Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 19, 14:36)
Mes dviese niekaip is 1000 neislendam  unsure.gif Buvo pora men kai tikrai vos ne dvigubai maziau isleidom, bet cia buvo rudens privalumai (obuoliai, bulves is kaimo, marinuotos darzoves is anytos ir pan.),atsidet galejom, o paskui vel viskas is pradziu  doh.gif As darbe beveik nevalgau, vaisiu kokiu, vyras max 10 lt pietums isleidzia, o kai kada idedu jam. Beje, del dejimosi is namu..Kartais tikrai tai nera pigesnis variantas  g.gif Juk ir tai reikia pirkti. Ir niekaip nesuprantu, kodel mes tiek daug isleidziam  g.gif Alko neperkam, cigareciu ne, na ikrais ir krevetem kasdien tikrai nesimaitinam, tai kur  g.gif Man asmeniskai nepadejo cekiu rinkimas ir analizavimas, nes as ir taip zinau, kam isleidziu, ka megstam, nera pas mus nei sokoladuku, ne icipsu.. mistika  biggrin.gif

Gal kartais labai daug valgot? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2014 01 19, 14:18)

Nenutuke esam, tai gal normaliai biggrin.gif Na trys pagrinidiai valgymai, darbo dienomis- du g.gif Man vyras kaip tik priekaistauja kad as "nieko nevalgau", nu bet cia praleiskim, nes kitaip ir nebus biggrin.gif
Na taip, mes neperkam "optimos linijos" produktu, renkames siek tiek brangesnes ir zuvis ir vytintas desrytes, bet vis tiek- ne tonom g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 19, 16:32)
Nenutuke esam, tai gal normaliai  biggrin.gif Na trys pagrinidiai valgymai, darbo dienomis- du  g.gif Man vyras kaip tik priekaistauja kad as "nieko nevalgau", nu bet cia praleiskim, nes kitaip ir nebus  biggrin.gif
Na taip, mes neperkam "optimos linijos" produktu, renkames siek tiek brangesnes ir zuvis ir vytintas desrytes, bet vis tiek- ne tonom  g.gif  4u.gif

cia 1000 maistui? nes labai daug isejimai i viesuma iseina, i svecius, i miesta...

situ as jau neskaiciuoju. Na sakau ir mes kazkaip nezmoniskai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(barbarise @ 2014 01 19, 16:18)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jei as dar kura skaiciuociau tai musu menesines islaidos butu visai baisios, bet negaliu nes neiseitu suskaiciuoti kur savo reikmem kur darbo vaziuota sad.gif o tai koks 1000 lt dar gaunasi sad.gif bet sakau cia ir darbo reikalais tai i islaidas vfisikai negalima nurasyt.
Atsakyti
Mes dviese niekaip is 1000 neislendam  unsure.gif Buvo pora men kai tikrai vos ne dvigubai maziau isleidom, bet cia buvo rudens privalumai (obuoliai, bulves is kaimo, marinuotos darzoves is anytos ir pan.),atsidet galejom, o paskui vel viskas is pradziu  doh.gif As darbe beveik nevalgau, vaisiu kokiu, vyras max 10 lt pietums isleidzia, o kai kada idedu jam. Beje, del dejimosi is namu..Kartais tikrai tai nera pigesnis variantas  g.gif Juk ir tai reikia pirkti. Ir niekaip nesuprantu, kodel mes tiek daug isleidziam  g.gif Alko neperkam, cigareciu ne, na ikrais ir krevetem kasdien tikrai nesimaitinam, tai kur  g.gif Man asmeniskai nepadejo cekiu rinkimas ir analizavimas, nes as ir taip zinau, kam isleidziu, ka megstam, nera pas mus nei sokoladuku, ne icipsu.. mistika  biggrin.gif

QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 19, 15:32)

Na taip, mes neperkam "optimos linijos" produktu, renkames siek tiek brangesnes ir zuvis ir vytintas desrytes, bet vis tiek- ne tonom  g.gif  4u.gif

