QUOTE(grange @ 2014 01 25, 18:38)
nors šiandien b ėjo į parduotuvę,ppieno, vandens ir servetėlių. dabar galovju kad jį reik visada siųst, niekada nepirks nieko, ko nėra ant sąrašo
QUOTE(barbarise @ 2014 01 25, 21:33)
Kurios cia vyras toks saunuolis ir apsiprekina pagal sarasa?!

maniskis is tu, kur eidamas duonos nupirks cipsu, sureliu, chalvos ir viso kito sudmaistcio bet duona pamirs

bet dazniausiai jis uzsuka po darbo i parduotuve, tai cia sutaupyt nepavyks
Pasidalinsiu labai skaniu keptu sumustiniu receptuku, is likuciu
Barbarise, jūs gal su mano vyru gyvenate

kartą išsiunčiau pieno ir mocarelos, parnešė pieno ir pomelą, ir duoniukų su česnaku
aš irgi tokius sumuštinius žinau, kartais, kad greičiau tiesiog ant keptuvės pakepu. Baltą duoną galima paskrudinti (bet nebūtinai) tada uždėti to marmalo ir į keptuve

valgo, patinka
Vakar ir šiandien parduotuvėj nebuvom

, sukuosi su tuo kas yra, pietums šaldiklį atlaisvinu.. Vakar kepiau vyniotinį, šiandien atmušiau vištienos kepsniukų, rytojui jau maltas kumpis ir špinatai atitirpsta, garnyrui vyrui liko bulvių nuo šiandien, sau žirnelių su morkom pasikepsiu ir bus gerai.
Nupigintų prekių kartais perkam, tik niekada pieno produktų, šaldytų produktų, mišrainių, kažkaip baisu
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2014 01 25, 22:05)
sako, kad šaldyta mėsa praranda skonį ir visą kitą.. gal, bet neturiu tiek laiko ir pinigų pirkti pastoviai šviežią
man dabar klausimas kur sunaudot natūr jogurtą,nes įtariu, kad nepabaigsiu, iki kol galiojimas pasibaigs
nepastebėjau, kad skonis skirtųsi, gal vertė skiriasi, bet irgi nepastebiu

.. Perkam, padalijam, kad vienam kartui užtektų ir šaldom
jogurto nenaudoju, tai net nežinau, kur čia jį sunaudoti galima būtų

gal kokiam padažui tiktų