Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 04 07, 11:04)
labai tiksliai neplanuojam, bet birželį arba liepą  ax.gif

vyras nori lėktuvu, man visai smagu automobilių smile.gif tik va keliaujam su trim vaikučiais, įdomu kaip seksis kelionė, planuojam irgi dvi nakvynes smile.gif
o jūs kada planuojat  ax.gif
Papildyta:

O jūs gal irgi jau keliavot automobiliu ten blush2.gif  gal savo maršrutą pasakyt galit wink.gif

Mes planuojam liepos 14 išvažiuoti iš Vilniaus, 3-4 val.nakties
Papildyta:
QUOTE(wytc @ 2014 04 07, 11:01)
Rumunijoj nuo sienos link Devos  greitai nesigaus , geriau link Cluj-napocos vaziuot

O kodėl? Ir kaip tada toliau- per Sibiu?
Atsakyti
QUOTE(irinuteK @ 2014 04 07, 10:31)
Mes planuojam liepos 14 išvažiuoti iš Vilniaus, 3-4 val.nakties
Papildyta:
O kodėl? Ir kaip tada toliau- per Sibiu?

mes irgi galvojam naktį išvažiuot, tik klausimas kaip gausis biggrin.gif jūs su vaikais keliausit g.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 04 07, 11:04)
vyras nori lėktuvu, man visai smagu automobilių smile.gif tik va keliaujam su trim vaikučiais, įdomu kaip seksis kelionė, planuojam irgi dvi nakvynes smile.gif

O su kokio amžiaus vaikais keliausit?
Jei tikslas - tik pajūris, tada geriau (ir kainuotų turbūt tiek pat) - skirsti...Bent jau aš skrisčiau tokiu atveju - pora valandų ir vietoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 07 balandžio 2014 - 12:44
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 04 07, 11:46)
mes irgi galvojam naktį išvažiuot, tik klausimas kaip gausis  biggrin.gif  jūs su vaikais keliausit g.gif

Taip, keliaujam su vaikais. Turim patirties, į Krymą kasmet keliavom smile.gif
Žinoma lėktuvu patogiau, bet brangu 4 asm. kai vaikai jau tokie dideli blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 04 07, 12:44)
O su kokio amžiaus vaikais keliausit?
Jei tikslas - tik pajūris, tada geriau (ir kainuotų turbūt tiek pat)  - skirsti...Bent jau aš skrisčiau tokiu atveju -  pora valandų ir vietoje...

7 metai, 5 metai ir 3 metai smile.gif

QUOTE(irinuteK @ 2014 04 07, 14:35)
Taip, keliaujam su vaikais. Turim patirties, į Krymą kasmet keliavom smile.gif
Žinoma lėktuvu patogiau, bet brangu 4 asm. kai vaikai jau tokie dideli blush2.gif

o nuo kelių metų amžiaus pradėjot keliaut taip, na turiu omeny vaikus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 04 07, 20:45)
o nuo kelių metų amžiaus pradėjot keliaut taip, na turiu omeny vaikus  rolleyes.gif

Po Lietuvą tai nuo gimimo smile.gif , o į Krymą- jau abu mokyklinukai buvo. Bet vaikų amžiaus nesvarbu. Manau, kad svarbu tėvų nusiteikimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 04 07, 10:04)
labai tiksliai neplanuojam, bet birželį arba liepą  ax.gif

o jūs kada planuojat  ax.gif
Papildyta:

O jūs gal irgi jau keliavot automobiliu ten blush2.gif  gal savo maršrutą pasakyt galit wink.gif

Jo keliavom nekatra, paskutini karta pernai. isbandem daug marsrutu. Tai patebejimai smile.gif

Per lenkija, kelias Suvalkai Liublin-Kosice, Siauras sunkiai vairuojasi, man maloniau vaziuoti link varsuvo Krokuvos, toliau Miskolc-Debrecen-oradea - Cluij napocos link (naujas aplinkelis magistrale.per cluj napoca nebereikia vaziuoti) - sebes -siubiu -autostrada link bukaresto-ruse.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ir aš jungiuosi į jūsų būrį. Vyras pasiūlė šiemet atostogauti Bulgarijoje, tai dabar pradėjau domėtis, rinkti informaciją ir pan. Planuojam keliauti liepos pradžioje, su 3 metų dukryte. Tai bus mūsų antra kelionė lėktuvu, tai jau nebėra taip "baisu", kaip pernai... Dar tik neaišku, į kurią pusę patrauksim, svarbiausias kriterijus, kad kuo daugiau pramogų vaikams būtų... kai vaikai užsiėmę, tai ir tėvai gali pailsėti daugiau wink.gif Kiek perskaičiau šios temos, tai dauguma "HVD Hotel Miramar" giria...
Atsakyti
QUOTE(wytc @ 2014 04 08, 10:16)
Jo keliavom nekatra, paskutini karta pernai. isbandem  daug marsrutu. Tai patebejimai smile.gif

Per lenkija, kelias Suvalkai Liublin-Kosice,  Siauras  sunkiai vairuojasi, man maloniau vaziuoti  link varsuvo Krokuvos,  toliau Miskolc-Debrecen-oradea - Cluij napocos link (naujas aplinkelis magistrale.per cluj napoca nebereikia vaziuoti) - sebes -siubiu -autostrada link bukaresto-ruse.

dėkoju už info 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif Aš su prašymu padėti apsispręsti - ar verta važiuoti gegužės 20-27 dienomis į Auksines kopas, pergyvenu dėl orų ir vandens temperatūros doh.gif Gal kas suteiktumėte naudingos informacijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(The_perfect_woman @ 2014 04 07, 19:45)
o nuo kelių metų amžiaus pradėjot keliaut taip, na turiu omeny vaikus  rolleyes.gif

Mes važiavom, tik ne į Bulgariją, bet panašų atstumą su panašaus amžiaus vaikais8.5, 4.5 , 2.5 metų. Įmanoma smile.gif vežėmės planšetinį, elektroninių žaidimukų, nes kelias buvo greitkeliu, tik su poilsio sustojimais.
Atsakyti
QUOTE(MAXIMALISTE @ 2014 04 13, 01:14)
Sveikos, mergaitės  4u.gif  Aš su prašymu padėti apsispręsti - ar verta važiuoti gegužės 20-27 dienomis į Auksines kopas, pergyvenu dėl orų ir vandens temperatūros doh.gif  Gal kas suteiktumėte naudingos informacijos ax.gif

Bijau, kad dar vėsu gali būti, o vanduo tai tiksliai dar šaltas
Atsakyti