QUOTE(Zhaliaakee @ 2014 01 28, 20:37)
Taupymo sumetimais nevalgiau šiandien darbe, rytoj taip pat nešiuosi iš namų užkandžiukų, reikia kažkaip priprasti ir bent savo sąskaita pataupyti
bet tai čia gerai, iš namų įsidėt, ta prasme. žinai ką valgai, ir neišmeti, tai ir sutaupai.
aš aną visą savaitę absoliučiai nieko darbe nepirkau (taip sriuba su 2 duonos gabaliukais ir sviestu kainuoja 1,35 eur, kartais pikrdavau salotų, priklauso nuo svorio ką įsidedi, bet man maždaug 1,20-1,50 eur gaudavos. ) tai realiai apie 7 eur sutaupiau nieko nepirkdama papildomai. nors mes gaunam maisto čekius dar papildomai prie algos, 7 eur/dienai, praktiškai tiek skaičiuoja, kad reikia žmogui pietums

na, karštas patiekalas tiek ir kainuoja, 7 eur. bet iš namų nešiaus salotų, dar ko buvo gaminto,kažkaip nepasiliko likučių, man patiko.
rytoj nešuos šiandien virtą rugštynių sriubą su galkutėm. dar ir jei nenusibos valgysiu rytoj vakare, bo labai skanu ir bus baigta
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 01 28, 21:13)
Eini vien duonos, o išleidi mažiausiai 30-50 Lt.
tai reikia pasiimti 5 lt ar kiek ten ta duona kainuoja ir viskas, jei eini tik jos
mūsų atveju tai toks dalykas su duona niekada nepasiteisintų. nes mes mažai jos valgom, ir kai jau 3 d. duona būna neskani, nes perkam šviežią keptą, ne maišeliuose, tai jos ilai nestovi. pirma, antra diena dar ok, o daugiau ir amen, ir žiūrėk jau stovi maišeliukas paukščiam paruoštas, pinigų metimas
dabar kžkaip daugiau perku tas vienetines, kaip kad čiabata duona ar kokia su grūdais, balta, nors tos tai reikia kuo mažiau, ir pati pabaigiu kept. susivalgo iš kart, visada šviežia, ir kainos atžvilgiu mūsuose apsmoka man atrodo labiau, nes už kepimą 10 in tai kiek ten išeis tos elektros..
Papildyta:
QUOTE(Pireja @ 2014 01 27, 21:22)
Tai vat turint visas tas islaidas galvoje, maistui kas savaite isleidziu dar apie 100-120 pinigu. Nu tai grynai maistui sakyciau kokie 500 tikrai iseina.
buvau praleidus tavo postą..
tai dar visai normaliai kaip kad pas jus, ir 4 asmenims

bet turbūt kaip visada atsiras kur pataupyt.
įdomu tai, kad turguose brangiau nei parduotuvėse mėsa. nu bet visaip gi būna.