Prie kasos tas visas akcijines susikraunu priekin ir dar pasitikslinu,ar tikrai joms yra nuolaida...jei pasirodo,kad vis del to nera-neimu...staigmenu buna tikrai daznai...Neperseniausiai,va,norejau Norfoje akcijines kavos nusipirkti-aiskiai po ja padeta nuolaida,konkreciai sitai kavai,o kasoj man paaiskino,kad jokios nuolaidos sitai kavai nera...
Bet Norfose daznai visokiu cirku buna...

QUOTE(denaxa @ 2014 01 28, 10:54)
Neperseniausiai,va,norejau Norfoje akcijines kavos nusipirkti-aiskiai po ja padeta nuolaida,konkreciai sitai kavai,o kasoj man paaiskino,kad jokios nuolaidos sitai kavai nera...

As skaiciau, kad jei saleje nurodyta, kad konkreciai kavai taikoma nuolaida, tai ta nuolaida ir turi pritaikyti. Nesvarbu, kad aparatas musa kita kaina. Arba jei parasyta, kad duona kainuoja 3 pinigus, o imusa 3,20, tai ta pati kasininke ar kt. darbuotojas ir turi istaisyti ta klaida, t.y. grazinti 0,2 pinigo. Tik nesu tikra, jog tai skaiciau lietuviu kalba

QUOTE(denaxa @ 2014 01 28, 10:54)
Prie kasos tas visas akcijines susikraunu priekin ir dar pasitikslinu,ar tikrai joms yra nuolaida...jei pasirodo,kad vis del to nera-neimu...staigmenu buna tikrai daznai...Neperseniausiai,va,norejau Norfoje akcijines kavos nusipirkti-aiskiai po ja padeta nuolaida,konkreciai sitai kavai,o kasoj man paaiskino,kad jokios nuolaidos sitai kavai nera...

gera idėja dėti į priekį, pasiskolinsiu. O dėl nuolaidos nebuvimo aš irgi neimu be nuolaidos.
QUOTE(denaxa @ 2014 01 28, 12:54)
Neperseniausiai,va,norejau Norfoje akcijines kavos nusipirkti-aiskiai po ja padeta nuolaida,konkreciai sitai kavai,o kasoj man paaiskino,kad jokios nuolaidos sitai kavai nera...

Aš irgi buvau prisirinkus kavos už gerą kainą. Tai gerai pardavėja paklausė ar dėl akcijos tiek kavos perku? Pasirodo akcija tik praktiškomis valandomis

QUOTE(dailele @ 2014 01 28, 16:51)
Aš irgi buvau prisirinkus kavos už gerą kainą. Tai gerai pardavėja paklausė ar dėl akcijos tiek kavos perku? Pasirodo akcija tik praktiškomis valandomis 

o as net skunda parasiau norfai del kavos

tai kita diena skunda kaliua tos parduotuves vadovei

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 28, 14:55)
o as net skunda parasiau norfai del kavos
irgi nuolaidos nepritaike, kaip pareikalavau pritaikyti nes jie PRIVALO parduoti ta kaina kuria nurodyta lentyneje. Deja... pardaveja grazioje formoje pasiule pasisalinti su pretenzijomis ir ryt ateiti nes praktiskos valandos kaip zinote buva nuo 8.00 ir vadovu jau nera
ale siaip is principo
ne del kavos kainos bet del darbuotoju poziurio...

Na jai saleje yra prierasas prie kainos kad tik praktiskomis valandomis kaip buna pvz. Maximoj,iki,rimi ir nupiesta kortele - tada jus neteisi. Jai tokio prieraso nebuvo tada klientas yra klaidinamas deja....
QUOTE(malinkaja18 @ 2014 01 28, 17:47)
Na jai saleje yra prierasas prie kainos kad tik praktiskomis valandomis kaip buna pvz. Maximoj,iki,rimi ir nupiesta kortele - tada jus neteisi. Jai tokio prieraso nebuvo tada klientas yra klaidinamas deja....
buvotos praktiskos valandos ir kaina kaip priklauso, pacios pardavejos trukciojo peciais kad sistema nedaro, bet ir nesivargino ta problema spresti, o nuvijo ir tiek mane su ta kava. ir pasake norit ateikite rytoj kaip valdzia bus. Bet as sumokejau be nuolaidos, ir net jos neisminusavo nes jau ismusta buvo... nu nesvarbu cia , i ta kavos tema parasiau ir tiek

tiesiog kaip pirkau 5 pok ir nuo kiekvieno 3 lt turejo susitaupyti tai 15 lt jau sis tas...
Su tom Norfos praktiškom valandom pastebėjau seniai tokį dalyką, kad matyt kiek pasukti laikrodžiai pirkėjų nenaudai
T y jei iki valandos pabaigos liko kokios 10 min, gali įmušti jau "nebe praktišką" valandą

QUOTE(Ritandra @ 2014 01 28, 15:56)
buvotos praktiskos valandos ir kaina kaip priklauso, pacios pardavejos trukciojo peciais kad sistema nedaro, bet ir nesivargino ta problema spresti, o nuvijo ir tiek mane su ta kava. ir pasake norit ateikite rytoj kaip valdzia bus. Bet as sumokejau be nuolaidos, ir net jos neisminusavo nes jau ismusta buvo... nu nesvarbu cia , i ta kavos tema parasiau ir tiek
tiesiog kaip pirkau 5 pok ir nuo kiekvieno 3 lt turejo susitaupyti tai 15 lt jau sis tas...

nu nieko sau...vistiek kazkas turi buti darbo vietoje...nesamone kad nera jokio vadovo...

Griztant prie temos: As si mesi mazai isleidau...apie 250lt...naikinu viska is spinteliu,saltykliu itt...nes jau ziuriu tiek daug prisikaupe visko, vis per akcijas, nieko naujo jau nusipirkti negaliu nes ner kur kisti net

Aš irgi šaldiklį kraustau, nes visokių likučių prikaupiau. Lieka kokia sauja faršo, gabaliukas mėsos ar šiaip kokia dešrelė vietos savo nerado - vis į kamerą.

QUOTE(BonPari* @ 2014 01 28, 17:10)
Aš irgi šaldiklį kraustau, nes visokių likučių prikaupiau. Lieka kokia sauja faršo, gabaliukas mėsos ar šiaip kokia dešrelė vietos savo nerado - vis į kamerą.