Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(justina G @ 2014 04 02, 13:58)
Primasol sunrise Golden Sands

Ar viskas gerai buvo? Mes šiemet į jį važiuojam.
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2014 04 02, 14:09)
Ar viskas gerai buvo? Mes šiemet į jį važiuojam.

Na pakankamai , neesu labai reikli. Animatoriai saunus, maistas pakankamai geras, zinoma veliau ima atsibosti. Vykome birzelio pabaigoje tai zmoniu buvo ne per daugiausiai, bet paskutiniasias dienas labai daug atvaziavo, tada jau eme erzinti tas grudimasis visur. Na bet kainos ir kokybes santykis geras.smile.gif
Kada jus ketinate keliauti?
Atsakyti
QUOTE(justina G @ 2014 04 02, 14:34)
Na pakankamai , neesu labai reikli. Animatoriai saunus, maistas pakankamai geras, zinoma veliau ima atsibosti. Vykome birzelio pabaigoje  tai zmoniu buvo ne per daugiausiai, bet paskutiniasias dienas labai daug atvaziavo, tada jau eme erzinti tas grudimasis visur. Na bet kainos ir kokybes santykis geras.smile.gif
Kada jus ketinate keliauti?

Mes rugpjūčio 8d. O registratūroje davėt pinigėlių,kad kambarį duotų geresnį?
Atsakyti
Noriu visus, kas dar nezino, perspeti, kad Bulgarijoje negalioja taisykle duoti pakisas norint gauti geresni kambari. Buvo tokiu atveju, kai registratura pinigus iskart grazino atgal. Esme tame, kad ten visuomet geranoriskai (na galbut beveik visuomet) duodama pasirinkti ar pakeisti kambari norui esant. Tik zinoma reikia tureti omenyje ar nera sezono ikarstis, kai viesbuciai tiesiog pilni. Ir kas be ko negausit aukstesnio lygio kambario nei pirkot.
Atsakyti
QUOTE(jūračiukas @ 2014 04 02, 14:58)
Mes rugpjūčio 8d. O registratūroje davėt pinigėlių,kad kambarį duotų geresnį?

Niekur nieko nedaveme. Kambariu likome patenkinti. Aj vaikucio maniezas buvo kazkoks paluzes, bet vyras pats sutvarke greitai,kazkoks strypelis issineres buvo. jei ne butume kviete administracija.
Atsakyti
QUOTE(Elera @ 2014 04 02, 16:38)
Noriu visus, kas dar nezino, perspeti, kad Bulgarijoje negalioja taisykle duoti pakisas norint gauti geresni kambari.

drinks_cheers.gif Bulgarija - tai ne Egiptas. Ir turguose derėtis jie nemgėsta. Nepatinka kaina, neperki - niekas nelekia paskui, neleidžia kainos, neįkalbinėja. Patinka kaina - perki, nepatinka - eini kitur ir neknisi jiems smegenų su derybomis. Toks jų požiūris.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 04 02, 18:52)
drinks_cheers.gif Bulgarija - tai ne Egiptas. Ir turguose derėtis jie nemgėsta. Nepatinka kaina, neperki - niekas nelekia paskui, neleidžia kainos, neįkalbinėja. Patinka kaina - perki, nepatinka - eini kitur ir neknisi jiems smegenų su derybomis. Toks jų požiūris.

Butent smile.gif Visgi Europa kaip ne kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 04 02, 19:52)

