Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 30, 10:19)
Apsipirkinejat rimi visada? Man ji pati brangiausia parduotuve  doh.gif  nors gal ipratimo reikalas.. mes prizma pamile bet ten ir brangiau nors niekad eiliu  nera , erdvu ir prekes idomesnes. As rimi tik del lipduku masciau  lotuliukas.gif labai jau noriu pora puodu  blush2.gif

Ne, apsiperkame 2-3k. per savaite, ten kur yra patogios akcijos... o rimi si karta duoda viskam 10proc. nuolaida, tai ten ir apsipirksim 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi galvojau, kad Rimi brangiausia parduotuvė, bet jau antrą savaitinį apsipirkimą ten dariau ir tai, ką pirkau, buvo pigiau nei kitur, prieš tai peržiūrėjau leidinukus. Pradedu pamėgti šią parduotuvę.
Meger, kas čia per 10% nuolaida?
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Vis paskaitau jusu temute. ir mes stengiames taupyti.Anksciau isleisdavome(3 suauge ir 1 vaikas) mirksiukas.gif 1800 lt. maistui per menesi, bet tikrai valgydavome ka tik norejome.Sumazejus pajamoms pradejome taupyti.kol kas pavyksta sutilpti 1300lt. per menesi, bet noretume dar nors kelis simtus sumazinti.o taupom taip.karta per men turguje perkam mesa, ja uzsaldome.o veliau paskiriam png sumai maistui dienai.pvz 35 lt.ir kiekviena diena i ta suma turime tilpti.suplanuojam ka ta diena valgysim ir einam i parduotuve.viska gaminu namie.(siuo metu auginu maziuka namie)taip pat valgome namie, vyras nesasi pietus i darba.Apsipirkti karta savaiteje mums netinka, nes tada savaites maistas buna suvalgytas per kelias dienas.Tai va taip stengiames taupyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 30, 09:19)
Apsipirkinejat rimi visada? Man ji pati brangiausia parduotuve  doh.gif  nors gal ipratimo reikalas.. mes prizma pamile bet ten ir brangiau nors niekad eiliu  nera , erdvu ir prekes idomesnes. As rimi tik del lipduku masciau  lotuliukas.gif labai jau noriu pora puodu  blush2.gif

mes visuomet Rimi apsiperkam, savaitei maisto gaminimui išleidžiama apie iki 100LT, o gaminti aš mėgstu labai skaniai smile.gif tik gaminu kas antrą dieną, nes ir to laiko nebūna, ir gaminti kiekvieną dieną mane išvestų iš proto. Pagaminu daugiau maisto, kad užtektų kitai dienai. Taip ir sukamės smile.gif aišku, čia tas 100lt tik pietums sueina, o dar pusryčiai, vakarienė atskirai ax.gif pastebėjau, kad iš tiesų susitaupo apsiperkant kartą savaitei. Sudarau valgiaraštį, sąrašą ir minu į parduotuvę smile.gif tiesa, esam dviese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2014 01 30, 11:40)
Meger, kas čia per 10% nuolaida?

Kadangi ten lankomes, atsiunte (jau antra karta), kad tokiom ir tokiom dienom bus pritaikyta 10 proc. nuolaida (atsispausdinus kvita terminale)...
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 30, 10:19)

cia kada prismoje eiliu nera? Dazniausiai ten dirba tik kelios kasos, todel uztrunkama. Ne viena karta palikinejau prekes prie kasos (jeigu turedavo tik viena/dvi) pamaciusi eiles.
Del brangumo - taip Rimi bent jau tos prekes kur as perku, kainuoja brangiau nei maximoje.
Atsakyti
QUOTE(mirameda @ 2014 01 30, 10:59)
kol kas pavyksta sutilpti 1300lt. per menesi, bet noretume dar nors kelis simtus sumazinti.o taupom taip.karta per men turguje perkam mesa, ja uzsaldome.o veliau paskiriam png sumai maistui dienai.pvz 35 lt.ir kiekviena diena i ta suma turime tilpti.suplanuojam ka ta diena valgysim ir einam i parduotuve.viska gaminu namie.(siuo metu auginu maziuka namie)taip pat valgome namie, vyras nesasi pietus i darba.Apsipirkti karta savaiteje mums netinka, nes tada savaites maistas buna suvalgytas per kelias dienas.Tai va taip stengiames taupyti smile.gif

