Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(grange @ 2014 01 25, 19:38)
dabar gaminu plovą, viskas buvo namie,tai nepirkta. nors šiandien b ėjo į parduotuvę,ppieno, vandens ir servetėlių. dabar galovju kad jį reik visada siųst, niekada nepirks nieko, ko nėra ant sąrašo  biggrin.gif
šaldiklyje daug visokio maisto, t.y. mėsos ir žuvies,tai tokie pirkimai dar bent po kokio mėnesio kaip min. bus, nebent užsimanysim kokios visos vištos ar dar ko.
tai kad turbūt geriau negert jokio vyno, nei kokį pigiašką  g.gif

Na kodėl, mano galva nuo 20 lt galima rasti tikrai neblogų vynų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2014 01 25, 19:45)
Na kodėl, mano galva nuo 20 lt galima rasti tikrai neblogų vynų.  g.gif

Ypatingai, kai būna akcijos, dabar pvz.Maximoje 30% vynams smile.gif
Atsakyti
Sveikos!

Pasinaudojau kazkurios patarimu uzsipirkti mesos ir pasiruosus susideti i saldikli (zinojau si buda, bet visad patingedavau terliotis), tai mesinej nusipirkau 0.5 kg farso, 4 karbonadus, kiaulienos plovui (dviem kartam uzteks) ir svieziu desreliu ir neisleidau net 40 lt thumbup.gif siandien ir ryt karbonadai, pirmadieni-antradieni bus plovas, treciadieni desreles, ketvirtadieni-penktadieni spageti su farsu. Sestadieni vel leksiu i mesine wink.gif Visu kitu reikalingu produktu isvardintiems patiekalams turiu, tai tikiuos kad i parduotuve daug eiti nereikes wink.gif

Kurios cia vyras toks saunuolis ir apsiprekina pagal sarasa?! thumbup.gif maniskis is tu, kur eidamas duonos nupirks cipsu, sureliu, chalvos ir viso kito sudmaistcio bet duona pamirs biggrin.gif blush2.gif bet dazniausiai jis uzsuka po darbo i parduotuve, tai cia sutaupyt nepavyks schmoll.gif

As pati siandien Maximoj nukrypau nuo saraso ir neplanuotai su akcija nusipirkau vysnyniu pomidoriuku (indelis uz 0.99 lt kai siaip kainuoja 3.99lt), tai prigriebiau du indelius, dar prie kasos pamaciau veido ranksluostukus uz 1.39 lt, kaip tik ieskojau, tai prigriebiau 4 vnt.

Pasidalinsiu labai skaniu keptu sumustiniu receptuku, is likuciu wink.gif sutarkuotas surio gabapiukas, sutarkuotas daktariskos desros ar servelato gabaliukas, kiausinis ir druska bei pipirai. Viska ismaisius deti ant batono riekeliu ir iskepti orkaitej! Skanu, greita ir susinaudoja saldytuvo likuciai puikiai. Kartais dedu ir pomidora, pora, pievagrybiu - jei tik buna likes mazas kiekis irbzinau kad kitiems patiekalams nesusinaudos greit. Gaunasi kaip mazos picos wink.gif

Labai smagu kad temute atsigavo thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2014 01 25, 20:33)
Kurios cia vyras toks saunuolis ir apsiprekina pagal sarasa?!  thumbup.gif

mano mano biggrin.gif jei pasakysiu nupirk ko nors skanaus, tai vistiek paskambins paklaust ko, kad nenupirktų ko nereik biggrin.gif dėl to man jis patinka. biggrin.gif
ir dėl mėsos super, kad suradai būdą drinks_cheers.gif man tai labai patogu taip.
sako, kad šaldyta mėsa praranda skonį ir visą kitą.. gal, bet neturiu tiek laiko ir pinigų pirkti pastoviai šviežią irnesakyk.gif

man dabar klausimas kur sunaudot natūr jogurtą,nes įtariu, kad nepabaigsiu, iki kol galiojimas pasibaigs g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2014 01 25, 18:38)
nors šiandien b ėjo į parduotuvę,ppieno, vandens ir servetėlių. dabar galovju kad jį reik visada siųst, niekada nepirks nieko, ko nėra ant sąrašo  biggrin.gif

