Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(mirameda @ 2014 01 30, 15:04)
Taip mes megstam pavalgyti smile.gif bet kai akys nemato, sirdies neskauda...tai nusiperkam tai dienai ir suvalgom.bet visad einu susarasu i parduotuve.ir aisku siuo metu turiu daug laiko.kai vel dirbsiu tikriausiai negalesiu kiekviena diena vaikscioti.

Bet įkišiu trigrašį... Na, jei nusiperki bandelių, sūrelių, saldainių, dešrų ar kokių gaminių kitų suprantu kad galima greit suvalgyt... Bet jei perki sviestą, žalią mėsą, varškę, kiaušinius- na produktus, iš kurių paskui gamini... tai neturėtų taip būti..
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2014 01 30, 15:16)
Kauno Prismoje, bent toje, kuri Dainavos raj - niekada nebūna eilių. Net kai būna 40 % nuolaida visoms ne maisto prekėm (kaip Jamam Akropolyje) - visiškai nebūna eilių ir tuščia salėj, laisvos matavimosi kabinos  thumbup.gif

o mes turbūt ten nelaiku papuolam, retai nuvažiuojam, bet kada nuvažiuojam tada atstovim eilę prie kasų tikrai ne mažesnę nei maximoj bet kurioj ar rimi... dažniausiai ilgiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunny_smile: 30 sausio 2014 - 13:20
QUOTE(sunny_smile @ 2014 01 30, 14:20)
o mes turbūt ten nelaiku papuolam, retai nuvažiuojam, bet kada nuvažiuojam tada atstovim eilę prie kasų tikrai ne mažesnę nei maximoj bet kurioj ar rimi... dažniausiai ilgiau.

O kuriuo laiku jūs ten paprastai važiuojat? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2014 01 30, 14:03)
,labai pasiteisino kibinai. Uz 25lt padariau 30 kibinu nemazu,nors atrode,kad bus brangu.

brangus jusu kibinai, as vakar padariua 28 kibinus smile.gif

0,7 farso - 6 lt
pok sviesto pigiausio tarkim - 3 lt
3 saukstai girietines tegu bus - 2 lt
0,4 kg miltu na 3 lt
2 kiausiniai - 1 lt

man va 15 lt ir 28 kibinai tongue.gif dar svogunas tai tiek to. ir farso liko tokie du otletukai tai padariau "galkuciu sriuba" + morka+bulve ir tas farsas.

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2014 01 30, 15:25)
O kuriuo laiku jūs ten paprastai važiuojat?  ohmy.gif

mes ir ta prizma lankome Dainavoje. Mes dazniausia 20 h po darbų. man ten patinka ir vynoteka yra lotuliukas.gif

siaip geru akciju buna brendziui ir degtinei, savo 30meciui po truputi pigiai supirkau alkoholi tongue.gif ir prizmoje visada buna akcija mesai, vistai, arba zuviai... ir kaip sakau kadangi visada ten apsiperkam tai kita men gryzta pinigu procentas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sudominot su kibinais biggrin.gif einu googlint recepto laugh.gif
Papildyta:
su tom parduotuvem..as is tu, kurios gali del duonos vaiuot i kita parduotuve blush2.gif kazkaip reikia keist iprocius, kai parasau, geriau pamatau save is sono ir geda pasidaro, kokius cirkus darau unsure.gif
Atsakyti
Na nuo 1d pradėsiu ir as skaičiuoti kiek išleidžiam maistui,pasisakiau mb,kad va taupysim,o tas sako mes nedaug maistui išleidžiam ,o daugiausia visokiems saldumynams,nu pagalvojus tikrai g.gif ale as kitaip negaliu,ar pačiai keptis galvoju,bet manau brangiau butų kept,kad ir kokius grybukus
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 30, 15:42)
Sudominot su kibinais  biggrin.gif einu googlint recepto  laugh.gif
Papildyta:
su tom parduotuvem..as is tu, kurios gali del duonos vaiuot i kita parduotuve  blush2.gif kazkaip reikia keist iprocius, kai parasau, geriau pamatau save is sono ir geda pasidaro, kokius cirkus darau  unsure.gif

ivesk i google kibinai pagal beta biggrin.gif as tik farsa dejau ir bski "is akies" teslai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2014 01 30, 13:50)
Na nuo 1d pradėsiu ir as skaičiuoti kiek išleidžiam maistui,pasisakiau mb,kad va taupysim,o tas sako mes nedaug maistui išleidžiam ,o daugiausia visokiems saldumynams,nu pagalvojus tikrai g.gif  ale as kitaip negaliu,ar pačiai keptis galvoju,bet manau brangiau butų kept,kad ir kokius grybukus

