QUOTE(Yoda @ 2013 11 28, 19:14)
O Jus pastebejote, kad buvo uzejes zmogus ir paminejo, kad nori gala sau pasidaryti?
Is Jusu jai atsake tik viena... toliau sau plepat...
Jei norės - pasidarys nepriklausomai nuo to, ar kas sureagavo forume ar ne. Tas pat visoms galioja čia berašančioms. Vienos labiau numirti nori, kitos gal mažiau. Vienos žudėsi, kitos žalojosi, kitos ne. Esmė, kad visos čia grubiai tariant, su įvairaus plauko depresijom ar kt. psichikos sutrikimais. Pamenu bent du nežinau, tikrus ar netikrus narių iš čia bandymus žudytis. Nu ir ką? Tai kitos kaltos čia berašančios, kad žudėsi, ar kad anoms nepavyko galo pasidaryt kaltos?
Tai čia žmogus dar PATS ieškosi pagalbos. Nustumk tu savižudį pas gydytoją SAVO NORU. Ko gero, nebent surišus nuvežtum.
AŠ KAIP VISADA LABAI RIMTAI.
Be to nutylėsiu gal geriau, gerai ar blogai tai, kad kai kuriems "nepavyksta" tą bandantiems.
QUOTE(fucked-up @ 2013 11 28, 20:30)
Miesčionkos čia visos, nebent aš va dar kokiu vištasūdžioku mestelčiau..
O jos... Jos tai nieko...va dar Šėlsmė pasūdyt, papipirint galėtų, nes kas jai, dvikojų invazijos naikinimo klausimais besidominčiai
Darbo kaimynas kažkokių draugelių klykiančių/trypiančių atsivedė, tai ten apie jų invaziją nesusiturėjus pasireiškiau... Mandagiai liepiau nutilt, pradėjo mane erzint specialiai (aceit, maždaug, ūtiūtiū, pupyte [vemiantis snukis]). Tada kaip tik čiupinėjau tokias dekoracijas-žvakes, tai dingtelėjo mintis, kad juos padegsiu. Taip ir pasakiau. Kolegė paporino, kad Šėlsmė niekada nejuokauja. Užtilo ant smūgio. Tikiuosi visiems laikams.
Aš taip nebesusikaupiu vėl darbe, tai dar ta invazija...
Kaip man neramu... Nors gan gera viena žinia.
Kur norėjau į tą darbą, kur ėjau į pokalbį, netikėjau, kad ne iš mandagumo rašė, kad "esant poreikiui kreipsimės, pasiliekam duomenų bazėje cv", bet šian radau emailą, kad gal norėčiau kitų pareigų ir kviečias dar kartą į pokalbį. Tik ten aš nors ir nelabai supratau, ką reikėtų konkrečiai daryt, koks tai darbas, bet tokio tikrai nesu dirbus, be to ten su užsieniais, tai neaišku kokių kalbų reikia. Bet kadangi parašyta, kad mano, kad turėčiau tikti, aišku, nuvarysiu į tą pokalbį, blogiau jau nebus.