Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(dija @ 2013 11 21, 16:05)
Kodel sitas? su vaikais keliaujat?

12 metų vaikas kartu 2+1; Na, prieš 2 metus buvom Obzore Luca Helios Beach - labai patiko, puikus viešbutukas, bet tais metais Hrizantema buvo daug brangesnis, o šiemet Lucos neįperkam...
Man pats aprašymas patiko, atsiliepimai ne tokie jau ir prasti, norėjom į didesnį miestuką važiuoti.....
O nusprendėm, nes ir kaina 4210 - nebloga.....tais metais gruodžio pradžioje jau 9 naktim nebuvo vietų, o vyras turi tik 2 savaites atostogų, tai turim tilpti į tuos laiko rėmus.....
Ir foromiečių neblogi atsiliepimai - mums ir Wi-fi reikia - juk paauglį vežamės, jūra arti, miestas arti .......na, tikiuosi nenusivilsim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2013 11 21, 19:45)
12 metų vaikas kartu 2+1; Na, prieš 2 metus buvom Obzore Luca Helios Beach - labai patiko, puikus viešbutukas, bet tais metais Hrizantema buvo daug brangesnis, o šiemet Lucos neįperkam...
Man pats aprašymas patiko, atsiliepimai ne tokie jau ir prasti, norėjom į didesnį miestuką važiuoti.....
O nusprendėm, nes ir kaina 4210 - nebloga.....tais metais gruodžio pradžioje jau 9 naktim nebuvo vietų, o vyras turi tik 2 savaites atostogų, tai turim tilpti į tuos laiko rėmus.....
Ir foromiečių neblogi atsiliepimai - mums ir Wi-fi reikia - juk paauglį vežamės, jūra arti, miestas arti .......na, tikiuosi nenusivilsim rolleyes.gif

Nu saunu, mano vyras nori bulgarijos, man nelabai norisi tu cigonu, noriu i kreta. jei vaziuosim, tai irgi hrizantema galvoju, kazkaip pigiai gaunasi, jei nepatiks, bent jau finansiskai negaila bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 11 21, 20:55)
Nu saunu, mano vyras nori bulgarijos, man nelabai norisi tu cigonu, noriu i kreta. jei vaziuosim, tai irgi hrizantema galvoju, kazkaip pigiai gaunasi, jei nepatiks, bent jau finansiskai negaila bus smile.gif

kuria prasme cigonu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 11 21, 20:55)

tai kad ten tų čigonų nėra..........aišku, kaip ir visur savo pinigus saugoti reikia - ten kur susibūrimai didesni, tai visko būna........
Atsakyti
pajuokavau, nu nebukit tokios rimtos smile.gif siaip mes juos taip vadinam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2013 11 21, 23:27)
kuria prasme cigonu?  g.gif

Nuuu zhmogus matyt nera mates bulgaru ir galvuoja , kad jie yra rumunai g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natalia82lt @ 2013 11 20, 13:35)
Tikiuosi birzelio men. bus silta smile.gif