Pradekit nuo siandien bigsmile.gif O dziovintais vaisiais negalima pakeist saldumynu? Tik kl, ar pigiau g.gif

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 30, 13:51)
ivesk i google kibinai pagal beta biggrin.gif as tik farsa dejau ir bski "is akies" teslai biggrin.gif

Dekui 4u.gif nu lyg ir nesudetinga g.gif man tik aukstas pilotazas graziai susukt juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2014 01 30, 13:42)
Tą ir norėjau pasakyti dėl tos uat technologijos  4u.gif
Bet ar atidarytas jis ilgiau laikosi?  g.gif Jei neklystu, nuo atidarymo taip pat sugenda kaip įprastas pienas. Skirtumas, kad neatidarytą galima ilgai laikyti.

nezinau ka sako teorija, bet praktiskai tikrai uat pienas ilgiau negenda. tiksliau nezinau, kada jis sugenda, nes mes isgeriam poka per 1-2 sav , tiek saldytuve atidarytas issilaiko. dar ne karto man nebuvo sugedes. paprastas pienas atidarius man sugesdavo per 2-3 dienas.
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 30, 14:09)
Pradekit nuo siandien  bigsmile.gif O dziovintais vaisiais negalima pakeist saldumynu? Tik kl, ar pigiau  g.gif
Dekui  4u.gif nu lyg ir nesudetinga  g.gif man tik aukstas pilotazas graziai susukt juos  g.gif

iskociokit tesla, uzdekit lekste, apipjaukit graziai, sudekit farsa, uzlenkit ir su sakute sugnybkit abi puses:) mes darom su desrelem ir suriu, taip pat labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 01 30, 15:25)
O kuriuo laiku jūs ten paprastai važiuojat?  ohmy.gif

Kaip ir minėjau nesam mes šios parduotuvės nuolatiniai lankytojai, užsukam tik retkarčiais, nes toli nuo namų, taigi gaunasi savaitgalį, o konkretų laiką nusakyti būtų sunku wink.gif Tiesiog visada pasitaiko kad gerokai pastovim, nes kasų nedaug dirba...
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 30, 14:31)
brangus jusu kibinai, as vakar padariua 28 kibinus smile.gif

0,7 farso - 6 lt
pok sviesto pigiausio tarkim - 3 lt
3 saukstai girietines tegu bus - 2 lt
0,4 kg miltu  na 3 lt
2 kiausiniai - 1 lt

man va 15 lt ir 28 kibinai tongue.gif dar svogunas tai tiek to. ir farso liko tokie du otletukai tai padariau "galkuciu sriuba"  + morka+bulve ir tas farsas.

Man klausimas iškilo kokio dydžio jūsų kibinai mastau.gif Nes aš tešlą iš tokio paties kiekio darau, tai man geriausiu atveju gaunas tik kokių 12 kibinų biggrin.gif O kibinus ir mes mėgstam, kaip tik šią savaitę jau du kartus dariau thumbup.gif
Atsakyti
Kaip sugundet su tais kibinais ax.gif reikes kuri savaitgali pasibandyti wink.gif

Musu seimoj savaitinis apsipirkimas irgi netinka, nes arba ismetam daug maisto (nespejam suvartoto, nenorim kazko valgyt pagal sudaryta meniu) arba ksip ir kuri raset, suvalgom viska greiciau blush2.gif ir tai buna sureliai, desrytes, sausainiai, vaisiai. Mums su vyru jei skanu, ribu nera doh.gif

Aciu kazkam uz makaronu su brokoliu ir feta recepta! drinks_cheers.gif bandysim, kaip tik namie visko yra, tik brokoli vyras nupirks grizdamas is darbo wink.gif

Atsakyti