Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(notrele @ 2014 03 24, 15:27)
Mes į priekį visada važiuojame neskubėdami, šį kartą planuojame net tris tarpines nakvynes. Pirmoji - Žešuve, antroji ties Aradu arba Cluj Napoca, paskui KARO KELIAS, trečioji nakvynė jau Bulgarijoje Ruseje. Gaunasi apie 2200 km. Atgal max 2 tarpinės nakvynės - viena Rumunijoje, kita Lenkijoje.

Dėkui už atsakymą, mes galvojam į preikį su dviem nakvynėm, o atgal gal su viena, kad greičiau namo, bet važiuodami į priekį įvertinsime maršruto sudėtingumą.
O "karo kelias" tai Transfagarašanas? g.gif
Atsakyti
Man Sozopolis patiko labiau nei Nesebras.
Pliazhas su ruzhavais skieciais buvo labai vejuotas, bet zhmoniu jame buvo nemazhai.
Kavines nerealios su vaizdu i jura wub.gif ir kainos man pasirode draugishkesnes nei Nesebre (mes Sozopolije tik viena diena buvom)
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2014 03 25, 14:17)
Man Sozopolis patiko labiau nei Nesebras.

Ir man drinks_cheers.gif

QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2014 03 25, 14:17)
ir kainos man pasirode draugishkesnes nei Nesebre (mes Sozopolije tik viena diena buvom)

Nesebras apskritai - bene pats brangiausias BG kurortas. Na, neskaitant Auksinių kopų smile.gif

Zajka, fainas jūsų viešbutukas smile.gif jei neklystu - Naujajam Sozopolyje (t.y. ne Senamiestyje). Bet iki smėlėto pliažo turbūt teks važiuoti. Prie viešbučio - tik uolėti krantai. Vaizdas išėjus pasivaikščiot prie jūros, įtariu, bus labai gražus.

Aš šįsyk užsakiau čia:

http://www.booking.c...ozopoli.es.html
Atsakyti
Beje, labai netoli Sozopolio yra toks objektėlis - Ravadinovo pilis. Tai popsas, neautentiškas pastatas (statytas šiais laikais), bet jei norėtųsi pabūt visai gražioj aplinkoj, prie fontaniukų ir povų - štai tripadvisor nuoroda:

http://www.tripadvis...s_Province.html

Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 03 25, 13:36)
Ir man  drinks_cheers.gif
Nesebras apskritai - bene pats brangiausias BG kurortas. Na, neskaitant  Auksinių  kopų smile.gif

Zajka, fainas jūsų viešbutukas smile.gif jei neklystu - Naujajam Sozopolyje (t.y. ne Senamiestyje). Bet iki smėlėto pliažo turbūt teks važiuoti. Prie viešbučio - tik uolėti krantai. Vaizdas išėjus pasivaikščiot prie jūros, įtariu, bus labai gražus.

Aš šįsyk užsakiau čia:

http://www.booking.c...ozopoli.es.html

Ačiū 4u.gif Mums buvo pagrindinis kreiterijus trys miegamieji, nes varom su chebra.

Jūsų tai nerealus, prie pas paplūdimio, aišku, kai ne pirmą kart važiuoji tai jau žinai ką rinktis thumbup.gif

O kada Jūs planuojate varyt?
Atsakyti
QUOTE(zajka @ 2014 03 25, 17:37)
O kada Jūs planuojate varyt?

Birželio pabaigoje - liepos pradžioje, o jūs?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 03 25, 16:54)
Birželio pabaigoje - liepos pradžioje, o jūs?

Mes rugpjūčio pabaigoje - rugsėjo pradžioje.

Nu faina ta pilis, reiks įtraukti į lankytinų objektų sąrašą. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zajka @ 2014 03 25, 18:40)
Mes rugpjūčio pabaigoje - rugsėjo pradžioje.

Nu faina ta pilis, reiks įtraukti į lankytinų objektų sąrašą. bigsmile.gif

mes irgi to metu busim 4u.gif
ash irgi noriu pili pamatyt ax.gif man po lenkijos vis mazha piliu
Atsakyti
merginos, draugai vaziuoja i sita viesbuti blush2.gif , kviecia kartu blush2.gif labai jau smagiai atrodo nuotraukuose.gal kuri buvot? ax.gif 40 km nuo Varnos, 10 km nuo Auksiniu kopu rolleyes.gif rusiskam forume radau, kad nerealus papludimys ju, labai jau smulkaus smeliuko.
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2014 03 25, 18:22)
mes irgi to metu busim  4u.gif
ash irgi noriu pili pamatyt  ax.gif man po lenkijos vis mazha piliu

drinks_cheers.gif

Aš jau rezgų mintį dar Ruminijoje ką nors pakeliui apžiūrėti, skaičiau čia sm fotoreportažą, va ten tai pilių karalystė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zajka @ 2014 03 26, 16:12)
drinks_cheers.gif

Aš jau rezgų mintį dar Ruminijoje ką nors pakeliui apžiūrėti, skaičiau čia sm fotoreportažą, va ten tai pilių karalystė  rolleyes.gif

mb kol kas bijo toli vazhiuoti, bet nieko dukra paaugs, daug piliu aplankysim smile.gif
negaliu reportazhu zhiureti, tada neeina namie sedeti norisi keliaut!
Atsakyti
QUOTE(gamtos stebuklas @ 2014 03 26, 15:52)
merginos, draugai vaziuoja i sita viesbuti blush2.gif ,

Čia Albena (šiaurinis BG kurortas). Manau, jei ieškote varianto būtent pliažiniam poilsiui ir ne birželio pirmoje pusėje - neprašausit. Visoje Albenoje paplūdimiai- labai geri, ypač tinkami šeimoms su mažais vaikais. Jūra švari, pliažas - apie 5 km ilgio. Gamta - miškai, oras turėtų būti atatinkamai gaivus. smile.gif
Atsakyti