Na nuliudinote mane, kad bulgarai nemegsta deretis schmoll.gif as tai labai megstu aisku proto ribose smile.gif
Jau pernai poilsiaudama graikijoje susiduriau, kad jie taip pat nemegsta deretis verysad.gif na galvoju sia vasara bulgarijoje pasideresiu ir se tau, kad nori..... doh.gif na bet vistiek pabandysiu biggrin.gif
jei nepasiseks tai kitais metais teks poilsiauti vel turkijoje, va ten man patinka tas derybu menas, deruosi ne tik del saves, bet ir draugem padedu nusideret, tai turkams patinka, o uz derybas paciai pasiulo ka nors uz ypatingai gera kaina nusipirkt arba net kokia smulkmena padovanoja... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2014 04 03, 09:30)
Na nuliudinote mane, kad bulgarai nemegsta deretis  schmoll.gif  as tai labai megstu aisku proto ribose  smile.gif
Jau pernai poilsiaudama graikijoje susiduriau, kad jie taip pat nemegsta deretis verysad.gif  na galvoju sia vasara bulgarijoje pasideresiu ir se tau, kad nori..... doh.gif na bet vistiek pabandysiu  biggrin.gif
jei nepasiseks tai kitais metais teks poilsiauti vel turkijoje, va ten man patinka tas derybu menas, deruosi ne tik del saves, bet ir draugem padedu nusideret, tai turkams patinka, o uz derybas paciai pasiulo ka nors uz ypatingai gera kaina nusipirkt arba net kokia smulkmena padovanoja... lotuliukas.gif

musu miesteli pardavejai nebuvo ikyrus, i derybas nesileido. Tai manau jus nusivilsite.
Man kaip tik patinka kai viskas ramu, ir vyro neikalbeti i Turkija varyti - jam tas shurmulis nei kiek nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Man kaip tik, nenorėjimas derėtis - vienas didesnių privalumų thumbup.gif Baisiai nemėgstu derėtis, man patinka, kai matau jau galutinę kainą, kai galiu greitai ir be bereikalingų diskusijų įsigyt norimą prekę.
Smalyžiuke, jei pirksit daugiau daiktų, kokį levą gal nuleis (apvalindami), jei gražiai paprašysit. Bet to tradicinio derėjimosi nesitikėkite, jie labai nemėgsta tokių pirkėjų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 04 03, 12:21)
Man kaip tik, nenorėjimas derėtis - vienas didesnių privalumų  thumbup.gif Baisiai nemėgstu derėtis, man patinka, kai matau jau galutinę kainą, kai galiu greitai ir be bereikalingų diskusijų įsigyt norimą prekę.
Smalyžiuke, jei pirksit daugiau daiktų, kokį levą gal nuleis (apvalindami), jei gražiai paprašysit. Bet to tradicinio derėjimosi nesitikėkite, jie labai nemėgsta tokių pirkėjų  4u.gif

Supratau jau, tik simboliskai ten gali nusidereti, aisku reiks kazka nemazai lauktuvems papirkt tai nors leva smile.gif man svarbiausia nors trupurtuka pasideret ir truputuka nusideret biggrin.gif tada nuotaika buva pakili thumbup.gif
Ka tik paskambinau draugei ir papasakojau jog ten nebus derybu,gales ramiai su seimyna vaikstineti ir apsipirkineti, tai jinai labai apsidziauge, nes taip pat labai nemegsta.
Atsakyti
Tik nesugalvokit lauktuvių pirkti Nesebare - permokėsit.

Jei kas poilsiaus Sozopolyje, labai patariu ten ir šopintis (yra diiidelė, puiki specialiai tam skirta alėja miestuko senamiestyje, kur galima rasti visko - nuo rožių kosmetikos, keramikos dirbinių iki drabužių, šaldytuvo magnetukų) - nei Saulėteam krante, nei Auksinėse kopose pigiau tikrai nebus. Sakyčiau, vienas geriausių turgelių visoje BG, bent jau kiek mums teko matyti. thumbup.gif

Jei kas keliausit į ekskursijas, tada prie Bačkovo vienuolyno tikrai nebrangūs suvenyrai (keramika, įairiausių skonių ir spalvų medus, uogienės (mmmm... skanu buvo..), rožių aliejai ir t.t).

Jei turėsit mašiną, tada užsukit į nedidelius pietinius kurortėlius (pvz, Achtopol , Sinemorets, manau, tiktų ir Pomorie, ir Obzoras į temą) - būtent čia suvenyrai patys pigiausi (tokie patys kaip visur kitur, tik kainos skiriasi, ir mažesnis pasirinkimas), vynai, beje - irgi.
Žodžiu, bendra taisyklė tokia - kuo piečiau, tuo pigiau (viskas - suvenyrai, maistas, viešbučiai). Patikrinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 03 balandžio 2014 - 12:03