Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

Kaip užsinorėjau vėl į Bulgariją... doh.gif biggrin.gif Pvz., pasėdėt tokio viešbutuko terasoj ...

user posted image
Atsakyti
[B][FONT=Impact][SIZE=7]ICE, o kadum jusu kelione? ax.gif Gal kartais liepos pradzioj? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 03 05, 23:01)
Keliajantiems savarankiškai, čia labai geras tinklapis - visa info apie kurortus, lankytinus objektus, jų darbo laikus ir t.t.

http://bulgariatravel.org/ru/nachalo

(dešinėje pusėje galima pasirinkti kalbą)

aciu, einu apzhiuresiu ka dar reikia pamatyti wub.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 03 05, 23:13)
Viskas bus gerai  smile.gif As jau nusiraminau,bet pries pati skrydi bus ne kas  unsure.gif Labai skrydziu bijau. doh.gif O ir sunus pirma karta skris.Bijau jau isanksto jo reakcijos.Gerai,kad vyras ramus kaip kaliosas  biggrin.gif taks raminti visus. smile.gif

vaikai gerai pernesha skrydzhius, tik kai leidzhiasi lektuvas reikia duoti gerti arba ciulpiamu saldainiu - tada ausu neskauda smile.gif
Viskas bus gerai! smile.gif ash kaip tik labai megstu skrysti, bet manau panikuociau jai mb nupirktu koki kruiza, bais nemegstu ilgu plaukiojimu

QUOTE(flight @ 2014 03 05, 23:32)
Kaip užsinorėjau vėl į Bulgariją... doh.gif  biggrin.gif Pvz., pasėdėt  tokio viešbutuko terasoj ...

user posted image

tikrai noretusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 05, 23:13)
Labai skrydziu bijau. doh.gif O ir sunus pirma karta skris.Bijau jau isanksto jo reakcijos.Gerai,kad vyras ramus kaip kaliosas  biggrin.gif taks raminti visus. smile.gif

Del vaiko tai manau maziausiai pergyvenkit, as pernai skridau i Tenerife su saviskiais - vienam buvo 3, kitam 1,5 metu. Skrydis su nukrypimais buvo, uztruko 8 valandas. Bet vaikam tai maziausiai rupi, puikiai jautesi, tik gerai, kad uzsiemimu buvau paruosusi - ir knyguciu, ir filmuku ir t.t. ir uzkandziu bei gerimu po ranka turejau.
Dabar i Bulgarija irgi su abiem skrisiu, bet cia jau juokas, turint omeny skrydzio trukme smile.gif
Atsakyti
Mano sunus vyresnio amziaus,bus astuoneriu kai srkrisime,tokiam dantu nelabai uzkalbinsi,ne taip del ausu,ar galvos skausmo pergyvenu,kiek del to,kaip ji reikes ikalbinti,kad i lektuva ieitu.Bet,svarbu patiems islaikyti ramybe ir vaikuj bus ramu.
Musu seimas,kai visi kartu,skrendame,pirmas kartas.Todel ir rinkomes trumpesni skrydi,kad greiciau butu,maziau baimiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 06, 13:32)
Mano sunus vyresnio amziaus,bus astuoneriu kai srkrisime,tokiam dantu nelabai uzkalbinsi,ne taip del ausu,ar galvos skausmo pergyvenu,kiek del to,kaip ji reikes ikalbinti,kad i lektuva ieitu.Bet,svarbu patiems islaikyti ramybe ir vaikuj bus ramu.
Musu seimas,kai visi kartu,skrendame,pirmas kartas.Todel ir rinkomes trumpesni skrydi,kad greiciau butu,maziau baimiu  smile.gif

O kodel jis bijo, jei dar nei karto nera skrides? g.gif
Mano didysis tai negalejo sulaukti kada ilips i lektuva, vos nustygo vietoj kol praejom visas patikras. Neperduokit vaikui savo baimiu ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 06, 13:32)
Musu seimas,kai visi kartu,skrendame,pirmas kartas.Todel ir rinkomes trumpesni skrydi,kad greiciau butu,maziau baimiu  smile.gif

oj tada tuo labiau viskas bus gerai! (musu problema buvo ikalbeti metinuke gerti kai ji nenori. 2metinuke jau labiau ikalbama buvo. 3 dar nera o vis kalba kada skrisim, noriu lektuvo, noriu skristi..)
manau 8 metis su mielu noru skris! smile.gif

svarbu bukite jus rami smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sunuj,viskas kas nauja,kelia baime.Dar gal girdejo kaip as kam sakiau,kad baisu,bijau.Per zinias mato kaip duzta lektuvai. g.gif
A
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 03 06, 15:30)
Sunuj,viskas kas nauja,kelia baime.Dar gal girdejo kaip as kam sakiau,kad baisu,bijau.Per zinias mato kaip duzta lektuvai. g.gif

