QUOTE(grange @ 2014 01 28, 23:42)
tai reikia pasiimti 5 lt ar kiek ten ta duona kainuoja ir viskas, jei eini tik jos
mūsų atveju tai toks dalykas su duona niekada nepasiteisintų. nes mes mažai jos valgom, ir kai jau 3 d. duona būna neskani, nes perkam šviežią keptą, ne maišeliuose, tai jos ilai nestovi. pirma, antra diena dar ok, o daugiau ir amen, ir žiūrėk jau stovi maišeliukas paukščiam paruoštas, pinigų metimas
dabar kžkaip daugiau perku tas vienetines, kaip kad čiabata duona ar kokia su grūdais, balta, nors tos tai reikia kuo mažiau, ir pati pabaigiu kept. susivalgo iš kart, visada šviežia, ir kainos atžvilgiu mūsuose apsmoka man atrodo labiau, nes už kepimą 10 in tai kiek ten išeis tos elektros..

mūsų atveju tai toks dalykas su duona niekada nepasiteisintų. nes mes mažai jos valgom, ir kai jau 3 d. duona būna neskani, nes perkam šviežią keptą, ne maišeliuose, tai jos ilai nestovi. pirma, antra diena dar ok, o daugiau ir amen, ir žiūrėk jau stovi maišeliukas paukščiam paruoštas, pinigų metimas

dabar kžkaip daugiau perku tas vienetines, kaip kad čiabata duona ar kokia su grūdais, balta, nors tos tai reikia kuo mažiau, ir pati pabaigiu kept. susivalgo iš kart, visada šviežia, ir kainos atžvilgiu mūsuose apsmoka man atrodo labiau, nes už kepimą 10 in tai kiek ten išeis tos elektros..
Tame turbūt ir problema, kad mes dažniausiai parduotuvėje kortelę atsiskaitom. Kažkaip nepratus grynųjų nešiotis.

Grange, kur tu gyveni, tai tikiu, kad šviežia duona skani. O pas mus... Na nebent tose kepyklėlėse. Bet jos man niekad nepakeliui. Ir po darbo skirti mažiausiai pusvalandį, kad važiuoti kažkur pirkti duonos - aš neturiu laiko.
Tiesa, buvo viena kepyklėlė atsidarius prekybcentry, kur uzsukdavau po darbo. MB buvo pamėgęs ten duoną ir batonus pirkti. Bet pastebėjom, kad nespėjam suvalgyt, o duona antrą dieną suakmeneja, nors laikyta buvo kaip ir visada šaldytuve.
Poto pastebėjom, kad klientus pradėjo apgaudinėti ten - įtartinai batonai pasidarė rudesni nei visada. Kaip supratau - šildyti tie batonai buvo kelias dienas iš eilės. Tai pagalvokit kokio šviežumo tas batonas būdavo...