Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(Nanita @ 2014 02 23, 20:44)
Dabar i Bulgarija vyksta akciji,Berods iki 26d.Vaikams iki 12 metu nemokamai

O galima konkrečiau - kur galima rast nfo apie šią akciją?

QUOTE(Zylute1 @ 2014 02 23, 21:35)
Mergaitės, ar saugu toje Bularijoje?  MB šaukia, kad pas čigonus nevažiuos  doh.gif  Ar buvo atvejų, kad viešbutyje apvogtų ar panašiai?  unsure.gif

Mes vasarą visą BG skersai išilgai išvažinėjom su mašina - pakankamai saugu. Bet , kaip ir daug kur, reikia elgtis protingai - aš naudočiausi viešbučio seifu ir nepalikinėčiau brangių daiktų be priežiūros, ypač gausesniame žmonių kurorte - ne tiek bulgarai, kiek patys turistai nėra šimtu proc patikimi wink.gif
Atsakyti
Maciau reklama cia del keliones i bulgarija:

http://www.bc.lt/tur...ai#.UwtbueN_tHW

siaip man kazkaip kelia abejoniu si akcija, as kai rinkausi kelione, ziurinejau i Hrizantema, ir bijau pameluoti, bet tada kaina buvo ar tik ne tokia pati (ar labai panasi), kaip ir dabar siulo Tezai. ax.gif KAzkas is forumieciu pirko i Helios bay viesbuti, ji galetu pasakyti, ar isties dabar iseina, kad vaikas keliauja nemokamai, palyginusi, kiek tada mokejo, ir uz kiek dabar siulo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kas cia: 24 vasario 2014 - 17:03
Spreskite patys.
Visada galite paskambinti Tezo darbuotojams ir pasiteirauti.
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2014 02 24, 18:49)

siaip man kazkaip kelia abejoniu si akcija, as kai rinkausi kelione, ziurinejau i Hrizantema, ir bijau pameluoti, bet tada kaina buvo ar tik ne tokia pati (ar labai panasi), kaip ir dabar siulo Tezai.  ax.gif  KAzkas is forumieciu pirko i Helios bay viesbuti, ji galetu pasakyti, ar isties dabar iseina, kad vaikas keliauja nemokamai, palyginusi, kiek tada mokejo, ir uz kiek dabar siulo. mirksiukas.gif

Pirkau Helios Bay net geresniu laiku...(2+2 vaikai nuo 2m.) o dabar man gautusi kazkur + 1600lt... doh.gif Niu tikiuos gerai paskaičiavau...arba gautusi tada ta pati kaina kaip mokejom mes su nauolaida uz 4 zmones ax.gif Zodziu mano akim 0.00 nuolaidu...bet mes pirkom ne sitoj agenturoj smile.gif Ir siaip kabejau ant tu pasiulymu gal 3 men...tai tos nuolaidos, laimes reikalas, buvom bet kokiu atveju pasiryze pirkti ta kelione uz viena kaina, o pirkimo metu pasiule tik keliu dienu skirtumo skrydi su beveik 3000 nuolaida, nes buvo belike du ar kiek kambariu tai datai... Bet siaip man tas RIU HELIOS BAY - labia labia variantas su maziukais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eosta: 25 vasario 2014 - 10:05
Noriu paklausti ar liepa labai karsta Bulgarijoje?Planuojame antros liepos puseje vaziuoti.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(violet @ 2014 02 25, 13:07)
Noriu paklausti ar liepa labai karsta Bulgarijoje?Planuojame antros liepos puseje vaziuoti.
Aciu

Na, kadangi liepos pradzioj busim, tai mums agenturoj sake, kad temperatura 24-max 30-32 ir panasu I karsta musu vasara smile.gif Bet orai negarantuojami siais laikais:)
Atsakyti
QUOTE(violet @ 2014 02 25, 12:07)
Aciu

Praėjusią vasarą birželio antroj pusėj - liepos pirmoje buvo pakankamai karšta, bet - kuo šiauresnis kurortas, tuo vėsiau. Jei būsit kažkur arčiau Varnos pusės, nemanau, kad kepsit - ten vėsesnis klimatas. Na, už mūsų lietuvišką vasarą turėtų būti geriau, jūra šiltesnė, o ir lietaus tikimybė geroookai mažesnė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2014 02 24, 16:49)

siaip man kazkaip kelia abejoniu si akcija

butent.pasidomekit, kiek kitose agenturose be akcijos kainuos 2+ vaikas. net pigiau 4u.gif

QUOTE(Eosta @ 2014 02 25, 10:00)
Zodziu mano akim 0.00 nuolaidu...

ne tik tavo 4u.gif
Atsakyti
Ech, vis tiek pigiausia - automobiliu smile.gif Vis žiūrinėju kainas - viešbutis keturiems apie 1000 lt (savaitė), degalai - irgi apie 1000, na ir maistas dar kažkiek, BG nebrangiau negu LT. Nors imk ir važiuok dar kartą bigsmile.gif
Beje, būtent BG AI imt visiškai neverta - kavinukėse, restoranėliuose maistas skanus, porcijso didelės, tai ne koks Egiptas, kur baisu būtų apsinuodyt ir pan. VIešbučiuose, kiek skaičiau Sm;e, tas maitinimas dažnai būna nekoks..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 25 vasario 2014 - 14:08
Sveikos.

Patarkit, kaip dėl pinigų- vežtis eurus-ten keistis, ar kaip? Ačiū
Atsakyti
Sveikos! Mano sesuo šiuo metu nusipirko kelionę į Bulgariją tai ieškome informacijos kokias ekskursijas vertėtų rinktis. Norėtume, kad jos vyktų lietuvių kalba tai žvalgomės į novaturo siūlomas. Gal galėtumėte ką nors rekomenduoti ką jau esate išbandžiusios ir būtų vertinga?
Atsakyti
QUOTE(silver 27 @ 2014 02 25, 15:17)
Sveikos.

Patarkit, kaip dėl pinigų- vežtis eurus-ten keistis, ar kaip? Ačiū

mes eurus vezham ir vietoj keiciam smile.gif
Atsakyti