ir as rolleyes.gif renkames kelione birzelio 5-8 d cool.gif
Atsakyti
Sveiki.
Dziaugiuosi radusi sia tema nes vakar jau sumokejau 400 lt. uzstata uz kelione dviems. Turejau greitai sugalvoti kur noretume nuvaziuoti nes norejau speti i ta novaturo akcija.. Vaziuosimei Bulgarija, sauleta kranta, Perla viesbuti, pasirinkau pusrycius ir vakariene nes kaina visai nedaug padidejo. Gal kas nors esate ten lankesi?
Siaip atsiliepimus skaiciai, neblogi smile.gif
Jauciu didele atsakomybe nes vaziuosiu su mamyte, kuri po daugelio metu sutiko su manim paatostogauti uzsienyje.
Turiu pora klausimeliu, kaip ten jura? Ar melyna labai? smile.gif)) Jau zinau, kad tikrai aplankysime Nessebar. O ka daugiau? smile.gif Busim 7 dieneles.
Ziauriai laukiu liepos 1 dienos kai jau pakilsim link Bulgarijos.
Beje ta novaturo akcija man pasirode falsyva nes uz 7 paras su pusryciais ir vakariene gavosi apie 1100lt zmogui. Hmm, aisku nzn kiek kainuoja be akcijos smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gremliniuke @ 2013 12 28, 19:58)
Sveiki.
Dziaugiuosi radusi sia tema nes vakar jau sumokejau 400 lt. uzstata uz kelione dviems. Turejau greitai sugalvoti kur noretume nuvaziuoti nes norejau speti i ta novaturo akcija.. Vaziuosimei Bulgarija, sauleta kranta, Perla viesbuti, pasirinkau pusrycius ir vakariene nes kaina visai nedaug padidejo. Gal kas nors esate ten lankesi?
Siaip atsiliepimus skaiciai, neblogi smile.gif
Jauciu didele atsakomybe nes vaziuosiu su mamyte, kuri po daugelio metu sutiko su manim paatostogauti uzsienyje.
Turiu pora klausimeliu, kaip ten jura? Ar melyna labai? smile.gif)) Jau zinau, kad tikrai aplankysime Nessebar. O ka daugiau? smile.gif Busim 7 dieneles.
Ziauriai laukiu liepos 1 dienos kai jau pakilsim link Bulgarijos.
Beje ta novaturo akcija man pasirode falsyva nes uz 7 paras su pusryciais ir vakariene gavosi apie 1100lt zmogui. Hmm, aisku nzn kiek kainuoja be akcijos smile.gif blush2.gif

Manau, kad kaina gera, nes su akcija per Tex tour apie 1250 žmogui gaunasi.......o jūra ne mėlyna, bet smėlėta.......
Atsakyti
Gal kas esate buvę viešbutyje Paradise Beach 4*, įdomu būtų sužinoti daugiau apie jį... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 11 20, 09:57)
pagalvojau, kuom man patiko Bulgarija :
- neikyriais zmonemis. niekas gatvej nestveria, nepuola ir pan. bet kartu labia draugiski ir paslaugus. Jau vien viesbucio barmenams paminkla statyt norejos, kai vaikai ten istisai juos su savo vaikiskais kokteiliais vaikydavo.
- saule. silta, svelnia ir neikyria. nezinau, kaip kiti, bet as, siaip kituose kurortuose nusvylanti iki pusliu, jei be kremo, Obzore paskutines 4 dienas net nesitepdavau kremu ir visai nenusvilau.
- jura. silta, svelnia, kazkuo primenanti musu Baltija, bet gerokai siltesne.
- trumpas skrydis (kas su vaikais labia aktualu)
- labai I musu Lietuva panasi gamta.

Su visais išvardintais dalykais sutinku ir papildau:
- pigiais ir skaniais ką tik nuskintais vaisiais bei daržovėm (burnoje tirpstantys persikai +-2 lt/kg biggrin.gif )...
- mažom nakvynės kainom (dvigubai pigiau nei prie mūsų šaltos Baltijos)...
- kas nemoka angliškai, tai labai puiki galimybė visur susišnekėt rusų kalba...
- nebrangiu ir gero skonio alkoholiu (vynas, alus, brendis... rakija tongue.gif drinks_cheers.gif ...)...
- nenulaižyta autentika, tegu ir tvarkos kartais kai kur trūksta, bet viskas nuoširdžiau ir neapsimestinai tikriau nei vakarietiškose šalyse, kur dirbtinės šypsenos spaudžiamos tik tam, kad išlupt kuo didesnį eurą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2014 01 01, 21:50)
Gal kas esate buvę viešbutyje Paradise Beach 4*, įdomu būtų sužinoti daugiau apie jį... smile.gif

Ne apie šitą klausiat?
http://www.novaturas...BGVPARAIZO/apie
Atsakyti