QUOTE(dontstop @ 2014 01 21, 09:24)
Jei aš dar galiu grynai dėl taupymo prisiversti suvalgyti varškę su uogiene (prisiversti, nes ir man žymiai skaniau yra jau gatava parduotuvinė saldi varškė), tai su vaiku šiuo klausimu bent kol kas nepavyksta susitarti.
o ar bandei tą paprastą varškę sublenderiuoti su šaukštu grietinės ir čiut cukraus? bus kreminė varškė, o jei dar įdėsi pjsaustytų kokių persikų mažais gabaliukais, labai labai panaši į tą pakučiuose parduotuvėj. man ir aišku, skaniau tokia pirktinė, nes visokio brudo saldaus joje yra

QUOTE(Obelėlė @ 2014 01 21, 11:13)
Einu kasdien, nes valgyt darau tik vienai dienai,
bet tai gali daryt kasdien, o eit max 3 kart per sav pvz. tiesiog nusippirkti vienu metu daugiau. ar tie produktai stovės pas tave šaldytuve ar parduotuvėj. bet bus mažesnis šansas, kad prisipirksi ko nereikia, tiksliau papildomą neplanuotą dalyką pirksi tik sakykim 3 kartus vietoj 7 jei eini kasdien. nebent tikrai veikia tas, kad jei eini tik duonos pieno ir sviesto, tai tik to ir parsineši.

QUOTE(lyrika @ 2014 01 21, 11:34)
Dar pastebejau su kruopom,kad aviziniai dribsniai daznai pastoveje net ir sandariai(dariau eksperimenta),uzsinesa mazom blakutem ar kazkokiais gyviais. Matyt savy turi kazkokiu kiausineliu,kurie issirita.. Ir tada man buna bjauru valgyt bet kokias namie esancias net ir svarias kruopas,ismetu visas esamas..
ojei fe nu man ir būtų šlykštu, mesčiau viską lauk.. o taip ir buvo kažkada. užsistovėjusios kruopos žiūriu judda kažkas, visa spintelė keliavo lauk, išvesta buvo.
QUOTE(Salomeja @ 2014 01 21, 18:35)
Vieną stalčiuką paskyrėm kruopom, kažkaip ramiau.
ogo

o jei apie išlaidas..
šiandien išleidau ~58 eur (visas planas buvo TIK vaisių ir daržovių). jo jo

na bet pirkau DAUG įvairių vaisių (3 kg obuolių, 2 kg apelsinų, 2 mango, 2 kažkokie naujoviški apelsinai

plius dar gavau 10 eur kuponą atgal iš taškų surinktų papildomai už vaisius, tai visai čia man gerai gavos sakyčiau

bet realiai nė mėsos, nei kokių kitų rimtesnių produktų nėra.
bet nežadu dabar į pardę bent dvi dienas tikrai.
mėsos pilnas šaldiklis, mes visada perkam turguj, didelius kiekius, susinormuoju ir šaldaus. sutaupom min. 100 eurų perkant ten, jei reiktų lyginti parduotuvines kainas.