QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 22, 19:35)
As vis tiek nepagaunu kampo- kam kruopas saldyti

Del tu vabaliuku? Pas mane niekada gyvenime ju nebuvo tfu tfu tfu
Papildyta:
As siandien visgi ejau i parde, nes vakar su vyru naktipieciu uzsimanem ir suvalgem siandienos praktiskai visus pietus

Tai va nepasiteisino man eilini karta didesnis maisto uzsipirkimas, nes pas mus taip yra- yra maisto, tai ir valgai, tai manau mano vyras tikrai neislauktu savaites kaskart ziuredamas i vytinta kumpeli, jam mages suvalgyti ji SIANDIEN, DABAR

manau musu vyrai vienodi

mesa - maistas

arba dar vienas bruozas durnas mano vyro tai kad tarkim koks plokstainis yra padarytas , o jis "ai nenoriu gal as kumpelio pasipjaustysiu su agurkiuku"

uzmust noreciau, tada automatiskai jau plokstainio lieka, kazi ar kita diena valgys ir t,t, zodziu jei ne mesa pagaminta tai sumasto tai kilkos nori su bulka
mano turgaus pirkiniai:
sirdeliu 700 g jau padariua troskinis, vakarienei ir ryt i darba
800 farsa planuoju cepelinus
2 krutineles supjausciau sudejau bus su makaronais padazas su vistiena
7 sparneliai, suprieskoniuoti ir uzsaldyti kugeliui
3 inkstukai - jau isviriau ir supjausciau bei padalinau i dvi dalis agurkinei sriubai.
1 kg plauciu - katei valgyt TAUPOM reiskias jokiu skardineliu katytei
2 kg mesos troskinimui supjausciaus kubeliasi sudejau i dezutes bus viena diena gulesui kita plovui ir jei dar liks tai cenakius padarysiu su darzovem
5 korbonadai ismusiau suprieskoniavau ir idejau i saldikli
dar mano mylimas mesininkas is po stalo istrauke du gabalus sonines su kaulu, skersai kauliuka supjausciau 15 kepsiu, suprieskoniavau gril prieskoniais ir bus kepsniai savaitgali saslykinei. riebus su kauliuku
10 kiausiniu, kalafijora, 5 bananus ir 3 rusiu prieskoniu po truputi
Suma 145 lt. O 100 jau isleista pirmad ir antrad
kaip ir savaites doze isleista
na mesos uzteks kitai savaitei tikrai, bet savaitgali planuoju visokiu grietiniu, keciupu ir t,t, vaziuoti tai manau dar 200 bus isleisti ir gal pora sav pratempsiu

dar i ta laika pica is likuciu iskepsiu.
bandeles ir virtu bulviu
sumastysiu ka