tai gal tiesiog per daug valgot biggrin.gif septyni dienu maista suvalgyti per kokias 3 dienas ne tik, kad netaupu, bet ir nesveika.
Atsakyti
Bandau vis skaiciuot patiekalo kaina gaminant namie,labai pasiteisino kibinai. Uz 25lt padariau 30 kibinu nemazu,nors atrode,kad bus brangu. dedasi daug visko,tesla is vis tokia "macni" gaunas,bet uztat MB svaigsta del ju.. Tai I darba sau isidejau 1 kibina,MB 3. Abu sotus,net kampuoti,skanu be galo,o jei Dar sultinio butu.. Ir dar prisaldziau kitiem kartam,zodziu kibinai man labai patiko,nes patogu,skanu ir pigu labai smile.gif
savaitgali dariau varskes apkepa,tai kazkaip pasibaisejau varskes kaina.. Gaunas brangiau,nei kokia karbonadine mesa.. O sotumas salyginis irgi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2014 01 29, 14:28)
Na jei pirksit ilgai galiojanti ir spintelej stovinti piena vargu ar tai vadinsis kokybisku maistu  ax.gif

Ultraaukstoj temperaturoj sterilizuotas pienas nieko nesiskiria nuo iprastai pasterizuoto,nebent tik tuo,kad jame islieka visi vitaminai ir mineralai,o "nuzudomos" tik rugima skatinancios bakterijos.Iprastai pasterizuojant islieka ne visos vertingos medziagos.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 01 30, 13:31)
Ultraaukstoj temperaturoj sterilizuotas pienas nieko nesiskiria nuo iprastai pasterizuoto,nebent tik tuo,kad jame islieka visi vitaminai ir mineralai,o "nuzudomos" tik rugima skatinancios bakterijos.Iprastai pasterizuojant islieka ne visos vertingos medziagos.

Tą ir norėjau pasakyti dėl tos uat technologijos 4u.gif
Bet ar atidarytas jis ilgiau laikosi? g.gif Jei neklystu, nuo atidarymo taip pat sugenda kaip įprastas pienas. Skirtumas, kad neatidarytą galima ilgai laikyti.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2014 01 30, 12:37)
tai gal tiesiog per daug valgot  biggrin.gif septyni dienu maista suvalgyti per kokias 3 dienas ne tik, kad netaupu, bet ir nesveika.

Taip mes megstam pavalgyti smile.gif bet kai akys nemato, sirdies neskauda...tai nusiperkam tai dienai ir suvalgom.bet visad einu susarasu i parduotuve.ir aisku siuo metu turiu daug laiko.kai vel dirbsiu tikriausiai negalesiu kiekviena diena vaikscioti.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2014 01 30, 12:32)
cia kada prismoje eiliu nera?

Kauno Prismoje, bent toje, kuri Dainavos raj - niekada nebūna eilių. Net kai būna 40 % nuolaida visoms ne maisto prekėm (kaip Jamam Akropolyje) - visiškai nebūna eilių ir tuščia salėj, laisvos matavimosi kabinos thumbup.gif

Man Prisma taip pat patinka:
geras pramoninių prekių pasirinkimas
dažnai geros nuolaidos vaisiams, daržovėms, mėsai, paukštienai
tik ten randu 0,2 % riebumo skanių varškyčių visokių skonių
netoli nuo mano namų - kartais einu pestute
na ir kad nebūna žmonių - dėl šių priežasčių mėgstu šį PC smile.gif
Atsakyti