Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažasis Amerikoniukas****

QUOTE(Kirila @ 2013 11 18, 20:52)
Kokios fainos smile.gif
O gal jos nedidelės labai?

taip, jos mažytės, kaip suprantu tokios smile.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos,

junkites prie Mattel zaisliuku pirkti, 25% nuo 200 $ nuolaida 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Kas savaite susiduriu su apmokejimu keblumais. Labai daznai turiu raginti tas pacias merginas apsimoketi uz prekes, nors nauji uzsakymai yra sekmingai siunciami. Galvoju kaip isvengti tokiu nemaloniu laisku rasymo... Visada prasau kad butu apmokejimas padaryti per dvi dienas. Gaila taciau netiek daug supratingu uzsakoviu, kurios perveda pagal mano prasyma. Uzsaldomos tikrai labai dideles pinigu sumos, del to kartais sutrinka kitu uzsakymu darymas ir taip tesiasi nemaloniu ivykiu seka, kaip nepadaromi uzsakymai ir pns.
Noriu paklausti jusu nuomones kaip visoms pusems butu geriau, ar pakeisti skaiciuku gavimo diena ir tarkim duoti kokias 4 dienas atsiskaityti uz prekes (siuo atveju prekes butu rusiuojamos iki penktadienio ir siunciamos sekanti ketvirtadieni), ar aliekam skaiciuku gavimo data ir nesumokejus uz prekes per savaite skaiciuojami delspinigiai. Butu labai idomu isgirsti jusu nuomone 4u.gif

p.s. nediskutuotina tema , jei nesumokama uz prekes del mano kaltes, del sios priezastes uzsakoviu niekada nenuskriausciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2013 11 18, 21:18)
Noriu paklausti jusu nuomones kaip visoms pusems butu geriau, ar pakeisti skaiciuku gavimo diena ir tarkim duoti kokias 4 dienas atsiskaityti uz prekes (siuo atveju prekes butu rusiuojamos iki penktadienio ir siunciamos sekanti ketvirtadieni), ar aliekam skaiciuku gavimo data ir nesumokejus uz prekes per savaite skaiciuojami delspinigiai. Butu labai idomu isgirsti jusu nuomone  4u.gif [/b]
p.s. nediskutuotina tema , jei nesumokama uz prekes del mano kaltes, del sios priezastes uzsakoviu niekada nenuskriausciau smile.gif

aš siūlyčiau neapmokėjus per 2d. nepriimti iš tų narių užsakymų kol neapsimokės.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2013 11 18, 20:21)
aš siūlyčiau neapmokėjus per 2d. nepriimti iš tų narių užsakymų kol neapsimokės.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2013 11 18, 20:21)

Nepriimti uzsakymu nevisada iseina, nes kas daro uzsakymus, tie netikrina apmokejimu, taigi nevisada iseina taip padaryti, kai jau nemoka dvi savaites, tuomet uzsakymu nebedarom schmoll.gif
Atsakyti
jamsit OLD NAVY su -35? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(ridzis @ 2013 11 18, 20:47)
Nepriimti uzsakymu nevisada iseina, nes kas daro uzsakymus, tie netikrina apmokejimu, taigi nevisada iseina taip padaryti, kai jau nemoka dvi savaites, tuomet uzsakymu nebedarom  schmoll.gif

gausit pasidaryti juodąjį sąrašą, kur prieš darant užsakymą gaus užsakantysis pažiūrėti ar užsakyti, ar ne. lieka tikėtis, kad nėra daug nemėgstančių susimokėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EirJ: 18 lapkričio 2013 - 20:53
gal kas turit toki old navy paltuka berniukui ir galit pakuomentuoti

http://oldnavy.gap.c...p;pid=645397002
Atsakyti
Skaičiuokite delspinigius. mirksiukas.gif

Beje, Elona, kadangi jau pasirodėte...gavau skaičiukus už macys. Užsakymas buvo už didelę sumą. Norėčiau apmokėti, bet niekaip neatrašote į mano laišką. Prašiau siųsti laivu, o jūs paskaičiavote oru. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2013 11 18, 20:18)
Noriu paklausti jusu nuomones kaip visoms pusems butu geriau, ar pakeisti skaiciuku gavimo diena ir tarkim duoti kokias 4 dienas atsiskaityti uz prekes (siuo atveju prekes butu rusiuojamos iki penktadienio ir siunciamos sekanti ketvirtadieni), ar aliekam skaiciuku gavimo data ir nesumokejus uz prekes per savaite skaiciuojami delspinigiai. Butu labai idomu isgirsti jusu nuomone  4u.gif [/b]

Sakyčiau, kad antrasis variantas, nes pirmuoju atveju, tai visa savaite ilgiau laukt prekyčių reiktų, t. y. ne 2 , o 3 savaites nuo skaičiukų gavimo, o tai jau nemažai blush2.gif ax.gif O, be to, manau, kad ir pats būdas būtų veiksmingesnis ir efektyvesnis nei pirmasis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2013 11 18, 20:18)
Sveikos mergaites  4u.gif  Kas savaite susiduriu su apmokejimu keblumais. Labai daznai turiu raginti tas pacias merginas apsimoketi uz prekes, nors nauji uzsakymai yra sekmingai siunciami. Galvoju kaip isvengti tokiu nemaloniu laisku rasymo... Visada prasau kad butu apmokejimas padaryti per dvi dienas. Gaila taciau netiek daug supratingu uzsakoviu, kurios perveda pagal mano prasyma. Uzsaldomos tikrai labai dideles pinigu sumos, del to kartais sutrinka kitu uzsakymu darymas ir taip tesiasi nemaloniu ivykiu seka, kaip nepadaromi uzsakymai ir pns.
Noriu paklausti jusu nuomones kaip visoms pusems butu geriau, ar pakeisti skaiciuku gavimo diena ir tarkim duoti kokias 4 dienas atsiskaityti uz prekes (siuo atveju prekes butu rusiuojamos iki penktadienio ir siunciamos sekanti ketvirtadieni), ar aliekam skaiciuku gavimo data ir nesumokejus uz prekes per savaite skaiciuojami delspinigiai. Butu labai idomu isgirsti jusu nuomone  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *FemmeFatale*: 18 lapkričio 2013 - 22:11
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 11 18, 22:49)
Skaičiuokite delspinigius.  mirksiukas.gif

Beje, Elona, kadangi jau pasirodėte...gavau skaičiukus už macys. Užsakymas buvo už didelę sumą. Norėčiau apmokėti, bet niekaip neatrašote į mano laišką. Prašiau siųsti laivu, o jūs paskaičiavote oru. 4u.gif

manau, kad pritariu delspinigiams, bet kartais gal tikrai per darbus galima pasto neturet kada pasitikrint... gal... bet aisku kas nori, tas susimoka laiku.
Elona, ir as laukiu patiksintu skaiciuku, noriu susimoket bet man i zinutes taip pat neatsakot...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAbies: 18 lapkričio 2013 - 22:19