai tikrai ilgiau, savaitę išsilaiko drąsiai nesugedęs, daugiau jau lygtais ir išgeriam. paprastas pienas po 3 d. jau turi rūgštėlėjusį skonį.
QUOTE(Vikuute @ 2014 01 30, 15:35)
klausimukas dirbancioms - ka nesates pietums ir tarkim jei dirbat ilgesniu grafiku pvz 12 h ir kokias kelias dienas ar nesates ta pati

niekaip nesusigalvoju meniu -baigesi atostogos

ir ka skanaus gaminates jei pvz near galimybes pasisildyti
aš dažniausiai salotas nešuos.
su makaronais paitinka, iš vakaro išsiverdu makaronų, reikia aišku kad ir kokios vištienos būtų pvz. dažniausiai darau kai kepu visą vištą, tada lieka vištienos, tai dedu makaronus, vištos gabaliukų, šiek tiek agurko, paprikos, konc. kukurūzų, druskos ir majonezo. va ir priešpiečiai man, dvi dienas iš eilės galiu valgyti.
kepu kotletus, kitą d. pasiimu salotoslapą, agurko kokio ar paprikos ir šaltą kotletą.
tunas su daržovėm ir sueina gerai.
virtas kiaušinis su skrebučiu
trapučiai su kokiu tepamu sūreliu.
šiandien ir vakar nešiaus vištienos salotas su mangais, salotų lapais, pomidorais, vynuogėm ir avokadu. sotu, užtenka nedaug, dvi dienasir valgėm, vakar vakare, šiandien priešpiečiams.
nežinau daugiau

atrodo nešuos dažnai visko, kai reik parašyt nebežinau.
ai ryžių mišrainė ir skanu, su krabais pvz.
dėl maisto gaminimo, pusvalandis man čia eilinė norma, greita vakarienė, prie ilgesnių aš skaitau valanda su pliusu...

bet va kaip kas mėgsta tj virtuvėj suktis