QUOTE(grange @ 2014 01 26, 23:22)
o kiek jūs, pirėja, keturiese išleidžiat? FR berots ar ne?
nu jo, su priedais tai žinau, bet čia gryn natūralus be nieko, nesaldintas
Taip, as FR. Tiksliai neparasysiu, nes cekiu irgi nebesuvedineju. As turiu savaitini biudzeta, bet i ji turi tilpti ne tik visi maistai, bet ir vaistai, kosmetika, higiena ir pan. dalykai (rubai, avalyne - ne). Be to, vienas vaikas valgo pas aukle aukles ruosta maista, kitas - mokykloje is savo kisenpinigiu (pravalgo ne viska). Tai vat turint visas tas islaidas galvoje, maistui kas savaite isleidziu dar apie 100-120 pinigu. Nu tai grynai maistui sakyciau kokie 500 tikrai iseina. Sulciu neperku, darzoves ir vaisiai sezoniniai, is ukininko (brangiau nei parduotuveje, bet man kokybe - kaip diena ir naktis). Is rukytu gaminiu perku karsto rukymo kumpi (daznai buna su nuolaida, tai renkuosi toki, kad nevirsytu 10eur/kg) ir desra (4,5 uz 300g; sita mums labiausiai tinkanti, tai su kitomis neeksperimentuoju). Pas mus turgus kur kas brangesni uz parduotuves, tai tokiu mesu kainu, kaip pas jus - pas mus nebuna.
Siaip as labai bandau sutaupyti ant maisto, man gaila pravalgyti sunkiai uzdirbtus pinigus. Be to, esu gana asketiska ir negurmane. Man skaniausia vakariene - grikiu kose su stikline pieno. Tik like 3 seimos nariai visai ne tokie
Ka perkame is nesamoniu - tai visokio plauko sausainiai (su pertepimais, aplieti sokoladu ir pan.).
Siaip pataupyti dar yra kur. Vietini foruma apie islaidas paskaitau, tai man toks ispudis susidare, taupanti 2 suaug. zmoniu+1 vaikas seima is 250 eur prasimaitinti gali. Gal ten nebus maistas labai kokybiskas, bet ir nebadas.
QUOTE(malinkaja18 @ 2014 01 27, 18:18)
Na ir is dalies pati kalta esate kad neissiaiskinote...buna sistemos klaida arba apsizioplinimas darbuotojo.
Ir as nelabai suziuriu kainas, nes dazniausiai apsiperku su vaiku, kuris privaziavus prie kasu, jau buna pavarges ir taikosi issokti is vezimo. Paskutini karta uz alieju sumokejau daugiau, nei buvo nurodyta saleje. Irgi buvo pikta, kadangi ant to pacio greblio uzlipau du kartus, t.y. toje pacioje parduotuveje du kartus jau permokejau uz ta pati alieju