Ice, noriu paklausti Prisiskaiciau ir zinau kur eisiu rinkti kriaukliu Kiek pajuriu eiti nuo musu viesbucio pusvalandi, valanda? Ir kaip oro uoste, niekas nesikabinejo del juros ismesto turto, ar galima isvezti?
QUOTE(flight @ 2014 03 02, 10:10)
Mes irgi Krymą svarstėm...Gerai, kad 2012 vasarą su ten spėjom nuvažiuoti, vaikams parodyti...
o kuom tas krymas ypatingesnis lyginant su ta pacia bulgarija?
QUOTE(wytc @ 2014 03 03, 14:36)
o kuom tas krymas ypatingesnis lyginant su ta pacia bulgarija?
Tai buvo vieta, kurią norėjosi vaikams parodyt - nostalgiška mano vaikystės kelionių su tėvas vieta Kryme yra ką apžiūrėti, yra tikrai gražių, įdomių vietų, o be to - sąlyginai pigu, jei rinktumėmės iš automobiliu nesunkiai pasiekiamų regionų su šilta jūra ir saule.
Bulgarija man labai patiko, labai graži šalis, bet tik tuo atveju, jei keliauji po šalies gilumą, ne vien sėdi pajūrio kurortuose. O jei sėdėt tik kurorte ant jūros kranto, tada nieko ypatingo, bet pliažinio poilsio prasme BG daug geriau nei Krymas, nes Krymo plažai - tragiški, nepaisant kelių nepopuliarių išimčių.
Bet mes tokie "sėdėtojai", kad ...
QUOTE(flight @ 2014 03 04, 12:31)
Tai buvo vieta, kurią norėjosi vaikams parodyt - nostalgiška mano vaikystės kelionių su tėvas vieta Kryme yra ką apžiūrėti, yra tikrai gražių, įdomių vietų, o be to - sąlyginai pigu, jei rinktumėmės iš automobiliu nesunkiai pasiekiamų regionų su šilta jūra ir saule.
Nieko as pigaus Kryme nemaciau.
O ir net labai ten nepatiko..
keliausim ir mes sia vasara i Bulgarija. Vaziuosim su auto. Kol kas dar marsruto nenumatem. Bet iskilo man dabar klausimas - paprastos ID korteles uztenka? Nereikia paso?
QUOTE(doruta @ 2014 03 04, 14:06)
Gal važiavot prie jūros pagulėt - tada suprantu, kad nepatiko.
Kryme sąlyginai pigu - tikrai pigus maistas, degalai (BG degalai brangesni), tarpinės nakvynės iki Krymo
Papildyta:
QUOTE(Fay @ 2014 03 04, 14:21)
keliausim ir mes sia vasara i Bulgarija. Vaziuosim su auto. Kol kas dar marsruto nenumatem. Bet iskilo man dabar klausimas - paprastos ID korteles uztenka? Nereikia paso?
Mes vežėmės pasus, tai dėl kortelės nieko nežinau...Patikrino pasienyje įvažiuojant ir išvažiuojant
Dar turėkit omenyje, kad pvz., prekybcentryje užsiperkant už didesnę sumą ir atsiskaitant kortele - dabar nepamenu kiek, turi viršyti gal mūsų 100 lt, gal daugiau - prie kasos reikalauja asmens dokumento.
Kokios degalu kainos BG? Ar yra degalinese duju?
QUOTE(Fay @ 2014 03 04, 14:38)
Kokios degalu kainos BG? Ar yra degalinese duju?
Dyzelis 2013 vasarą buvo truputį brangiau negu Lietuvoje, nežymiai. Dujomis nesidomėjom...
pas mus benzinas/dujos. Bet is esmes jei dyzelis vos brangesnis, tai kitos kuro rusys taip pat turetu but brangesnes
QUOTE(Fay @ 2014 03 04, 14:21)
Mums agentūroj sakė, kad užtenka ID kortelės, jei nenorėsim ekskursijos į Stambulą
QUOTE(Nanita @ 2014 02 07, 13:20)
Uzsisakeme i Planeta Hotel,ilgiau tempt negalejome Pirma karta skrisime i Bulgarija,tikiuosi viskas bus sklandziai ir su orais pasiseks.Skrisime liepos 2d
Sveiki,musu sema taip pat 07 02 i hotel planeta uzsisakeme, greitai teko apsispresti iki 02 10 buvo geros kainos, tai irgi neramu kaip ten bus nes vazuojam pirma karta i bulgarija.
Sveiki visi.
Esame (gal jau buvome) uzkieteje "krymieciai", bet, ko gero, siais metais i Kryma nebenuvyksime.
Sukasi mintys apie Bulgarija.
Vaziuosime automobiliu 2 suauge + 1 vaikas
Gal galetu kas nors skirti truputi savo brangaus laiko ir sudelioti man tokius dalykus:
1. Marsrutas (greitas, pigus) is Vilniaus i ... dar neturiu nuziurejes miestelio poilsiui.
2. Ar imanomas apsigyvenimas privaciame sektoriuje? Kokios kainos? (super duper patogumai nera butini, uztenka bendros virtuves, duso.)
3. Kokia kalba susikalbama?
4. Kokia orentracine atostogu kaina galetu buti? Noretumeme buti apie 3 sav.
Esame (gal jau buvome) uzkieteje "krymieciai", bet, ko gero, siais metais i Kryma nebenuvyksime.
Sukasi mintys apie Bulgarija.
Vaziuosime automobiliu 2 suauge + 1 vaikas
Gal galetu kas nors skirti truputi savo brangaus laiko ir sudelioti man tokius dalykus:
1. Marsrutas (greitas, pigus) is Vilniaus i ... dar neturiu nuziurejes miestelio poilsiui.
2. Ar imanomas apsigyvenimas privaciame sektoriuje? Kokios kainos? (super duper patogumai nera butini, uztenka bendros virtuves, duso.)
3. Kokia kalba susikalbama?
4. Kokia orentracine atostogu kaina galetu buti? Noretumeme buti apie 3 sav.