250 Lt.
dydis tiko, viskas puiku, tiesiog mano mylimas stiliukas yra šiek tiek grubesnis, truputį labiau panašus į vyriškus batus "traktoriniais" padais ilgai dvejojau, bet galų gale nusipirkau kas labiau prie širdies, tai šiuos parduodu.
O jie mazdaug kiek cm pedai? Nesioju ir 38 ir 39, ivairiai:/siaip silti atrodo ir visai faini, nors namie ir bearpaw ir sorel suka
QUOTE(Kaira @ 2013 11 16, 19:44)
250 Lt.
dydis tiko, viskas puiku, tiesiog mano mylimas stiliukas yra šiek tiek grubesnis, truputį labiau panašus į vyriškus batus "traktoriniais" padais ilgai dvejojau, bet galų gale nusipirkau kas labiau prie širdies, tai šiuos parduodu.
jie atitinka dydį pagal TNF batų dydžių lentelę, 8 US, 39 EU, 25 cm pėdai. aš irgi nešioju 38 - 39 dydį, tai man kaip tik, dar šiek tiek vietos lieka, taip, kaip ir turi būti. faini jie, lengvi, įdomu, kad pūkiniai, turėtų būti šilti.
Gal kas jungtusi prie Monster High ? Perkant 4 ir daugiau leliu po 9.99 - ju kaina po nuolaidos - $7.49. O tos kurios po 19 - $14.99 Bet reikia tikrinti, nes ne visoms taiko nuolaida
Gal kas jungtusi prie Monster High ?
Perkant 4 ir daugiau leliu po 9.99 - ju kaina po nuolaidos - $7.49.
O tos kurios po 19 - $14.99 Bet reikia tikrinti, nes ne visoms taiko nuolaida