QUOTE(Germinė @ 2013 11 05, 09:09)
Patarimo reikia:trynukams kartais gimainaičiai duoda po 5 ar 10 Lt.Mažylė prašo,o gal dičkiai siūlo,parnešt kažką iš mokyklos skanaus.Kelintą kartą stebiu,kad benešant grąža labai aptirpsta...Ne kartą kalbėjau apie sąžiningumą,siūliau Agai pinigėlius duoti man,bet...matomai,nori jaustis didelė?Ką daryti?
Ups,pamiršau.Norėjau paklausti,kaip Alfijos šeima po Žiogo grįžimo?Nepasirodo visai,tai gal vaikis vėl ką iškrėtė?
Ups,pamiršau.Norėjau paklausti,kaip Alfijos šeima po Žiogo grįžimo?Nepasirodo visai,tai gal vaikis vėl ką iškrėtė?
Vat čia globos "malonios" problemos. Nežinau, bet aš siekčiau kol kas netiesiogiai kontroliuoti visus turimus vaikų pinigus. Giminaičių prašyčiau mažų mažiausiai mane informuoti, kiek davė vaikams.
Mūsų namuose taisyklė, kad apie "malonumų" pinigus yra informuoti visi. Yra "bendri" pinigai ir individualūs. Iš savo fondo kiekvienas gali prisidėti prie bendro arba "paremti" "bankrutavusį". Dičkis žino, kiek turi mažiukas, mažiukas - kiek dičkis. Skolinasi, atiduoda

Tiesa, yra vienas gan slaptas ir nekontroliuojamas fondas - tai kiekvieno taupyklės. Ten pakliūna pinigai iš neišnaudotų asmeninių fondų