KOOPERACIJŲ SĄRAŠAS LAPKRIČIO 4-13 d.
Kaunas, Dainava
1. Sandra B.
2. Agnė J.
3. Inga K.
4. Diana L.
5. Milda Z
6. Natalija V.
Sąrašas uždarytas.
Kaunas, Zaliakalnis:
1. Justina N.
2. iingridaa (Ingrida K.)
3. Dovilė P.
4.
5. me2za (Inga R.) jei nesusidarys į namus
6. Giedre Gr
7. Radmile (Ramune G)
8. E. Urbonaviciute (geggle) jei nesusidarys i namus
Kaunas,Silainiai(galiu priimti ir keleta neprisikoperavusiu jei reikia)
1. Vita G.
2. groovy
3. jovitn
Kaunas lina0612 (kadangi mano bus i namus)
1.Lina
2. Ugvile
Sarasas uzdarytas, rasau cia todel kad Lina atostogauja, kad butu viskas prie vietos:)
Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen
2. Gaaabriele (Gabriele G.)
3. anira12 (JurgitaS)
4. ligituka (Ligita K)
5. akušeryte
6. klistutia (kristina b.)
Kaunas, Raudondvario pl. darbo metu (priimsiu ir keletą niekur nesikooperavusių jei reikės)
1. Martyna
2. loreta311
3.
4.
QUOTE(Limcamca @ 2013 10 31, 17:40)
Valdovų rūmai manęs nesužavėjo, tuštoki, tikrai tikėjausi daugiau ir jei ne gidė, tai būčiau visai nusivylusi (vykome didelė grupė, tai čia tokia ne mano vienos nuomonė)
o Jums kaip?
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 10 31, 19:06)
Valdovų rūmai manęs nesužavėjo, tuštoki, tikrai tikėjausi daugiau ir jei ne gidė, tai būčiau visai nusivylusi (vykome didelė grupė, tai čia tokia ne mano vienos nuomonė)
o Jums kaip?
o Jums kaip?
O mums visai nieko. Eksponatu taip, mazoka, bet gal cia reikia laiko, laikui begant daugiau kazko prides. Kita vertus, jei butu visko labai daug, ir pavargtum ziureti ir dometis. O, dabar taip smagiai ir laisvai galima pasivaikscioti. Siaip idomiai viskas sutvarkyta, ypac pozemiai. Labai aukstos kulturos darbuotojai
Lina, o is asda groceries uzsakot?
KOOPERACIJŲ SĄRAŠAS LAPKRIČIO 4-13 d.
Kaunas, Dainava
1. Sandra B.
2. Agnė J.
3. Inga K.
4. Diana L.
5. Milda Z
6. Natalija V.
Sąrašas uždarytas.
Kaunas, Zaliakalnis:
1. Justina N.
2. iingridaa (Ingrida K.)
3. Dovilė P.
4.
5. me2za (Inga R.) jei nesusidarys į namus
6. Giedre Gr
7. Radmile (Ramune G)
8. E. Urbonaviciute (geggle) jei nesusidarys i namus
Kaunas,Silainiai(galiu priimti ir keleta neprisikoperavusiu jei reikia)
1. Vita G.
2. groovy
3. jovitn
4.Dovilė D. (doviljana)
Kaunas lina0612 (kadangi mano bus i namus)
1.Lina
2. Ugvile
Sarasas uzdarytas, rasau cia todel kad Lina atostogauja, kad butu viskas prie vietos:)
Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen
2. Gaaabriele (Gabriele G.)
3. anira12 (JurgitaS)
4. ligituka (Ligita K)
5. akušeryte
6. klistutia (kristina b.)
Kaunas, Raudondvario pl. darbo metu (priimsiu ir keletą niekur nesikooperavusių jei reikės)
1. Martyna
2. loreta311
3.
4.
Kitoje temoje rasoma, kad kazkas vyksta arba su Tukiu arba su DPD arba su TBS. na, su TUKIU, tikrai niekas nevyksta. Gal gali kas paaiskinti kokia problema yra su TBS? Nes, nelabai suprantu, panika apie ka?
Lina, mano Ocado turbut nepristate? Nes Order status nepasikeites
Pristate. 15 vnt atrodo
QUOTE(Limcamca @ 2013 10 31, 23:11)
Pristate. 15 vnt atrodo
aaa, tai tvarkoj tada Vel svoris bus neblogas susidares Kai tik is maisto parduotuviu paperku, taip virs 20kg
QUOTE(simpa @ 2013 11 01, 00:13)
aaa, tai tvarkoj tada Vel svoris bus neblogas susidares Kai tik is maisto parduotuviu paperku, taip virs 20kg
Nu nera ko noreti is metaliniu dezuciu po 1.50kg. Va, pirktumet kokiu guminuku Haribo butu kitaip
QUOTE(Limcamca @ 2013 10 31, 23:54)
Kitoje temoje rasoma, kad kazkas vyksta arba su Tukiu arba su DPD arba su TBS. na, su TUKIU, tikrai niekas nevyksta. Gal gali kas paaiskinti kokia problema yra su TBS? Nes, nelabai suprantu, panika apie ka?
mano visos siuntos kaip suprantu pristatytos, tik 28dienos kazkur kabo o taip noreciau , kad spetu i sia siunta
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 10 31, 23:47)
mano visos siuntos kaip suprantu pristatytos, tik 28dienos kazkur kabo o taip noreciau , kad spetu i sia siunta
mano TBS turejo buti pristatyta 31d. bet statusas DPD nepakeistas dar iki siol..