Mes tiek pat
Ryt reikės tik duonos ir majonezo, kad nebūtų pagundos dar kažkam, tai tik tiem dviem pinigų ir imsiu

Geras triukas, ir mes taip KARTAIS darom

Mes tiek pat
Ryt reikės tik duonos ir majonezo, kad nebūtų pagundos dar kažkam, tai tik tiem dviem pinigų ir imsiu
Lietuviškas vanduo iš čiaupo vienas geriausių pasaulyje (čia ne bajeris). Aišku, yra išimčių. Ar tikrai verta?
Ot protinga zmona vyras turi
![]()
Mes gerimam nedaug isleidziam, ir tai bus koks mineralinio butelys kelionei ar siaip, po sunkios vakarienes. O arbatu jam nesiulot?
Papildyta:
Idomu, kaip Ritandra sekasi pirmoji diena ekonomiskumo link![]()
As siandien isleidau 80 lt, planuoju iki 5dienio neiti i parduotuve, dabar sedim isverte pilvais prisivalge..Tikiuosi ir treciadieni tokie pat busim, neteks sienu grauzt..
Siaip patiko,nezinau kiek ilgai.. Paskui bandysiu sirupo nebedet,jei ipras prie tokio ale mineralinio :-D
Dar pastebejau,kad kas valgo visokius surelius,ypac vaikam kai daug perka,tai isleidzia zveriskas sumas. As pvz I grudeta varske dedu uogienes,nereik pirkt tu mazu indeliu po 3lt
![]()
Gerai būtų dar, kad vaikas tą naminę varškytę ar sūrelį valgytų![]()
Nes maniškis, deja, tikrai nevalgo. Jis ir iš pirktinių pripažįsta tik poros rūšių sūrelius/jogurtus/varškes, ir kitokio gamintojo jam neįkišiJei aš dar galiu grynai dėl taupymo prisiversti suvalgyti varškę su uogiene (prisiversti, nes ir man žymiai skaniau yra jau gatava parduotuvinė saldi varškė), tai su vaiku šiuo klausimu bent kol kas nepavyksta susitarti. Išeitį matau tik tokią: riboti tų saldžių pieniškų produktų kiekį, nes kuo daugiau sūrelių jis suvalgo - tuo mažiau suvalgo "normalaus" maisto. Nuperkam savaitei porą sūrelių, porą jogurtų. Jei per pirmą vakarą patvarko viską, likusias dienas tenka naktipečiams valgyti košę, sumuštinį, obuolį ar pan
Dontstop, o ar ne geriau bent kartais nusipirkti kad ir tos brangesnės varškytės, kuri jums patinka, nei per prievartą valgyti nemėgstamą paprastą varškę? Taupymas taupymu, bet visai savęs skriausti irgi nereikia.
Aš varškę mėgstu, aišku mieliau gal rinkčiausi kokią grūdėtą, bet kad jų kainos mažo indelio, tai ohoho
dar galima visokių užtepėlių iš varškės pasidaryti, ir sotu, ir naudinga. Nebent jus valgot tik saldžią varškę.
Aš valgau visokią varškę: liesą, grūdėtą, saldžią, sūrias užtepėles, lydytą..
Tiek norėjau pasakyti, kad man skaniau parduotuviniai variantai, tiek saldintų varškės tyrelių, tiek sūrių užtepėlių. Kartais ir nusiperku, jei nuolaida pasitaiko. O jei nepasitaiko - taupymo sumetimui aukojuos
, valgau naminės gamybos.
Mes pieniškiem produktams daug išleidžiam - daugiausia iš visų maisto kategorijų. Kažkaip reikia taupyti
Sveiki,
Perskaiciau visa tema, labai jumis zaviuosi, as irgi taip noreciau... Taciau taip nera buve, kad į parduotuve eiciau tik viena karta per savaite. Einu kasdien, nes valgyt darau tik vienai dienai, jei nuo pietu lieka maisto, kita diena jau reikia ji valgyti per prievartair vyras dar kartais nueina į parduotuve ta pacia diena
tai net neskaiciuoju kiek maistui išleidžiam... turbut visa atlyginima, nes nei pramogom kur isleidziam, nei rubu-batu perkam kas menesi,o pinigu kaip nėr taip nėr.
Skaitysiu toliau ir pradesiu mokytis iš jusu!