QUOTE(barbarise @ 2014 01 25, 21:33)
Kurios cia vyras toks saunuolis ir apsiprekina pagal sarasa?!  thumbup.gif maniskis is tu, kur eidamas duonos nupirks cipsu, sureliu, chalvos ir viso kito sudmaistcio bet duona pamirs  biggrin.gif  blush2.gif bet dazniausiai jis uzsuka po darbo i parduotuve, tai cia sutaupyt nepavyks  schmoll.gif

Pasidalinsiu labai skaniu keptu sumustiniu receptuku, is likuciu wink.gif

Barbarise, jūs gal su mano vyru gyvenate laugh.gif kartą išsiunčiau pieno ir mocarelos, parnešė pieno ir pomelą, ir duoniukų su česnaku doh.gif

aš irgi tokius sumuštinius žinau, kartais, kad greičiau tiesiog ant keptuvės pakepu. Baltą duoną galima paskrudinti (bet nebūtinai) tada uždėti to marmalo ir į keptuve thumbup.gif valgo, patinka drinks_cheers.gif

Vakar ir šiandien parduotuvėj nebuvom cool.gif thumbup.gif , sukuosi su tuo kas yra, pietums šaldiklį atlaisvinu.. Vakar kepiau vyniotinį, šiandien atmušiau vištienos kepsniukų, rytojui jau maltas kumpis ir špinatai atitirpsta, garnyrui vyrui liko bulvių nuo šiandien, sau žirnelių su morkom pasikepsiu ir bus gerai.

Nupigintų prekių kartais perkam, tik niekada pieno produktų, šaldytų produktų, mišrainių, kažkaip baisu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2014 01 25, 22:05)
sako, kad šaldyta mėsa praranda skonį ir visą kitą.. gal, bet neturiu tiek laiko ir pinigų pirkti pastoviai šviežią irnesakyk.gif
man dabar klausimas kur sunaudot natūr jogurtą,nes įtariu, kad nepabaigsiu, iki kol galiojimas pasibaigs  g.gif

nepastebėjau, kad skonis skirtųsi, gal vertė skiriasi, bet irgi nepastebiu biggrin.gif .. Perkam, padalijam, kad vienam kartui užtektų ir šaldom irnesakyk.gif

jogurto nenaudoju, tai net nežinau, kur čia jį sunaudoti galima būtų g.gif gal kokiam padažui tiktų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaliaakee: 25 sausio 2014 - 22:14
QUOTE(grange @ 2014 01 25, 22:05)

man dabar klausimas kur sunaudot natūr jogurtą,nes įtariu, kad nepabaigsiu, iki kol galiojimas pasibaigs  g.gif

1. į salotas vietoj giretinės,
2. įsidėt uogienės arba šaaldytų uogų ir suvalgyt kaip jogurtą,
3. pasidaryti šaltibarščius,
4. įdėti į blynus (su soda arba kepimo milteliais, kaip kefyrą),
5. atsiusti man.
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2014 01 25, 21:33)
As pati siandien Maximoj nukrypau nuo saraso ir neplanuotai su akcija nusipirkau vysnyniu pomidoriuku (indelis uz 0.99 lt kai siaip kainuoja 3.99lt), tai prigriebiau du indelius, dar prie kasos pamaciau veido ranksluostukus uz 1.39 lt, kaip tik ieskojau, tai prigriebiau 4 vnt.

