QUOTE(doruta @ 2014 01 27, 20:41)
Jau uzsisakeme.
Ar skanus maistas? Didelis pasirinkimas? Ar ras 3m. vaikas, ka valgyti? Koks aptarnavimas? Ar gultu uztenka? Ar jau ju reikia nuo 6 ryto medzioti?
Ar skanus maistas? Didelis pasirinkimas? Ar ras 3m. vaikas, ka valgyti? Koks aptarnavimas? Ar gultu uztenka? Ar jau ju reikia nuo 6 ryto medzioti?
man skanus, asmeniskai. mano visa seimyna irgi patenkinti buvo. pasirinkimas - pirmas tris dienas verkt noredavosi, nes akys raibo, kiek visko. daug ka gamina ant akiu. esam buve Turkijos ir Kretos viesbuciuos, cia maitino geriausiai. vaisiu daug, ivairiu, o ne tik arbuzas ir obuolys. tiesa, desertai biskiuka ne mano skonio, bet cia jau mano problema. as labiau tu visu slapiu pudingu, zeliu megeja. Musu 1.2 m. vaikas ten maitinosi be problemu. visada rasdavom ka duot. jei jau netikdavo niekas, visad tikdavo is desertu stalo ryziu pudingas saldus. Dickis laimingas pirmas 5 dienas valge vien picas, kurias ten kepa ant akiu, po to perejo i bulvyciu fri ir grynai mesos kategorija. ledai realiai visa diena budavo.
kazkada vienas vyro draugas, pats dirbes kruiziniuose laivuose sake, kad viesbucio geruma galima ivertinti pagal tai, ar kepa normalia kiausiniene klientams rytais. tai va, cia kepa ir kiausiniene, ir omleta ant akiu ir dar siltas spurgytes su cinamonu gauni. pradejau rasyt ir seiles renkasi.
Aptarnavimas kambariu man patiko. svaru, greitai. neikyriai. kambarinems palikom pinigeliu tik isvaziuodami. o siaip jos visad su sypsena ten.
gultu uztekdavo. aisku, jei prie juros norisi pirmoj eilej, reiktu anksteliau atsikelt. mums nebuvo beda, nes mano tevukai nemiegantys, tai tetis ir 5 ryto jau bludindavo po teritorija, su darbuotojais pliurpdavo.