Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai....

QUOTE(doruta @ 2014 01 27, 20:41)
Jau uzsisakeme.
Ar skanus maistas? Didelis pasirinkimas? Ar ras 3m. vaikas, ka valgyti? smile.gif Koks aptarnavimas? smile.gif Ar gultu uztenka? Ar jau ju reikia nuo 6 ryto medzioti? biggrin.gif

man skanus, asmeniskai. mano visa seimyna irgi patenkinti buvo. pasirinkimas - pirmas tris dienas verkt noredavosi, nes akys raibo, kiek visko. daug ka gamina ant akiu. esam buve Turkijos ir Kretos viesbuciuos, cia maitino geriausiai. vaisiu daug, ivairiu, o ne tik arbuzas ir obuolys. tiesa, desertai biskiuka ne mano skonio, bet cia jau mano problema. as labiau tu visu slapiu pudingu, zeliu megeja. Musu 1.2 m. vaikas ten maitinosi be problemu. visada rasdavom ka duot. jei jau netikdavo niekas, visad tikdavo is desertu stalo ryziu pudingas saldus. Dickis laimingas pirmas 5 dienas valge vien picas, kurias ten kepa ant akiu, po to perejo i bulvyciu fri ir grynai mesos kategorija. ledai realiai visa diena budavo.
kazkada vienas vyro draugas, pats dirbes kruiziniuose laivuose sake, kad viesbucio geruma galima ivertinti pagal tai, ar kepa normalia kiausiniene klientams rytais. tai va, cia kepa ir kiausiniene, ir omleta ant akiu ir dar siltas spurgytes su cinamonu gauni. pradejau rasyt ir seiles renkasi.
Aptarnavimas kambariu man patiko. svaru, greitai. neikyriai. kambarinems palikom pinigeliu tik isvaziuodami. o siaip jos visad su sypsena ten.
gultu uztekdavo. aisku, jei prie juros norisi pirmoj eilej, reiktu anksteliau atsikelt. mums nebuvo beda, nes mano tevukai nemiegantys, tai tetis ir 5 ryto jau bludindavo po teritorija, su darbuotojais pliurpdavo.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2014 01 27, 17:05)
Kokie atsiliepimai apie HVD Hotel Miramar?
http://www.novaturas...BGVMIRAMAR/apie
5000Lt 7d. liepa 2+1 normali kaina?

Niu kiek as skaiciau, konsultavausi, tai Marimar tikrai vertas demesio, tai jei tik 2+1 tokia kainyte - gera smile.gif As su savo dviem pupom jau neisipaisiau I seimos biudzeta lotuliukas.gif Tad Marimar mums lieka kitiems metams smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif perverčiau akim temelę, mane domintų ar yra daugiau kas keliavę į Bulgariją automobiliu blush2.gif
Nusprendėme keliauti su šeimyna, bet net nežinau nuo ko pradėti viską organizuotis blush2.gif
gal žinote kur plačiau galima pasiskaityti apie tai g.gif

ir kaip ten orai birželį rolleyes.gif gal kas buvot? Nešalta g.gif
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2014 01 28, 12:40)
Sveiki 4u.gif  perverčiau akim temelę, mane domintų ar yra daugiau kas keliavę į Bulgariją automobiliu  blush2.gif
Nusprendėme keliauti su šeimyna, bet net nežinau nuo ko pradėti viską organizuotis blush2.gif
gal žinote kur plačiau galima pasiskaityti  apie tai g.gif