Jeigu perkat kokybiškesnius produktus, plius dar visokios vytintos mesytės, tai normalu, kad ir 1000 lt išleidžiat, išvis dabar ir ne pačių geriausių produktų kainos kosminės doh.gif Daržovės ir vaisiai tuoj taps prabanga doh.gif Bandykit pirkti per akcijas, tikrai nemažai sutaupysit. mirksiukas.gif Aš pati dabar meniu sudarinėju pagal tai, kokios akcijos tuo metu yra parduotuvėse. Ir pirkdama visada pagalvoju AR TIKRAI MAN TO REIKIA, ar tik užgaida. Aišku ir pasilepinti kartais norisi kokiu skanėstu, nereikia visai savęs skriausti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 19, 15:07)
cia 1000 maistui? nes labai daug isejimai i viesuma iseina, i svecius, i miesta...

Cia TIK maisto islaidos unsure.gif Grynai musu raciono islaidos..

QUOTE(BonPari* @ 2014 01 19, 15:21)
Jeigu perkat kokybiškesnius produktus, plius dar visokios vytintos mesytės, tai normalu, kad ir 1000 lt išleidžiat, išvis dabar ir ne pačių geriausių produktų kainos kosminės  doh.gif Daržovės ir vaisiai tuoj taps prabanga  doh.gif Bandykit pirkti per akcijas, tikrai nemažai sutaupysit.  mirksiukas.gif Aš pati dabar meniu sudarinėju pagal tai, kokios akcijos tuo metu yra parduotuvėse. Ir pirkdama visada pagalvoju AR TIKRAI MAN TO REIKIA, ar tik užgaida. Aišku ir pasilepinti kartais norisi kokiu skanėstu, nereikia visai savęs skriausti.  rolleyes.gif

Ir as pasinaudoju akcijom- nuo to daznai priklauso, kas bus vakarienei rolleyes.gif O kaip kitaip?
Labiausiai man patinka "akcijos" zuviai: -30% BET zvaigztude* isskyrus lasisa, upetakius, krevetes ir pan. Na zodziu, pigesnei zuviai tik nuolaida, kai ir taip ja galima ipirkti, manau, daugeliui doh.gif

Reikia kazkaip susiimti, nes per tas maisto islaidas savo atostogu keliones matysiu tik po 2 metu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 19, 15:07)
jei as dar kura skaiciuociau tai musu menesines islaidos butu visai baisios, bet negaliu nes neiseitu suskaiciuoti kur savo reikmem kur darbo vaziuota sad.gif o tai koks 1000 lt dar gaunasi sad.gif bet sakau cia ir darbo reikalais tai i islaidas vfisikai negalima nurasyt.

oho, kiek daug isvazinejat smile.gif bet viskas cia suprantama, jei darbo reikalai prisideda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 19, 17:40)
Cia TIK maisto islaidos  unsure.gif Grynai musu raciono islaidos..
Ir as pasinaudoju akcijom- nuo to daznai priklauso, kas bus vakarienei  rolleyes.gif O kaip kitaip?
Labiausiai man patinka "akcijos" zuviai: -30% BET zvaigztude* isskyrus lasisa, upetakius, krevetes ir pan. Na zodziu, pigesnei zuviai tik nuolaida, kai ir taip ja galima ipirkti, manau, daugeliui  doh.gif

Reikia kazkaip susiimti, nes per tas maisto islaidas savo atostogu keliones matysiu tik po 2 metu  verysad.gif
Papildyta:

oho, kiek daug isvazinejat  smile.gif bet viskas cia suprantama, jei darbo reikalai prisideda  mirksiukas.gif

ne ne ant kuro as nepykstu - jis mum lt uzdirba ax.gif

dar pas mus koks 100 iseina ant tokius dalyku kaip " o davai gal sushi uzsisakom"? "davai gal pasiimam pica?" lotuliukas.gif tikrai kita karta po darbo dienos vaziuoji ir zinai kad namie nelabai kas yra... taip save paguoti kad ir nereiks po darbo dar puodus maisyti ir pasilepinsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2014 01 19, 16:52)
ne ne ant kuro as nepykstu - jis mum lt uzdirba  ax.gif 

