Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Yoda @ 2013 11 28, 18:54)
...piktos Jus...
ax.gif  schmoll.gif

Visai ne. Nepriimk to kaip piktumo. Čia tik daug išgyvenusios ir patyrusios moteros.
Atsakyti
Taip nerišliai surašiau, bet tingiu taisyt, tai ištrinu išvis lauk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fucked-up: 28 lapkričio 2013 - 19:16
...as su jumoru pasakiau... o Jus mane mesligaliais apmetete... blink.gif
blush2.gif
...o i Jusu tema irgi ne is gero gyvenimo uzejau...
unsure.gif
..ir todel isivaizduoju kaip jauciasi zmogus, kuris susiranda butent tokia tema ir raso butent toki teksta... Be abejo, zmones skirtingi, yra tokiu, kurie kasdien grasina gala sau pasidaryti... bet ju tekstai ta ir atspindi, o cia...cia kitaip...
... Jai is tiesu reikalinga nors pasikalbeti su kazkuo...
...juk... kartais viskas, ko mums truksta tera tik vienas GERAS ZODIS...

P.S. Fucked-Up, as perskaiciau dar pries Tau istrinant. Naudojantis proga - o galima paklausti: kodel Jusu toks nickname? ..ir dar nuotrauka atitinkama...
Stai ka tik.....vyras pro sali eidamas zvilgterejo man per peti, paklause: "su kuo tu ten kalbi?",
- pamate tamstos varda&nuotrauka ir nuejo juokdamasis, "...nu, nu...."....
As jam sakau, "mes cia labai rimtom temom kalbam!!!!", o jis juokiasi... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yoda: 28 lapkričio 2013 - 19:25
Eik jau, mėšligaliais.
Miesčionkos čia visos, nebent aš va dar kokiu vištasūdžioku mestelčiau..
O jos... Jos tai nieko...va dar Šėlsmė pasūdyt, papipirint galėtų, nes kas jai, dvikojų invazijos naikinimo klausimais besidominčiai biggrin.gif

Nu aš įtariau, kad mažum juokais Tu čia, alia kai taip jau mus 'sugėdinai', tai galvojau, nu nea, ana čia ant rimto... rolleyes.gif

O Tau kas? Pilnos subinės sindromas, kaip kai kas čia įbėgęs mums diagnozuoja, ar kažkokios problemos šeimoje? 4u.gif
Papildyta:
Hm.. Todėl, kad nemėgstu tų avatarų gražiųjų, su kokios silikončikais ar papūstom lūpom ir t.t.
Fui.

O čia, tada taip jaučiaus, kaip tas kiaulis avatare. Aną dieną kitaip biškį jaučiaus, bet negaliu pakeist avataro kol prie normalaus kompo neprieisiu.
O šiaip netrukdo..
Ir diedam nebūtina žinot, kokiom rimtom temom moterys kalbasi..
Išvis, jų paklausus, kaži bent vienas pasakytų, nesipizdavodamas, kad pas moteris rimtų temų būna?
Jei jau taip nuoširdžiai atsakytų, tai neabejoju dėl atsakymo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fucked-up: 28 lapkričio 2013 - 19:25
Aciu uz klausima.
As negaliu dabar papasakoti.
Gal kita diena...
iki 4u.gif ax.gif
...
Oi, ir vel vienu metu parasem...
Teisingai pastebejai - kaip sakoma:
karas Irake, kova su tarpt.terorizmu, kas islos krepsinio cempionata yra KASDIENIAI visu diedu rupesciai;
o visa kita -...vaiku auklejimas, sutaupyti pinigu atostogoms, nupirkti baldus, pasikeisti buta i nama, pasveikinti uosvius su sukaktuvem ir pan. - eilines moters eiline kasdienybe.

Gero Jums vakaro!
Grisiu rytoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yoda: 28 lapkričio 2013 - 19:35
QUOTE(Pinot noir @ 2013 11 28, 19:41)
Tai gal tas vyras ne verčia, o prašo gydytis. Gal tai geras vyras, kuris rūpinasi.

Šiaip tai būna ir taip, kad vyras siunčia moterį gydytis, nors pačiam labiau reikia, bet moterį kažkaip lengviau apkaltinti nenormalia. Alekseičikas tokius atvejus išrišdavo, ir liepdavo tą vyra atsivest kartu smile.gif Nu bet aišku, ne visada taip.

Va kaip tik per žinias rodė apie interneto poveikį, kad jau čia kalbėjom. Kažkokie mokslininkai nustatė, kad sėdint jame perkraunama trumpalaikė atmintis, o ilgalaikė lieka tuščia. Todėl gresia senatvėj silpnaprotystė. Turbūt todėl kad nebus ką prisimint visai. Todėl pataria skaityt knygas, spręst kryžiažodžius ir mokytis kalbų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yoda @ 2013 11 28, 19:14)

O Jus pastebejote, kad buvo uzejes zmogus ir paminejo, kad nori gala sau pasidaryti?  blink.gif
Is Jusu jai atsake tik viena... toliau sau plepat...

Jei norės - pasidarys nepriklausomai nuo to, ar kas sureagavo forume ar ne. Tas pat visoms galioja čia berašančioms. Vienos labiau numirti nori, kitos gal mažiau. Vienos žudėsi, kitos žalojosi, kitos ne. Esmė, kad visos čia grubiai tariant, su įvairaus plauko depresijom ar kt. psichikos sutrikimais. Pamenu bent du nežinau, tikrus ar netikrus narių iš čia bandymus žudytis. Nu ir ką? Tai kitos kaltos čia berašančios, kad žudėsi, ar kad anoms nepavyko galo pasidaryt kaltos?
Tai čia žmogus dar PATS ieškosi pagalbos. Nustumk tu savižudį pas gydytoją SAVO NORU. Ko gero, nebent surišus nuvežtum.
AŠ KAIP VISADA LABAI RIMTAI. Be to nutylėsiu gal geriau, gerai ar blogai tai, kad kai kuriems "nepavyksta" tą bandantiems.