ir kaip ten orai birželį rolleyes.gif  gal kas buvot? Nešalta g.gif

Na, mes irgi buvom sumaste automobiliu iki viesbucio keliauti, labai norejome isbandyti trasa Rumunijoje kalnuose, kurie "siekia" debesis...Taciau paskaiciavom, kad pigiau bus skristi, o ir vaikuciai maziukai dar...Bet is esmes tai uztruktu apie 3 paras, ziurint koks jusu tikslas. Pirma nakvyne Lenkijoje, paskui Rumunijoje ir trecia salia Bulgarijos..Reiktu pasiziureti mapse trasa, paskaiciuoti kiek km per para norite nuvaziuoti ar bus vietu , kur noresite uztrukti, tuomet paziureti ir rezervuoti nakvynes, o siaip viskas kaip ir kitose kelionese: butiniausi daiktai, tikslas, keliones laikas 4u.gif
Atsakyti
Del marimar viskas su juo gerai, bet man minusas kad viesbutis laukuose pastatytas, iki miestelio 15 min pesciomis, ir pats obzoras toks nykus,,, nei parku nei kur pasivaikscioti sad.gif jei planas tik pasideginti pasimaudyti pavalgyti tai viesbutis tiks smile.gif
as ameniskai nebegrizau i obzora, rinkausi smagesnius Bulgarijos miestukus
Atsakyti
QUOTE(Eosta @ 2014 01 28, 11:50)
Na, mes irgi buvom sumaste automobiliu iki viesbucio keliauti, labai norejome isbandyti trasa Rumunijoje kalnuose, kurie "siekia" debesis...Taciau paskaiciavom, kad pigiau bus skristi, o ir vaikuciai maziukai dar...Bet is esmes tai uztruktu apie 3 paras, ziurint koks jusu tikslas. Pirma nakvyne Lenkijoje, paskui Rumunijoje ir trecia salia Bulgarijos..Reiktu pasiziureti mapse trasa, paskaiciuoti kiek km per para norite nuvaziuoti ar bus vietu , kur noresite uztrukti, tuomet paziureti ir rezervuoti nakvynes, o siaip viskas kaip ir kitose kelionese: butiniausi daiktai, tikslas, keliones laikas  4u.gif

mes pirmą kart keliausime automobiliu su šeima taip toli smile.gif todėl viskas labai labai įdomu smile.gif niekur neskubėsim, norisi daugiau ką aplankyti ir pamatyti bigsmile.gif
Mums gerokai pigiau automobiliu gaunas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _witch_: 28 sausio 2014 - 11:13
Sveikos,
mes irgi mastom apie kelionę i Bulgariją automobliu. Man apskritai kelionė automobiliu kažkas neįtikėtinai romantiško ir smagaus, nepaisant to, kad, aišku, su lėktuvu patogiau ir greičiau. Bet mes papsrastai keliaujam dvi šeimos su minivenu, tai finansų atžvilgiu gaunasi žymiai pigiau.

Pritariu išsakytai minčiai, kad reikia daryt bent po 2 tarpines nakvynes. Kai paskutinį kartą keliavom į Juodkalniją (pie 2300 km) ir sustojom tik kartą Slovakijoje pernakvoti, tai antra diena žiauriai sunki buvo, nes keliai ten ekstremalūs.

O per kokias šalis optimaliau važiuot iki Bulgarijos? Ukrainą kažkaip norėtusi aplenkti, šiemet jau išbandėm savo kailiu vietinius kelius doh.gif
Atsakyti
Aciu uz pasisakymus del Miramar'o 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal esate kas keliavę į Bulgariją rugsėjo mėnesį? Gal kas žinote kokių galima tikėtis orų rugsėjo pirmoje pusėje, ar šiltas jūros vandenukas?
Atsakyti
QUOTE(prerija @ 2014 01 28, 13:29)
Sveikos, gal esate kas keliavę į Bulgariją rugsėjo mėnesį? Gal kas žinote kokių galima tikėtis orų rugsėjo pirmoje pusėje, ar šiltas jūros vandenukas?

Rugsejo pradzioje oras dar tikrai geras, vanduo siltas, menesio pabaigoje jau tiketinas lietus ir vesesnis oras.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2014 01 27, 15:05)
Kokie atsiliepimai apie HVD Hotel Miramar?
http://www.novaturas...BGVMIRAMAR/apie
5000Lt 7d. liepa 2+1 normali kaina?

man tai čia vienas geresnių variantų Burgase ir už labai prieinamą kainą. Maistas tikrai geras, šviežus ir įvairus, daug vaisių. Puikus šeimoms - yra net keli vaikų klubai pagal amžiaus grupes, 2 baseinai skirti vaikams. Ir sporto užsiėmimų yra įvairių suaugusiems. Visur švaru, tvarkinga
Atsakyti
teko pabuvot rugsejo 16-22 dienomis, tai oras vasariskas, vanduo labai siltas, tik sutemus atvesdavo, su maike jau vesoka budavo reikedavo kazko siltesnio
Atsakyti