dar pas mus koks 100 iseina ant tokius dalyku kaip " o davai gal sushi uzsisakom"? "davai gal pasiimam pica?"  lotuliukas.gif  tikrai kita karta po darbo dienos vaziuoji ir zinai kad namie nelabai kas yra... taip save paguoti kad ir nereiks po darbo dar puodus maisyti ir pasilepinsi  smile.gif

Kai dirbau ir pas mus taip būdavo, nes MB praktiškai nieko negamindavo, na labai jau retu atveju, tai pasiimdavom ar kebabų, ar picą į namus. Dabar nedirbu, tai jokių kebabų, norim picos - kepam patys. Bet aš picą kepu iš Malsenos mišinių, nes labai jau tingiu su ta tešla terliotis, o dar ne visada ir pavykdavo blush2.gif
Atsakyti
Buna buna tokiu "davai" biggrin.gif bet as manau tas ant to praktiskai iseina,- nevaziuojat tada i maxima maisto. Ir elektros sutaupot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 19, 13:36)
Beje, del dejimosi is namu..Kartais tikrai tai nera pigesnis variantas  g.gif Juk ir tai reikia pirkti.

Priklauso nuo to, ką dedasi ax.gif Aš dažniausiai ruošdama vakarienę numatau, kad užtektų ir kitos dienos pietums, net ir kepsnys su garnyru nesigauna brangiau nei 10 litų. Maniškis už tiek niekur nepavalgo ax.gif O visos "vytintos dešrytės, brangesnės žuvys" tikrai sudaro nemažą dalį, nors ir atrodo, kad ne tonom perkat 4u.gif
Atsakyti

man tai nieko keisto, kad tiek išleidžiat. Juk tai tik 33 lt per dieną. Ką už tokią sumą galima nusipirkti dviems pavalgyti visai dienai? Ypač dar renkantis kokybiškesnius produktus. Todėl manau reikėtų planuotis meniu, apsipirkinėti iškart kelioms dienoms, nesipirkalioti "mėsyčių" ir "davai", daugiau gamintis patiems. Tada tikrai išleisit mažiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2014 01 19, 18:29)
man tai nieko keisto, kad tiek išleidžiat. Juk tai tik 33 lt per dieną. Ką už tokią sumą galima nusipirkti dviems pavalgyti visai dienai? Ypač dar renkantis kokybiškesnius produktus. Todėl manau reikėtų planuotis meniu, apsipirkinėti iškart kelioms dienoms, nesipirkalioti "mėsyčių" ir "davai", daugiau gamintis patiems. Tada tikrai išleisit mažiau smile.gif

Ats: nekazka! verysad.gif O tai kodel pigiau turetu buti perkant keliom dienom? As dar bandziau savaitem planuotis, nes menesis man per ilgas tokiem dalykam apgalvot. Tai irgi snipstas gavosi- jau vidury savaites kulniavom i parduotuve su tusciu saldytuvu.
Atsakyti
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2014 01 19, 19:19)
Ats: nekazka!  verysad.gif  O tai kodel pigiau turetu buti perkant keliom dienom? As dar bandziau savaitem planuotis, nes menesis man per ilgas tokiem dalykam apgalvot. Tai irgi snipstas gavosi- jau vidury savaites kulniavom i parduotuve su tusciu saldytuvu.

na kaip tai nekazka? nemaza suma dienai ir pavalgyti tikrai galima ir skaniai ir sociai....mes irgi ir picas namie kepam, ir vytintos desrytes perkam ir ne optimos linijos prekes..ir net netaupant ir neskaiciuojant isleisdavome 800lt maistui..vadinasi kazka ne taip darote, nes 1000lt tik ant maisto tikrai daug. 4u.gif
Atsakyti