QUOTE(fucked-up @ 2013 11 28, 20:30)

Miesčionkos čia visos, nebent aš va dar kokiu vištasūdžioku mestelčiau..
O jos... Jos tai nieko...va dar Šėlsmė pasūdyt, papipirint galėtų, nes kas jai, dvikojų invazijos naikinimo klausimais besidominčiai  biggrin.gif

Darbo kaimynas kažkokių draugelių klykiančių/trypiančių atsivedė, tai ten apie jų invaziją nesusiturėjus pasireiškiau... Mandagiai liepiau nutilt, pradėjo mane erzint specialiai (aceit, maždaug, ūtiūtiū, pupyte [vemiantis snukis]). Tada kaip tik čiupinėjau tokias dekoracijas-žvakes, tai dingtelėjo mintis, kad juos padegsiu. Taip ir pasakiau. Kolegė paporino, kad Šėlsmė niekada nejuokauja. Užtilo ant smūgio. Tikiuosi visiems laikams.
Aš taip nebesusikaupiu vėl darbe, tai dar ta invazija...

Kaip man neramu... Nors gan gera viena žinia. Kur norėjau į tą darbą, kur ėjau į pokalbį, netikėjau, kad ne iš mandagumo rašė, kad "esant poreikiui kreipsimės, pasiliekam duomenų bazėje cv", bet šian radau emailą, kad gal norėčiau kitų pareigų ir kviečias dar kartą į pokalbį. Tik ten aš nors ir nelabai supratau, ką reikėtų konkrečiai daryt, koks tai darbas, bet tokio tikrai nesu dirbus, be to ten su užsieniais, tai neaišku kokių kalbų reikia. Bet kadangi parašyta, kad mano, kad turėčiau tikti, aišku, nuvarysiu į tą pokalbį, blogiau jau nebus.
Atsakyti
Jei kviečiasi ten kur norėjai, kad ir kitokiom pareigom- varyk ir tik plunksnas pasikedenus- nepradėk tik kad kalų idealiai nemoki ar dar ko.
Apmokys, parodys- o jau kai viduj, tai ir iki norimo darbo paskui kelelis lengvesnis smile.gif

Jei kviečiasi, patys siūlydami- varyk ir linksėk, jiem tinki tu, tai tik nesismulkink, kad tu galvoji, kad netinki ar kažko nemoki.
Išmoksi, ne raketas gamina gi biggrin.gif tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 11 28, 20:01)
  Todėl pataria skaityt knygas, spręst kryžiažodžius ir mokytis kalbų smile.gif

Tikiu.
Toks klausimas neduoda ramybės: kas gali atlikti vieną pratimą: tos pačios kūno pusės pėdą sukti pagal laikrodžio rodyklę, o tuo pačiu metu rankos plaštaką sukti į priešingą pusę? Užsiciklinau, nieko neišeina. Kodėl? Išeina tik sukant dešinę koją ir kairę ranką. g.gif
biggrin.gif Čia pratimas smegenims perkrauti.
Atsakyti
nu, tai nereiškia, kad mane priims, bet, vadinas, bent tikimybė kažkokia yra.

išsinešdint iš buto turiu irgi ant smūgio, nors nieks nevaro, bet čia bele kada gali ir man esant ar nesant atvaryt kažkokie agentai pardavimų ar pirkėjai, bet taip norėčiau, kad ant smūgio būtų ir buto pakeitimas ir darbo. lyg turiu variantą, , bent kur nešdintis gyvent, nors jo dar ir nemačiau (skamba lyg labai norėčiau aplamai gyvent... doh.gif )
Papildyta:
Ar silpnaprotystė pačiam silpnapročiui blogai?
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 11 28, 22:47)
Toks klausimas neduoda ramybės: kas gali atlikti vieną pratimą: tos pačios kūno pusės pėdą sukti pagal laikrodžio rodyklę, o tuo pačiu metu rankos plaštaką sukti į priešingą pusę? Užsiciklinau, nieko neišeina. Kodėl?

Man pavyko. Pirma kuri laika suki tik peda, paskui, kai judesys "uzsifiksuoja", pridedi plastaka.
Arba: pirma tik peda, paskui tik ranka, o paskui sujungi abu.
Cia treneriai taip mokina, tai galima sakyti beveik profesionalus patarimas.

"Kodel" sunku, paaiskins GD. 4u.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šėlsmė @ 2013 11 28, 22:59)
Ar silpnaprotystė pačiam silpnapročiui blogai?

Nzn kaip su gilia, bet lengva ir vidutine silpnaprotyste yra ziauriai blogai. verysad.gif

Yoda, junkis. 4u.gif Gal koks ryskiaspalvis perlas esi, nusigrausim paskui viska ka turim tave praleide. Ypac kai vyksta chroniska gretu erozija.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pirlimpimpim @ 2013 11 28, 23:04)
"Kodel" sunku, paaiskins GD.  4u.gif  bigsmile.gif

Ale žinok man neišeina, bandžiau bandžiau. Sakiau tik humanitarika geriau sekas, čia jau matyt prie technikos bus smile.gif
Ir kodėl nežinau. Gal kad tas pats smegenų pusrutulis valdo, ir tik į tą pačią pusę suka smile.gif
Atsakyti