Padrąsinimui, gali vaikui lyg tarp kitko užsiminti, kad va ši oro linija tai ypatingai saugi, nė vienas jos lėktuvas dar nesudužo (nesvarbu, tiesa tai ar ne, vaikas neturės kaip patikrinti). Kad specialiai pasirinkote tokias saugias oro linijas, dabar visiems ramu smile.gif Nepasakok vaikui, kad pati bijai. Dar gali pamokyti, kaip elgtis nukrtius lėktuvui - kad avarinėje situacijoje pasirinktų teisingą sėdėjimo pozą, kad atsimintų, kur yra avariniai išėjimai. Neprileisk minties, kad nukritus lėktuvui visi žūsta - kaip tik, gan daug realių išgyvenimo avejų, ypač tų žmonių, kurie mokėjo elgtis ekstra situacijoje ir tai išgelbėjo jiems gyvybę. Gali papasakot, kad labai liuks sėdėti prie lango, ypač kylant ir leidžiantis. Galit susilažint, ar BG matysis iš viršaus Juodoji jūra:) Vaiką tuoj pagaus nauji įspūdžiai, pamirš savo baimes..

Aš pati skraidyti laabai bijau, man padeda tik stipresni gėrimai skrydžio metu - ir, nors paprastai jų nevartoju, prieš skrydį specialiai perku ar užsisakau lėktuve. blush2.gif Vaikai žino, kad bijau, bet jiems aiškinu, kad turiu aukščio baimę ir todėl man baisu lėktuve - net vienuolikametis sūnus tai priima ir nesigilina, ko iš tiesų bijau. wink.gif

Tiesa, dar vaikui gali papasakot apie oro duobes - kad jos įprastos ir visiškai nepavojingos skrydžiui (tas tiesa).

Kas dar padeda įveikti skrydžio baimę - jei skrydis anksti ryte, patartina iš vakaro mažai miegoti, pvz., naktį krautis lagaminus. Tada lėktuve suims saldus miegelis, nebeliks kada bijoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 06 kovo 2014 - 15:37
Gal yra vaziavusiu is Obzoro I Nesebara mikriuku, ar viesuoju transportu? Kokia kaina ir ispudziai? ir ar verta demesio eskursija Sozopolis ir Rapotamo upe?
Daugiau apsiribosim poilsiu prie juros, nes tingiu atostogu 3 metus neturjau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2014 03 06, 17:43)
Gal yra vaziavusiu is Obzoro I Nesebara mikriuku, ar viesuoju transportu? Kokia kaina ir ispudziai? ir ar verta demesio eskursija Sozopolis ir Rapotamo upe?

Nesebaras gražus, tik labai užgrūstas turistų ir prekeivių. Bet pamatyti vis tiek verta, vienas gražesnių objektų pajūryje.

Sozopolis man labai patiko, ir ne taip užgrūstas... Nežinau, ar verta važiuoti specialiai kaip į ekskursiją, bet pasivaikščioti smagu. Graži uolėta pakrantė su laiptukais nusileisti žemyn, yra istornių architektūrinių paminklų, senų namukų.
Apie Rapotamo upę negaliu nieko pasakyti, bet iš foto bei aprašymų neturėtų būti kas nors ypatingo. Upė kaip upė, pas mus Lt tokių pilna.

Va, Sozopolis iš mūsų pasivaikščiojimo, ėjom pėstute lanku, nuo namų pačioje kairėje nuotraukos pusėje:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 06 kovo 2014 - 17:19
Merginos , kurios jau skrido su SmallPlanet, ten afisuojama, kad vaikus uzima skrydzio metu konkursais ir pan...Ar tiesa? g.gif
Atsakyti