Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(Neringasha @ 2013 11 13, 19:29)
Patvirtino musu uzsakyma, tik nezinau kaip su 3 vaikais vienam kambary reiks but smile.gif

I koki kambari: standartini ar didesni ir kuri agentura? 4u.gif
Atsakyti
Visi i standartini. Su novaturu
Atsakyti
QUOTE(Neringasha @ 2013 11 13, 21:15)
Visi i standartini. Su novaturu

drinks_cheers.gif saunu, gal ten vietoj duos didesni kambari, mums taip siemet buvo Maljorkoj, uzsisakem standartini, o gavom seimynini thumbup.gif
Atsakyti
Nelabai tikiu stebuklis, bet bandysim, bus idomi patirts ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2013 11 13, 20:19)
drinks_cheers.gif saunu, gal ten vietoj duos didesni kambari, mums taip siemet buvo Maljorkoj, uzsisakem standartini, o gavom seimynini thumbup.gif

Mums šiemet Bulgarijoje Riu Helios Bay buvo užsakytas standartinis, bet gavome superior tipo kambarį thumbup.gif
Atsakyti
O man neduoda ramybes mintis, kad galiu nusivilti Bulgarijos kurortais. Nors esu tokios nuomones, kad visur idomu, kur dar nebuvus, bet po Graikijos, Turkijos, Kroatijos bijau, kad Bulgarija nepaliks jokio ispudzio sad.gif Jeigu ji niekuo nesiskiria pvz. nuo musu Palangos, tada tiesiog gaila bus isleistu pinigu.
Atsakyti
man rodos kaip visuose kurortuose, daug kas nuo viesbucio priklauso.
as pati mielai vel planuociausi atostogas I Miramara Obzore. bet va jaunimas uzmate vandens kalnelius ir bandysim vel sugrizt I mano numyleta Kreta. nors Bulgarija man pasirode puiki Turkijos alternatyva iperkamomis kainomis. nors kaip ir daug kur, trys vaikai yra kosmosas ir viesbuciu pasirinkimas liudesingas visiskai.
Atsakyti
Sveikos, siulo novaturas mums Hrizantema viesbuti, gal kas buvote?
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2013 11 15, 10:05)
Mums šiemet Bulgarijoje Riu Helios Bay buvo užsakytas standartinis, bet gavome superior tipo kambarį  thumbup.gif

QUOTE(natalia82lt @ 2013 11 19, 11:10)
O man neduoda ramybes mintis, kad galiu nusivilti Bulgarijos kurortais. Nors esu tokios nuomones, kad visur idomu, kur dar nebuvus, bet po Graikijos, Turkijos, Kroatijos bijau, kad Bulgarija nepaliks jokio ispudzio sad.gif Jeigu ji niekuo nesiskiria pvz. nuo musu Palangos, tada tiesiog gaila bus isleistu pinigu.

Bulgarijoje buvau du kartus. Tai ji man po graikijos , kanaru tai liudna salis. Na saule jura ir viskas. Bulgarija yra gerai jei nori ir sugebi pigiai paatostogauti. Na i Unesco itraukti sozopolis nesebaras tikrai smagus mieteliai, bet kiti tai sventosios lygio. Buvau ir obzore Miramare, nesuprantu ko visi ten troksta sugrizti, be viesbucio ten isvis net nera kur normaliai ir pasivaikscioti smile.gif o kaina viesbucio tokia pat kaip maljorkoje......

Bulgarija gerai tada jei dviese nuleki savaitei su 2500 lt bet jei kaina dviem gaunasi apie 4000 tai man tu pinigu gaila palikti bulgarijoje, daug geresniu ir ispudingesniu vietu galima aplankyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wytc: 19 lapkričio 2013 - 14:32
aš irgi renkuosi tarp BURGAS BEACH, GRENADA ir HRIZANTEMA - kaži kuris geresnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, mums gaunasi 4 zv. viesbutis HB trims asmenims 3200 Lt. Manau, uz tokia kaina tik Turkijoje kokias 2-3 zv. pavyktu rasti.
Atsakyti
Jei nustotumete lyginti salis ir poilsi jose viskas butu daug paprasciau. Dirbu turizme ir tokiu pasakymu kaip ,o Turkijoj buvo taip, o Egipte kitaip tiesiog nuzudo. Pirma karta salyje? Puiku! Visur visko pasitaiko ir iskart nurasyt butu kvaila. Nepatiko? Negryzk.
Atsakyti