Prieš 2 metus buvome liepos pradžioje Obzore - tai jokio megztinio neprireikė (nors aš mėgstu šilumą), o 2 ar 3 popietes smarkiai palijo, bet karšta buvo vistiek
Šiemet liepos 6 vėl kylam.......
QUOTE(Garmina @ 2014 06 04, 15:18)
Saulėto kranto pliažai tarsi specialiai vaikams sukurti, smėliukas, nuolydis mažas, pakrantėj negilu, ten vaikai kasa, pilis stato... Batukų gali prireikt vidurvasarį, kai labai įkaista smėlis, tada net aš basomis nepastoviu, degina.
Pajūris
Dauguma rusiškai kalba geriau nei angliškai, nebent jaunimas prasčiau.
Pajūris
Dauguma rusiškai kalba geriau nei angliškai, nebent jaunimas prasčiau.
Mes,liepos 2,tai gal ne bus dar labai ikaites,bet del viso ko,tapkes isidesiu.
Pagal nuotrauka,pliazas,nedaug ko nuo musu skyriasi.
Sveiki,
jei skridys 9 val, pries kiek reikia atvaziuoti i oro uosta
jei skridys 9 val, pries kiek reikia atvaziuoti i oro uosta
QUOTE(Nanita @ 2014 06 04, 17:00)
Mes,liepos 2,tai gal ne bus dar labai ikaites,bet del viso ko,tapkes isidesiu.
Mes esam buvę birželio antroj pusėj, tai po pietų, kai įkaisdavo, basom jau nesinorėjo vaikščiot po smėliuką
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2014 06 04, 17:33)
apie 7
QUOTE(silver 27 @ 2014 06 04, 08:24)
Mes ruošiamės panašiu laiku vykti-turiu klausimą, o vakarai labai liepos mėn. vėlūs ar užtenka tik megztinio ar reiktų ir striukę pasiimti? Ar visiškai nereikėjo šiltesnės aprangos?
mums striukiu prireike tik atgal grizus i Lietuva kai islipom is lektuvo.
QUOTE(jovkaww @ 2014 06 04, 10:23)
Mes liepos gale prieš 3 m buvom tai buvo labai karšta. Megztinių nereikėjo.
aha
QUOTE(Nanita @ 2014 06 04, 12:42)
Sunrayja,kas butent patiko,Nesebaro,miestelyje?Ka vertetu ten aplankyti?Mes poilsiausime Sauletame krante,arti nesebaro miestelio,turiu nora aplankyti
Cia jau atsake labai issamiai. Bet man tie prekeivia nemaise visai. Net idomiai buvo paspoksoti ka pardavineja. . Patiko kavineje sedeti ant pacio skardzio ir geretis jura ir vejeliu dziaugtis.... fantastika... saltas alus Galit dar vaziuoti i vandens pramogu parka, jai vaiku turit , ten pastoviai veza autobusiukai
Siaip mums labiau prie sirdies tas aktyvus gyvenimas aplinkui, del to patiko Sauletas krantas, netraukia ramus Obzoras
Ikeliu naujos temos nuoroda, kad butu paprasciau surasti
NAUJA TEMA čia
Papildyta:
Aciukas
NAUJA TEMA čia
Papildyta:
Aciukas
QUOTE(Dykuma5 @ 2014 06 04, 19:24)
apie 7
QUOTE(Sunrayja @ 2014 06 04, 20:36)
mums striukiu prireike tik atgal grizus i Lietuva kai islipom is lektuvo.
aha
Cia jau atsake labai issamiai. Bet man tie prekeivia nemaise visai. Net idomiai buvo paspoksoti ka pardavineja. . Patiko kavineje sedeti ant pacio skardzio ir geretis jura ir vejeliu dziaugtis.... fantastika... saltas alus Galit dar vaziuoti i vandens pramogu parka, jai vaiku turit , ten pastoviai veza autobusiukai
Siaip mums labiau prie sirdies tas aktyvus gyvenimas aplinkui, del to patiko Sauletas krantas, netraukia ramus Obzoras
aha
mes buvome sauletam krante nuo birzelio vidurio 12 dienu. Vaziavom su savo auto. Oras buvo labai geras. Oras 25-28, vanduo visada buvo apie 23-25. Dienomis negaledavai isstovet ant smelio del jo karscio. Taigi buvo tikrai geras oras visas dienas.
Nerašykit naujoj temoj, reikia pabaigti šią
Na tai užbaigiam
QUOTE(Beautiful Life @ 2014 06 04, 10:37)
Buvote Obzore ar kitame kurorte?
Auksinės kopos
Liko trys žinutės