Jei pirkiniai reikalingi ir sunaudojami, tai joks čia nukrypimas 4u.gif Va kai kartais pasitaiko kokių greitai gendančių produktų ar visai nereikalingų daiktų prisipirkti, o po to juos išmesti, tai tuomet jau nelabai pasiteisina "taupymas" doh.gif
"Vyrai ir sąrašai" čia viena iš linksmesnių temų biggrin.gif Jei aš MB įduodu sąrašą, tai turiu smulkiai dar surašyti, kas kur ir iš kur (neužtenka parašyti sūris, reikia dar tinkamus pavadinimus surašyti biggrin.gif ), perka griežtai pagal sąrašą; bet jei pasakau žodžiu, tai jau pasaka be galo, pirkinių pilnas krepšys, valgyt nėra ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2014 01 25, 23:05)

iškepti keksą smile.gif , tik aš į jį įdėčiau kokių ražinų ar kitokių džiovintų vaisių.
http://ausrra.blogsp...ml#.UuTEwrT8LIU
Papildyta:
QUOTE(Tikrė @ 2014 01 26, 11:19)
"Vyrai ir sąrašai" čia viena iš linksmesnių temų biggrin.gif Jei aš MB įduodu sąrašą, tai turiu smulkiai dar surašyti, kas kur ir iš kur (neužtenka parašyti sūris, reikia dar tinkamus pavadinimus surašyti biggrin.gif ), perka griežtai pagal sąrašą; bet jei pasakau žodžiu, tai jau pasaka be galo, pirkinių pilnas krepšys, valgyt nėra ką biggrin.gif

joooo su maniškiu tas pats, tik pagal laaabai smulkų sarašą, o jei prekes perdeda į kitą lentyną jau neberanda ir skambina doh.gif tai kartais geriaus pačiai nueiti nei jį siūsti.
Atsakyti
Su naturaliu jogurtu zinau skanaus tortuko recepta, bet cia bus kaip tam anekdote biggrin.gif reiktu kitu produktu, kuriu liktu wink.gif

As dazniausiai grietines, kefyro ar jogurto likucius sunaudoju blynu teslai. Pilu maziau pieno ar vandens tada wink.gif
Atsakyti
Laba rytuka ruosiuosi I parduotuve -darausi sarasa ir turiu pasmulkintu pinigu tai imsiu tiek kiek mazdaug kainuos prekes , ir eisiu ne I Maxima o i IKI -bus ir toliau ir maziau pagundu smile.gif Pastebejau , kad maziau isleidziu kai pasiimu maza pinigu suma na pvz 20 lt ir perku tik to ko reikes ... Jei is bankomato ar kortele piniginej visada bus dar kas nors is nebutinu prekiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2014 01 25, 23:15)
1. į salotas vietoj giretinės,
2. įsidėt uogienės arba šaaldytų uogų ir suvalgyt kaip jogurtą,
3. pasidaryti šaltibarščius,
4. įdėti į blynus (su soda arba kepimo milteliais, kaip kefyrą),
5. atsiusti man.

salotas valgom tik su aliejumi arba be nieko,tai netiks. va būtent su šaldytom uogom aš jį ir valgau, bet jau kasdien, įtariu kad nusibodo, o dar 3 indukai liko ir data poryt baigias doh.gif šaltibarščiai tik vasarą pas mane bet va blynai arba atsiuntimas turbūt realiausias variantas biggrin.gif

QUOTE(raganieška @ 2014 01 26, 09:22)
iškepti keksą smile.gif , tik aš į jį įdėčiau kokių ražinų ar kitokių džiovintų vaisių.
http://ausrra.blogsp...ml#.UuTEwrT8LIU

pasižiūrėsiu, ačiū

QUOTE(barbarise @ 2014 01 26, 09:25)
Su naturaliu jogurtu zinau skanaus tortuko recepta, bet cia bus kaip tam anekdote biggrin.gif reiktu kitu produktu, kuriu liktu wink.gif

As dazniausiai grietines, kefyro ar jogurto likucius sunaudoju blynu teslai. Pilu maziau pieno ar vandens tada wink.gif

jo jo, nieko papidlomai nenoriu, o ir torto nedaryčiau šiaip be jokios prpgps, bet va blynai tikrai gera idėja, pamiršau apie juos, bet kartais valgom,tai ir sunaudosiu.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2014 01 26, 14:14)
jo jo, nieko papidlomai nenoriu, o ir torto nedaryčiau šiaip be jokios prpgps, bet va blynai tikrai gera idėja, pamiršau apie juos, bet kartais valgom,tai ir sunaudosiu.

O jeigu užšaldyti? g.gif
Atsakyti